امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان
نرگس جون ببخشید ندیده بودم پستتو الان برات دقیقشو مینویسم

کنترل پنل--->ویرایش تنظیمات---->گزینه‌های دیگر---->پوسته انجمن رو به دیفالت تغییر میدی و بروز رسانی تنظیمات رو میزنی و صورتی میشه

حالا که صورتی شد توی همون قسمت گزینه‌های دیگر یه گزینه جدید میاد show the most recent ... تیک اینو بزن واگر خواستی پوسته رو هم از defaultبه emerald تغییر بده که سبز بشه و بروز رسانی رو بزن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس
پاسخ
مهرناز جان
کنترل پنل کاربر، ویرایش تنظیمات، قسمت گزینه‌های دیگر، تیک نمایش صفحه هدایت کننده رو برداری و بروز رسانی تنظیمات

بعدش مشکل نرگس برات پیش میاد Smile

که برای حلش همون کارایی که بالا براش نوشتم رو انجام بدی درست میشه

نرگس جان درست شد؟ من خودم الان چندبار همین کارو کردم درست میشه راهش یعنی همینه باز اگه نشد بگو
  • مهرناز، نرگس
پاسخ
صنوبر جان
من باکس ارسال پست ندارم + لایک.
چکار کنم درست شه؟
پاسخ
مینو جان
کنترل پنل کاربر، ویرایش تنظیمات، حالت های مشاهده موضوع، تیک باکس ارسال پاسخ سریع رو بزن

فقط اینکه این مشکلو توی بعضی تاپیکا داری؟ چون اینجا پست گذاشتی میگم شاید منظورتو درست متوجه نشدم

برای لایک هم باز از همون جا تیک نمایش ارسال ها در حالت عمودی(کلاسیک) رو بردار

بعد به روز رسانی تنظیمات رو بزن. اون وقت آخرین پست ها رو برات نشون نمیده که باید کارایی که به نرگس گفتم رو بکنی :

(۱۴۰۲/۱/۲۹، ۰۳:۲۲ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: نرگس جون ببخشید ندیده بودم پستتو الان برات دقیقشو مینویسم

کنترل پنل--->ویرایش تنظیمات---->گزینه‌های دیگر---->پوسته انجمن رو به دیفالت تغییر میدی و بروز رسانی تنظیمات رو میزنی و صورتی میشه

حالا که صورتی شد توی همون قسمت گزینه‌های دیگر یه گزینه جدید میاد show the most recent ... تیک اینو بزن واگر خواستی پوسته رو هم از defaultبه emerald تغییر بده که سبز بشه و بروز رسانی رو بزن
  • Rose
پاسخ
تو همه ی تاپیکا ندارم ولی می تونم نقل قول کنم.اینجوری پست میذارم.
  • صنوبر۷۱
پاسخ
مینو جان درست شد؟
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۳۱، ۰۳:۴۱ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: مینو جان درست شد؟

نه عزیزم.فقط لایکش درست شد.
  • صنوبر۷۱
پاسخ
مینو جان این قسمتی که پاسخ سریع نوشته کلا تو صفحه ت نیست؟ اگر هست کنارش علامت مثبت میبینی؟
  • مینو
پاسخ
مینو جان ببین این علامتو داری ؟
بزن روش اوکی شه
[تصویر:  screenshot_20230420_193503_chrome_rkf9.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Rose، مینو
پاسخ
مرسی آلمام و صنوبر  Heart Heart