امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
شیردوش دستی به کار خاصی نمیاد
اگه شیر نداشتی، از شیردوش بیمارستان اول استفاده کن، احتمالا با همون راه میفته...
اگه کم کم داشت راه میفتاد ولی کامل اکی نشده بود، توصیه ی من اینه که بری و شیردوش رو بخری... الان نخر، هزینه ش 1.5 تا 2 تومن اینا میشه... اگه نیاز بود بعدا میخری... شاید اینقدر خوب راه بیفته که اصلا نیاز نشه هیچ مدل شیردوشی استفاده کنی...
بیمارستان های مختلف متفاوتن... باید زنگ بزنی بپرسی، مسائل روتین و چیزای ضروری (در هر حالتی) برای خودت و بچه رو هم توی همون تاپیک گفتم... اگه تا حالا بیمارستانت رو ندیدی، یه سر برو و ببین و مادرا رو ببین، هم ترست کم میشه هم پکیجشون رو می بینی که چیا میدن یا نمیدن...
پد از این بزرگایی که عکس بچه ی 3-4 ساله روشه از اونا خود بیمارستان یه بسته رو استفاده می کنه، یه بسته هم روز دوم مال من استفاده شد... ولی همه ی داروخونه ها دارن.
خونریزی هم فرد به فرد متفاوته دیگه... بهرحال یه عمل کامله... من خودم پدا رو دو تا دوتا میذاشتم چون خیلییییییی تمیزتر می موند و کل بدنم از جلو و عقب بسته بود (توی عکس های بعد از زایمان خارجیا زیاد دیده بودم که از زیر ناف تا پشت باسن پد میذارن... بعد از زایمان دیدم با یه دونه اون پوششه ایجاد نمی شد و نگران پس زدن خون بودم، دوتایی که گذاشتم عااالی شد دیگه...
پد معمولی فکر نمی کنم جواب بده...
شورت سرجی فیکس (فکر کنم اسمش همین بود) هم 2-3 تا بگیر خوبه داشته باشی... بمونه بعدا هم می تونی استفاده کنی چون کاملا ثابت نگه میداره پد رو، پوست هم نفس می کشه خیلی خوبه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
رز جان و نونا جان شدیدا موافقتونم 
منم دست و گردن و کمرم تعطیله رسما 
گاهی م ش و خ ش میان یه ساعت ببیننش من ته سالن میشبنم میگم مرخصیم 
عاطفه جانم 
سوند رو منم خیلیییییی میترسیدم قبل رفتن به اتاق عملم برام زدن اما واقعا خدا شاهده اصلا نفهمیدم 
شیر دوش هم من از اینا که شبیه بوق هست شیپوری ماننده گرفتم اصلا اگه از همون گرفتی استفاده نکن کاملا غیر استاندارد و بده  سینه تو داغون میکنه 
دستی های دیگه هم هست 
اما بهترینش به قول رز مال بیمارستانه میذارن استفاده کنی 
اکا انشالا که اصلا نیازت نمیشه و خودش سرازیر میشه
  • 2015، lili_61، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب خوب میکنی تا میتونی یا برو خونشون یا ازشون بخواه بیان مخصوصا هواهرشوهرت هر دو روز یبار بیاد عالیه اینطوری ناقص میشیم بخدا Smile (خنده عصبیه فکر کنم) من اصلا دیگه رو کمر از شدت درد نمیتونم بخوابم شبا مجبورم رو پهلو باشم که درد دستم نصفه شب شروع میشه
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به خدا نونا 
من که از مچ تطیل شدم والا 
کتفم که دیگه نگو. به همسرم میگم منم فروزن شولدر گرفتم والا 
اونم بنده خدا واسه همین دستش نمیتونه اما میاد خونه باز میشینه براش ساز میزنه و اواز میخونه سرگرمش میکنه 
خ ش مجردم تقریبا یه شب در میون از سرکار میاد تا ۱۱ که بخوابه اما طفلی اونم تا نیرسه یه ربع به دهه دیگه
  • 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان انشاله ب سلامتی زایمان میکنی استرس نداشته باش فقط ب خوبیا فک کن 
من چند نفر دور و برم دبدم ک تا بچه نداشتن از اینکه نزدیک مادرشوهرن شاکی بودن ولی بعد بچه دار شدن خیلی خیلی راضی شذن  Big Grinچون واقعا کمک بزرگیه 
سوند هم برا من هردو بار قبل رفتن اتاق عمل زدن چیز خاصی نیست اصلا 
حتی این سری ی حس بدی داشتم ک خیلی زودگذر بود واقعا چیز مهمی نیست ک حتی بخوای بهش فکر کنی 
خداقوت ب مامانای قوی  Heart
  • 2015، atefehjjjjjjj، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون واقعا نعمته Smile
  • atefehjjjjjjj، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم فکر میکردم خیلی از سوند گذاشتن اذیت شم. اما اصلا اونطوری نبود.
وای یاد روز زایمان افتادم. انگار هزار نفر بالای سرم بودن و هی توضیح میدادن. فکر کنم داشتم میمردم.
  • 2015، atefehjjjjjjj، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ک هستین
انشالله صحیح و سالم همه مامانا زایمان کنن و کوچولوهاشونو بغل بگیرن
دلم میخواست تو بیمارستان ارایش کرده برم خخخ
مث بلاگرا روز خوبی بسازم
ولی اسم بیمارستان ک اومد کلا نابود شدم
بهاره جون فکر کنم زودتر از منه زایمانش
انشالله انقدر زایمان راحتی داشته باشی ک زود بیای تجربتو بهم بگی

راستی شکم بند الان بخرم یا زوده؟
این پد ک رز گفت دوتا بزار منظورش همون پد بزرگا ک واسه بچه های ۳ ساله اینا بود بود یا نوار بهداشتی؟
تو بیمارستان ک شب میمونیم من پرسیدم میگن کلا ی پارچه زیرت میندازن لختی
لباس زیر نداری ک نوار بزاری مگه میشه؟؟
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بنسای جان
متوجه شدم

راستی تو شهر ما میگن تو اتاق عمل علاوه بر بی حسی داروی خواب اور میزنن ک کلا چیزی از عمل متوجه نمیشی از چند نفر پرسیدم گفتن ما اصلا متوجه بچه نشدیم خواب بودیم
  • 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه شکم بند بعد زایمان اگر دکترت گفت باید بگیری بر اساس سایز شکم بعد از سزارین باید بخری.
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان