امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
یوتاب جون الان برای کدوم دندونش داره اذیت میشه. وای دختر کوچیکتر من که اصلا هنوز دندون در نیاورده اینه وضع غذا و وزنش، وای به حال روزهایی که بخواد دندون دراره Sad
دیگه فرنی و اوتمیل دوست نداره. شیرو که میریزم تو حلقش. زرده، خیار، نون پنیر، نیمرو، کوکو دوست نداره. کلا هیچی دوست نداره. روشو میکنه اونور. منم گاهی متوسل به زور میشم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگلی دنن بالا سمت چپش نصفه زده بیرون یه هفتس کامل در نیونده لثش همش قرمزه و التهاب داره, حالا از پنجشنبه بغلیشم سفید شده داره در میاد, دیروز یخ تو دست خودم گذاشتم رو لثش بچم انقدر کیف کرد دیگه کوچیک شد خطر داشت انداختم رفت, دندونیاشو میذارم یخچال مایعش سرد بشه دوست داره بمیرم براش
...
منم دیروز ناهارشو اعصابم خورد شد لباشو گرفتم از بغل کردم با دست تو دهنش چندبار تا یکم خورد 
اوووووف ترگل, هفته دیگه ببرم ممیشی ببینم چی میگه, کلا خواب و خوراک تعطیل...
  • nona، Targol
پاسخ
بچه ها ان‌شاالله بچه‌هاتون همیشه سالم باشن و باهاتونم همکاری کنن.یوتاب دارم تصور می‌کنم شما اعصابت خورد بشه دیگه اوضاع خیلی قاراشمیش شده یعنی چون اصلا نمیتونم عصبانی تصورت کنم Smile)
  • nona، youtab
پاسخ
پس صنوبری خبر نداری چند روز پیش انچنان سر بچم دادزدم وقتی تو بغلم بود یک ثانیه با ترس نگام کرد بعد انقدر گریه کرد الهی براش بمیرم من فقط, خاک تو سرم کنن, ترسید بچم خیلی
  • nona، صنوبر۷۱
پاسخ
ترکل شوخی میکنی واسه دوقلو ۶.۵؟ من فقط برای دخترم بدون پخت غذا و کار خونه فقط نگهداری و دادن غذایی که پختم گفت ۷!!! شب میگم همسرم بهش زنگ بزنه یعنی چی ما که همسایشونیم خیر سرش

یوتاب هیچی من یهو بردم تو اناقش

حال ریز ریز کار کردن ندارم اصلا

یوتاب و ترگل من که دیگه اعصاب نمونده برام فقط لبنیات میخوره پنیر، ماست و شیر خودم و هندونه

امشب میبریمش پیش دکترش دیگه همسرمم که ته ریلکسیه مدام ناراحته هر یک ساعت بهم زنگ میزنه چیزی خورد یا نه
  • Targol، youtab
پاسخ
مرسی عزیزم 
از دکتر اومدی مارو بیخبر نذار
  • nona
پاسخ
یوتاب جون فقط یه نکته ی ایمنی بگم...
چیزی که قابلیت له شدن با لثه نداشته باشه، اگه از لوله ی دستمال کاغذی رولی رد بشه، از نظر خفگی خطرناکه... اگه می تونی یه حوله ی تمیز رو بشور و بذار فریزر تا یکم یخ بزنه (نه کامل) و بده بهش تا بکشه به لثه نیازی هم به مراقبت نداره... خنک هم هست
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۲، ۰۱:۳۵ عصر)youtab نوشته است:
بچه ها دو تا سوال 
اینکه تا چند تا دندون این وضعو دارن, ایا تا اخرین دندون همینه یا فقط چندتای اوله؟
یکی هم اینکه مامانایی که بچه هاشون بزرگترن یا همسن پسر منن (۹ماه) چجوری بردید تخت و اتاق خودشون؟
و اینکه پسر من روی پا خیلی خوب میخوابید الان ۲۰ روزی میشه لگد میزنه با چشم بسته.و گریه که بلندم کن بلندشم میکنم باید ببرم روی تخت خودمون تو بغلم باشه بالا پایین کنم نشسته تا بخوابه, خیلی اینجوری بده, دستام داره از کار میوفته, صبح و ظهر و شبم نداره

عزیزم والا من اون اولیا رو اصلا نفهمیدیم چطور در اومد... ولی سر نیش و چند تا از کرسی ها اذیت شدیم...

ولی به نظرم اگه بچه تقویت بشه (مثلا گوشت شیشه ای دائم بهش داده بشه) شاااااااید روی دندون در آوردن تاثیر بذاره... اصلا این بحث علمی نیست و طبق تجربه میگم... چون اون اولیا رو ما وقتی غذاخور شد و شیرش کم شد از حدود 9 تا 12 ماه پشت سر هم دائم در آورد... بعدش فکر کنم رفت تا 18 ماهگی... که خب حجم غذاش و اینها فوق العاده کم شده بود وووو... چون خود ریفلاکس باعث دیر در اومدن دندون میشه و اگه مفهومش درست یادم باشه، ویتامین دی و کلسیم توی اسید زیاد معده ی این بچه ها هضم (یا نمی دونم دفع؟؟) میشه و اگه ریفلاکس داشته باشن و دندون بخواد در همین دوران ریفلاکس و شیر خوردنه در بیاد، چون حجم مواد لازم دندون سازی در بدنشون کمه، دندون درآوردنشون سخت و طاقت فرسا میشه... ولی اگه بچه چیزی جز شیر بخوره و مقوی هم باشه، باعث میشه زود دندون که سفید میشه سرش بزنه بیرون... نمی دونم چقدر واضح بود ولی تجربه ی شخصی بود و امیدوارم بچه های دیگه هم بیان تجربیاتشون رو بگن ببینیم که فقط شخصی بوده یا بقیه هم چنین مشاهده ای داشتن؟
آهان شاید بگید که خرافاته... ولی من برای دندونای اولش که وقت داشتم و تکون زیاد نمی خورد، چند بار حلیم و دندونی درست کردم با قلم گوسفند... شاید شاید اون هم تاثیر داشت... نه اینکه زیادم خورده باشه، اصلا... ولی شاید حتی روی شیر تاثیر داشت نمی دونم، شاید هم اتفاقیه... شما هم امتحان کنید، شاید برای شما هم کمک کننده باشه... کاری هم نداره، شب میذارید صبح آماده تحویل می گیرید Heart
پاسخ
مرسی رز عزیزم از توضیح و راهنماییت مثل همیشه, چشم حتما عزیزم Heart Heart Heart
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۲، ۱۰:۰۴ صبح)Arezoo1984 نوشته است: رز جان چيزي كه در مورد شير گاو گفتي ميخوام بدونم اينكه جايگزين شيرخشك بشه، چون منبع آهن كمي داره، باعث كم خوني ميشه؟ يا خوردن شيرگاو مانع جذب آهن موجود در شيرخشك ميشه؟

آهن شیر گاو کمه
آهن شیر مادر خیلی خوبه و تا 6 ماه کامل ساپورت می کنه
آهن شیرخشک هم که عالیه و کاملا تنظیم شده...

حالا ما اگه به جای شیرهای خوبی که آهن خوبی دارن، به بچه شیر گاو بدیم، باعث میشه اون شیرهای خوب رو کمتر بخوره و اینطوری باعث کم خونی میشه...

مورد دوم هم در مورد همه ی شیرها (و اکثر مواد کلسیم دار) درسته... و اصلا ناشتا بودن بچه ها و بزرگسالان برای استفاده ی آهن نکته ی مهم در جذبشه (2 ساعت قبل و بعدش ناشتا باشیم)... و مثلا مصرف ویتامین سی برای جذب آهن نکته ی مهمیه... در مورد تاثیرش روی آهن شیرخشک نمی دونم اما شیر مادر رو که یادمه دکتر می گفت که سعی کن با شکم خالی بدی...

پس به نوعی هر دو عامل منفی موثرن ولی در مورد شیر گاو، بحث پر شدن شکم بچه با شیر بی خاصیته (از نظر علمی برای بچه وگرنه منکر خواصش نیستم اگرچه برای بدن انسان و بخصوص زنان، می تونه فوق العاده مضر باشه)
  • Arezoo1984، nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان