۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۲:۳۴ عصر
رز اره یه تاپیک بود فکر کنم شیدا ایجاد کرده بود منم پیدا نکردم بخاطر همین از تو پرسبدم
مهاجرت
|
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۲:۳۴ عصر
رز اره یه تاپیک بود فکر کنم شیدا ایجاد کرده بود منم پیدا نکردم بخاطر همین از تو پرسبدم
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۲:۵۸ عصر
آها
اگه کسی اون پست اول که تاپیک رو زده رو پاک کنه، کل تاپیک پاک میشه متاسفانه... شاید پستش رو پاک کرده، تاپیک هم پریده... نمی دونم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۷:۵۶ عصر
(۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۸:۰۳ صبح)Targol نوشته است: پریسیما آیلتس ۸.۵ نمیتانم. ۶۶ ایم. ببخشید دیر جواب میدم بچه ها ترگل همونطوری که ستی گفت جنرال آزمونش متفاوته ریدینگ که کاملا آسون تره لیسنیگ ولی یکیه رایتینگ هم تسک ۱ ش متفاوته. ولی تسک ۲ مثل همه ببین ۸.۵ که گفتم بهترین نمره برای نفر اصلی مد نظرم بود وگرنه همسر منم ۸ شد منم که همراه بودم ۷.۵ شدم clb ها رو یه از این لینک یه چک بکن https://www.canada.ca/en/immigration-ref...harts.html نفر اصلی حداقل clb 9 باید بگیره و هر کدوم که clb 10 بشه ۳ امتیاز اضافه میشه نفر همراه هر نمره ای بگیره کمک میکنه به بالا رفتن امتیاز یا اگه حتی تو شرایطی باشه که امتیاز خوبه میتونه امتحان نده ولی در حال حاضر با امتیازهای فعلی بهتره همراه هم امتحان بده اما حداکثر تا clb9 امتیاز رو میاره بالا مثلا من رایتینگم سی ال بی ۱۰ شد ولی امتیاز همون سی ال بی ۹ رو گرفتم. چون همراه بودم (۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۱:۴۵ صبح)Bonsai نوشته است: پری سیما جون شما هم باید ۳ سال از ۵ سال و اونجا باشید ؟ اره ۳ سال از ۵ سال رو که اینجا باشی میتونی برا شهروندی اقدام کنی (۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۲:۱۶ صبح)Mari90 نوشته است: پری سیما کل هزینه پروسه درخواست اکسپرس اینتری شما چقدر شد؟ هر کدوم دو بار امتحات آیلتس دادیم ۳ بار اعتراض زدیم که دو بارش بی نتیجه بود ![]() نزدیک ۲۸ تومن آیلتس هزینه ترجمه مدارک حدود ۳-۵ تومن ، یادم نیست دقیق هزینه بررسی مدارک توسط WES نفری ۱۰۰ دلار آمریکا ( فک کنم) هزینه بررسی مدارک توسط استان ۱۵۰۰ دلار کانادا هزینه بررسی مدارک فدرال ۲۸۵۰ دلار کانادا هزینه آزمایش پزشکی نفری ۴۰۰ تومن + ۱۱۰ دلار امریکا هزینه سفر به ترکیه برای بایومتریک هم اضافه کن هر کدوم دقیقشو یادم اومد میام ادیت میکنم
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۹:۳۷ عصر
(۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۳:۰۴ صبح)هلیا نوشته است: کاش یکم راهنمایی می کردید چه مراحلی طی کردید برای مهاجرت ما همه کار ها رو خودمون انجام دادیم. وکیل نداشتیم. راستش تو این روش انقدر همه چی واضحه که اصلا نیاز به وکیل نیست ۱- امتحان آیلتس جنرال دادیم هر دو ۲- همزمان با پروسه امتحان مدارکمونو از دانشگاه هامون آزاد کردیم ۳- مدارک و ریزنمراتمون رو دادیم ترجمه و ارسال کردیم برای World Education Service که ارزیابی کنه. برای اکسپرس ارزیابیdocument by documents لازمه. ۴-پروفایل اکسپرس باز کردیم. و منتظر موندیم ببینیم کی به امتیاز ما میرسه. این مرحله برا هر شخص متفاوته ممکنه مجبور شی چند بار آیلتس بدی که امتیازت بیاد بالا یا بری سراغ زبان دوم یا اینکه دعوتنامه استانی بگیری ۵- اگه امتیازت بررسی به حد لازم انتخاب میشی و باید انگشت نگاری و آزمایش پزشکی بدی و همراه با بقیه مدارک آپلود کنی تا بررسی بشه ۶- در نهایت اگه موردتایید باشه بهت اقامت میدن
۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۷:۲۶ عصر
۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۸:۰۳ عصر
پری سیما مثلا سابقه عمل جراحی داشته باشن رد میشن؟
۱۴۰۱/۱۰/۲، ۱۱:۴۵ عصر
من بینی عمل کردم ردم میکنن؟
|