۱۴۰۰/۷/۲۱، ۱۰:۱۱ عصر
دوستان چجوری میبندین پارچه رو؟گره میزنید؟
من تا حالا قنداق نکردم
به قنداق کردنش فکرم میکنم صدای جیغاش میاد تو گوشم
من تا حالا قنداق نکردم
به قنداق کردنش فکرم میکنم صدای جیغاش میاد تو گوشم
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۷/۲۱، ۱۰:۱۱ عصر
دوستان چجوری میبندین پارچه رو؟گره میزنید؟
من تا حالا قنداق نکردم به قنداق کردنش فکرم میکنم صدای جیغاش میاد تو گوشم
۱۴۰۰/۷/۲۱، ۱۰:۱۶ عصر
کژال جان اصلا جیغی درکار نبست نترس دختر
ببین پارچه مربع رو به شکل لوزی پهن کن جای صاف بعد لبه بالاشو در حد ۷-۸ سانت تا کن به داخل اونجا جای سر بچس بعد دست بچه رو آروم صاف بذار کنار بدنش و سمت راست پارچه رو بکش جوری که کیپ بشه دستش و بدی سمت چپ بدنش و زیر باسنش به دست چپش رو همینطور و تمام فمر کنم تو یچتیوب باشه ویپیوش یه سذچ کن اگه واضح نگفتم عزیزم
۱۴۰۰/۷/۲۱، ۱۰:۳۵ عصر
ممنون یوتاب جان
پس گره ای در کار نیست. عملا گیر میکنه زیر خودش پارچه. درسته؟ گرمش نمیشه؟ من این شبا که هوا سرده بیرون باشیم به همین روش دورپیچ میبندم بهش. ولی زور میزنه و هرجوری دستاشو از بالاش در میاره. البته سفت نمیبندم دیگه
۱۴۰۰/۷/۲۱، ۱۱:۰۰ عصر
نه عزیزم گره ای نداره
خوبه اتفاقا برای محافظت از سرما هم خودش راهیه
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۲:۵۸ صبح
مامانا سلام
من امروز رفتم دکتر ۲۳ هفته و ۳ روزمه دکتر گفت ازمایش کشت ادرار مینویسم واسه عفونتت هرچه زودتر برو ک شنبه میشه ناشتا باید باشم؟ چایی اب میشه خورد؟ و اینکه اون ازمایش تحمل گلوکز رو گفت یکماه دیگه بیا برات بنویسم شما گفتین بین ۲۴ تا ۲۸ هفته باید باشه دیر نمیشه؟ و اینکه گفتم پس رعایت کنم باید دوباره یکماه گفت ن تو قندت ۸۶ بوده رعایت نمیخواد اوف کاش زودتر این ۴ ماه هم بگذره
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۲:۱۱ عصر
میگم شما ازین عکسای هفته به هفته یا ماه به ماه گرفتین؟
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۱۲:۳۲ عصر
من نگرفتم عاطفه جان
حقیقتا خوشم نمیاد خیلی هر روز یه چیز جدید مد میشه. واقعا آدم باید همه کار و زندگیشو ول کنه فقط عکس بگیره ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، nona، youtab،
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۱:۴۲ عصر
من کلا اول بارداری و ماه۴ و ماه هشت گرفتم اما انقدر به دنیا اومپنش ماجرا داشت یادم رفت بگیرم با خودش
من چون همسرم و خ ش عکاسی میکنن ما کلا عکس زیاد میگیریم
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۲:۲۳ عصر
سلام بچه ها
کمکم کنین تو انتخاب بیمارستان دکترم بیمارستانهای لاله، پیامبران و مدائن هست می گه توی لاله و مدائن دستم بازتره واسه تاریخی که بخوای از طرفی لاله بیمه تکمیلیم رو قبول نداره پیامبران تاریخهای رند رو وقت نمی ده اما بیمه ام رو قبول داره مدائن بیمه ام رو قبول داره و دکترمم اونجا راحت می تونه تاریخی که می خوام زایمانم کنه ولی من برام میفیت خدمات بیمارستان هم مهمه خب به نظرتون چی کار کنم؟؟
۱۴۰۰/۷/۲۲، ۰۲:۲۴ عصر
من گرفتم با گوشی خودم جلو آینه، صرفه جهت یادگاری هر هفته میگیرم.
|