امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
صوفی جون عفونت ادراری خیلی آزار دهندس. من تجربشو دارم. ببین من جای تو بودم و دکترمم جوابمو نمیداد میرفتم اورژانس. چون بارداری نمیتونی سرخود هر دارویی مصرف کنی.از طرفی چیزی هم هست که تحمل کردنش واقعا سخته.برو اورژانس.
دکترت باید اول برات آز کشت ادرار مینوشت که معلوم بشه دلیلش چیه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
ماهور جان متاسفانه کشت ادرارم منفی بود من اسن مشکلو قبلا هم داشتم و همیشه خدا کشتام منفی بوده لخرین بار دکتر اورولوگ گفت دفعه بعد باید سیستوسکوپی کنی شاید یک مشکلی تو مجاری ادراریته...که الان اینطور شدم اونم با بارداری..
پاسخ
من شنیدم عفونت ادراری تو بارداری شایع هستش و خیلی از خانمها درگیرش میشن. حالا شما هم که از قبل سابقه داشتی الان شدت گرفته. به نظرم نزار به آخر شب بکشه. تا روزه و دکترای متخصص هستن برو دکتر.
  • Rose، Sufii
پاسخ
سوفی جان برو بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت اونجا عمل میکنه عزیزم
  • Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها من اورژانس رفتم دکتر بهم هیوسین داد که روزی یکی بخورم و انصافا دردمو کم کرده ولی خوب از بین نرفته، دیروز که سونو انومالی رفتم به دکترم که پریناتولوژیسته گفتم، برام سونوی کلیه و مثانه نوشته، جایی میشناسید که هم خوب باشه هم زود وقت بده؟
پاسخ
فکر میکنم حمله پنیک باشه.
باز مطمئن نیستم.
  • nona
پاسخ
سلام بچه ها
من یه دندون پرکرده داشتم که امروز موقع غذا خوردن ترک برداشت ولی جدا نشد... یعنی دندون زیر پرکردگیه بصورت عمودی تا لثه م ترک خورد و نمی تونم چیزی بخورم...
خلاصه زنگ زدم دندونپزشکی که پرش کرده بود گفت اورژانسی نداریم!!!! دکتر پنج شنبه صبح هست ویزیت می کنه، و یکشنبه و سه شنبه دیگه میتونیم وقت بدیم!!!!!!!!!!
هیچی خلاصه...
من الان به نظرتون چیکار کنم؟
در حالت معمول درد نداره چون عصب کشی شده... ولی چیزی بهش می خوره تیر میکشه دیگه...
الان فردا هر جا برم می تونن موقت اکی کنن تا یکشنبه برم دکتر خودم، یا صبر کنم پنج شنبه همین دگتره خودش دست بهش بزنه؟

اصلا دکتر خوب میشناسید که فردا برم کامل درست کنه هم اگه معرفی کنید خیلی عالی میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
رز فکر کنم اگه عصب کشی باشه نباید تیر هم بکشه‌ها. نمیشه با اون طرف غذا نخوری تا پس فردا؟
  • Rose
پاسخ
بچه ها دکتر اورولوگ خانم خوب میشناسید؟ دیروز رفتم پیش خانم دکتر سیمین وحیدی و معاینه کرد و گفت یه پولیپ خیلی بزرگ دم مجرات داری و باید عمل بشی، حالا تحمل کن تا بعد زایمانت اما نهایتا تحمل نکردی بیا با بی حسی برات برمیدارم...میخوام یه دکتر دیگه هم برم که مطمئن باشم چیزی که گفت درسته...
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۰، ۱۰:۰۲ عصر)Targol نوشته است: رز فکر کنم اگه عصب کشی باشه نباید تیر هم بکشه‌ها. نمیشه با اون طرف غذا نخوری تا پس فردا؟

مرسی ترگل
ببین انگار غذا مثل گوه عمل میکنه، قشنگ همون دو سه باری که یادم نبود و باهاش یه لقمه جویدم، حس کردم که لثه میخواد شکافته بشه... تیر کشیدنه مال لثه اس نه دندون...
آره نمی خورم با اون ور...
الان یکی همین بغل خودمون پیدا کردم، یکی هم یکی از دوستام دستیار دندانپزشکه، نمیدونم به او بگم هماهنگ کنه؟ یا همین بغل خونه مون برم... یا وایسم برای همونی که همیشه میریم پیشش...

دیشب از دکتر عمومی پرسیدم گفت تا یکشنبه هم صبر کنی اکیه
ولی سختمه و نگرانم لثه عفونت نکنه...
پسرمم از دیشب گوشش عفونت کرده نمی دونم می تونم تنهاش بذارم یا نه، یا کلا چه کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان