امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
من خونه خودم میمونم انشالله ، چون جای دیگه حتی دستسویی هم نمیتونم برم خیلی سختمه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون انشاله ب سلامتی زایمان کنی
درباره سودوکرم هم همونطور ک بچه ها گفتن برا سوختگی‌ها خیلی خوبه سریع خوب میکنه ولی برای استفاده روزانه نه
روزانه همون کالاندولا یا زینک اکساید یا هر کرم سوختگی سبک تری خوبه
پسر من کلا خیلی کم میسوخت من روزانه براش کرم نمیزدم فقط مواقع سوختگی سودوکرم میزدم ک کل مدت زمانی ک پوشک داشت ی قوطی کوچیکم مصرف نشد کامل
بچه ها من چند مدته فشارم خیلی میاد پایین کلا فشار پایین بودم ولی نه اینقد فشارم 8 رو 6 این روزا
بعد وقتی از کار برمیگردم هوا گرممم هست دست و پاهام بی حس میشه اصلا انرژی هیچ کاری ندارم
  • 2015، lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان مرسی گلم
بچه ها من شکمم مو داره کمی موی ضخیم نه ها ولی خب موی نازک داره باید شیو کنم برای سزارین نه؟
  • lili_61، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۷، ۱۲:۲۳ صبح)nona نوشته است: الهام جان مرسی گلم
بچه ها من شکمم  مو داره کمی موی ضخیم نه ها ولی خب موی نازک داره باید شیو کنم برای سزارین نه؟

اره نونا جان شیو کن
  • lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
جدی سروناز جان؟ بعد تا کجا؟ مثلا زیر سینه؟ یعنی واقعا موهای نرم شکمم باید بزنم؟ نمیدونستم مرسی که گفتی
بعد تیغ زبر نمیکنه؟ Sad
  • lili_61، liyane، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۷، ۱۰:۲۲ صبح)nona نوشته است: جدی سروناز جان؟ بعد تا کجا؟ مثلا زیر سینه؟ یعنی واقعا موهای نرم شکمم باید بزنم؟ نمیدونستم مرسی که گفتی
بعد تیغ زبر نمیکنه؟ Sad

عزیزم همون قسمت برش سزارین رو فقط شیو کنی کافیه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • liyane، nona، Sahraa71، youtab، آبگینه، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیو لازم نیست 
اما از لحاظ بهداشتی بدون مو باشه بهتر مخصوصا که الان هوا گرم
تیغ و ژیلت نزن موهاش ضخیم میشه
موبری که قبلا تست کردی بزن
  • 2015، liyane، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون یادمه تو کلاس میگفتن تیغ خوب نیست بعد که که میخواد در بیاد اذیت میکنه .ولی کلا اگر خودتم شیو نکنی شنیدم انگار تو اتاق عمل خودشون تمیز میکنن حالا درست و غلطش رو مطمئن نیستم.قسمت بالاها نمیخواد ولی زیر ناف و ممنوعه باید تمیز باشه.حالا اگر راه دیگه ای به غیر از شیو به ذهنت میرسه انجام بده گلم.من چون کرم موبر استفاده نمیکنم و میترسم لحظه اخر بزنم پوستم اذیت کنه و حساسیت بده واسه همین مثل الان شیو میکنم .
  • lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سروناز جون از راهنماییات Heart
مرسی آبگینه جون Heart راستش تا حالا موبر استفاده نکردم یکبار تو عروسی چون لباسم دکلته بود گفتم پشت گردنم تا بالای خط سوتین رو شیو کنم اونم پرز داشت یعنی انجام دادم چشمتون روز بد نبینه از فردای عروسی جوشای اندازه نخود یعالم همون قسمت زدم دو ماه طول مشید خوب شم
موبر شنیدم برای بچه ضرر داره البته شما پرستارین خیلی بهتر از من میدونین ضرر نداره گلم؟
  • lili_61، liyane، Sahraa71، youtab، آبگینه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چون شیمیایی تو بارداری نباید استفاده کرد اما شما صبح عملت شما رفتی دوش بگیری میزنی ، یه سری هم هستن مخصوص پوست حساس ، اونجایی که شما زدی مستعد جوش
تا زیر ناف اکی بزنی ، بعد اگه خیلی مو داشته باشه همونجا شیو میشه اما کرکی باشه ، مشکلی نداره ، دیگه با بتادین اون محل قبلش میشورن ، فقط واس بعدش زیر پانسمان عرق میکنهخ
  • lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان