۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۹:۰۳ عصر
من همین الانم این کارو میکنم صنوبر

چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۹:۰۳ عصر
من همین الانم این کارو میکنم صنوبر
![]()
رز این جاهاییم که از ترکیه جنس میارن بد نیستن خصوصا که بعد تعطیلات کریسمس تو ژانویه اینا معمولا جنسهای زمستونی یه مقدار آفم می خوره.
منم می کنم با شوهرم خخخ
بچه ها گلدون هایی که کژال گذاشته خیلیییی خوشگل بود، جایی سراغ ندارید مشابه اش؟
---------------------------------- کژال جان اگر اینجا رو میخونی، پیج همین گلدون ها تو اینستا روی عکس تگ شده، یه نگاه بنداز خیلی گلدون های خوشگلی داره
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۱۱:۴۱ عصر
مرسی بچه ها
واقعیتش من دوبار از منیریه، سه بارم از کفش ملی و چند بارم متفرقه خریدم... ولی خب فقط اولین کفش ملی که سال حدود ۸۶ بود عالی بود... بقیه ی وقتا خیلی سریع خراب میشن و بخصوص کفشون می شکنه... اگرچه خب توی شیب و سرازیری استیبل هستن عموما... نمی دونم یعنی کفش ۱ تا ۱.۵ پول میدیم، باید اینقدر سریع اینطوری بشن؟ مریم جان از کجا باید سفارش بدم؟ شما جایی می شناسید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۱۱:۵۶ عصر
رز جان منظور مریم جان هم فکر کنم همین انلاین شاپای ترکیه بود.
کفش خیلی ریسکیه به نظرم
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۰۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۰۷ صبح، توسط نسیمه جااان.)
بچه ها یعنی این نمایندگی های آدیداس و اسکیچرز و نایک ک توی بازار هستن
اصل نمیارن؟؟ قیمت خون خودشون میفروشن ک اتفاقا من امروز رفته بودم کفش بگیرم، رفتم نمایندگی اسکیچرز یه مدل انتخاب کردم ۳۸۰۰ ولی سایز پام نداشت قراره بیاره هفته آینده بعد برم بگیرم اگه اصل نیستن خب همونو میرم مغازه ای ک با شرف میگه اینا های کپی هستن نصف قیمت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نه نسیمه اصلا نایک و اینا دیگه نمایندگی ندارن که. همون میلیونیام های کپیه. من یه دونه گیرم اومد حدود ۷۰۰ خیلی خوبه.ولی تا دو و نیمم داشتن خودشونم میگفتن های کپیه. اینجایی که میگی رفتی سر درشم زده اسکچرز؟
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۱۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۱۷ صبح، توسط نسیمه جااان.)
اره ،تازه ۲ تا نمایندگی هم داره
کلا هم اسکیچرز داره همون بهتر ک سایز منو نداشت ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۱:۱۹ صبح
رز عزیزم تو امیرآباد یه راسته هست که کفش های حرفه ای با مسافر میاد. بهمین خاطر از لحاظ کیفیت و قیمت عالین.
حالا عیب کار کجاست که اینقدر ارزونه؟ اینکه چون کفش های آکبند با مسافر میاد، جعبه های اورجینالشون نیست و از هر کفش، کلیه سایزها و رنگ هاشو کامل ندارن. هرچی مسافر آورده مشابه هارو کنار هم گذاشتن. من دوسال قبل بود کفش هفت میلیونی رو با کلی چک و چونه پنج تومن خریدم. تازه بعدش هم رفتیم خونه پدری فروغ فرخزادم دیدیم.. اسم کوچش تولدی دیگره.... البته از بیرونش.. محله امیریه، خیابان ولی عصر، پایین تر از میدان منیریه. |