یوتاب الان دیگه نمیتونم. وای واقعا رشتهات نقاشی بود؟؟ چجوری همه خفنها اینجا جمع شدن. یوتاب، نرگس عکس بدید لطفا
آموزش نقاشی
|
۱۴۰۱/۱۱/۶، ۱۲:۰۲ عصر
اره میدونم انا من خیلی دوسش داشتم خخخ
... تو لطف داری بهم نرگس جونم ![]() ... اره ترگلی من ندارم عکس هیجیمو خونه مامانمه همه چی البته اگه نریخته باشه دور ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۶، ۰۶:۲۷ عصر
پری جون اون ماگ و چجوری درست میکنن من عاشقش سدم
نمیدونم این تابلو ها را دیدید که به تازگی خیلی مد شدن
کشیدنشون خیلی راحته موادی که لازم دارید خمیر سرامیک ریپن با قیمت ۷۵-۸۰ هزار تومن (دیجی کالا هم داره و یک بوم ۱۰۰ در ۷۰ را پوشش میده)، لیسه شونه ای یا میتونید از این شونه های سر مدل قدیمیا استفاده کنید، لیسه معمولی برای پخش کردن خمیر (با دست هم خیلی کیف میده)، قلم مو و رنگ(اگر دوست دارید طرح برجستتون رو رنگ کنید)،بوم نقاشی، اسپری وارنیش اگر دوست دارید کارتون براق بشه. برای رنگ کردن حتما باید صبر کنید خمیرتون خشک بشه اگر هم طرح رو خراب کردید نگران نباشید تقریبا یک ساعت وقت دارید تا هی خمیر رو صاف کنید و دوباره تمرین کنید. برای آموزشش هم تو یوتیوب و اینستا میتونید سرچ کنید: textured art سوالی داشتید هم خوشحال میشم کمک کنم کار آخر خودمم تموم شد عکسشو میذارم براتون ![]() ![]() اینا هم لینک محصولاتی که برای این تابلو ها لازم دارید: لیسه معمولی لیسه شانه ای رنگ اکریلیک ( این مدل هم قیمت هم کیفیت خوبی داره) شونه مو (که به جای لیسه میتونید استفاده کنید) [/url]خمیر سرامیک [url=https://www.digikala.com/product/dkp-6884470/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%DA%A9%D8%B3%DA%86%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%BE%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%AF-1960-%D8%AD%D8%AC%D9%85-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1/]بوم نقاشی ( این برند واسه کار حرفه ای و آماتور خوبه)
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم
![]() ![]() ![]() • Almam، Donya، Mari90، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته، فلامینگو، نرگس، نسیمه جااان
دوستای هنرمند نقاش خصوصا نرگس جان یکم راهنمایی میخواستم. کلا خیلی تو این حیطه پرت و کم اطلاعاتم. دوتا سوال دارم.
من دوست دارم طراحی پایه ای رو یاد بگیرم. نه فقط برای نقاشی روی بوم. طراحی که بعدا برای دیزاین کیک هم مثلا بهم کمک کنه ... یا طراحی روی ظروف. ولی هیچ ایده ای کلا ندارم. تنها تجربم برمیگرده به دوران دبیرستانم که یکی دوماه کلاس نقاشی رفتم. مربیمون سیاه قلم یادمون داد. طراحی با مداد کنته هم یکم یاد گرفتم. اونموقع مربیم خیلی از من و خواهرم تعریف میکرد. با اینکه همیشه فک میکردم نقاشیم خوب نباشه ... آهان با تابلو مونالیزا هم یه عکس یادگاری دارم ![]() حالا نظر شما چیه؟ از چه دوره ای به نظرتون شروع کنم؟ سوال دیگه هم اینه که سبک نقاشی رو کی انتخاب میکنین؟ همه سبک های نقاشی یه دوره مشترک اولشون دارن؟ یا مث موسیقی از اول هرکدوم جدا هستن؟
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۱:۴۷ صبح
بچه ها یکی از دوستای من پیشنهاد داده براش روی روسری نقاشی کنم بعد هزینه اشم میده.پیج فروش روسری داره
من خیلی وقته نقاشی نکردم و دلم میخواد برم سراغش ولی نمیدونم اصلا وقتشو پیدا میکنم؟ همسرم گفته همکاری میکنه برای نگهداری پسرم ولی بعد کار با کارخونه و مشغله های دیگه نمیدوونم میرسم؟ تجربه هم ندارم و کلی باید وسیله بخرم براش هیجان دارم اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنونم
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۱:۱۵ صبح
خیلی باحاله نرگس
در حد تست کار کردم از دوستم رنگ گرفتم رو یه پارچه تست کردم به نظرم شما هم امتحان کن قشنگ میتونی به لباسای ساده ات تنوع بدی
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۱۰ عصر
بله عزیزم رنگ پارچه باید بگیری
مثل اکرلیک زود خشک میشه و باید سریع کار کنی یه روزم زمان میدی بعد اتو میکنی دیکه کامل فیکس میشه با شستشو از بین نمیره
۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۲:۰۳ عصر
نرگس جون ممنونم از راهنماییت. منظورم همون آموزش طراحی پایه بود. هیچوقت آموزشی ندیدم و تمرینی هم نداشتم.
یه پیشنهاد بده که طرح نمونه بزنم. البته خجالت میکشم احتمالا شبیه نقاشی بچه ها بشه ![]() امیدورام برای طراحی جای پیشرفت داشته باشم. تجسم و تخیلم و دست خطم هم خیلی خوبه. اگه تاثیری داشته باشه. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان