امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مامانا میشه لطفا همتون جواب بدید
به نظرتون بازی ها دختر و پسر دارن؟؟؟
من با پسرم خیلی خاله بازی می‌کنیم البته بیشتر آشپزی یا اتو کردن پسرم خیلی علاقه داره به آشپزی من براش سرویس آشپزخونه خریدم گاز داره قابلمه کفگیر انواع غذاها رو درست میکنیم اتو داره لباس اتو میکنیم سرویس چای داره بالای روزی بیست بار با دقت چای درست میکنه تمام مراحل هم درست انجام میده بعد میاره میگه باهم بخوریم ما باهم بازی های دیگه هم میکنیم مثل فوتبال ماشین بازی خیلی کم تر نقاشی کاردستی و آموزشی هم تایم زیاد تری
اما چندین نفر که این خاله بازی من و با پسرم دیدن مدام میگن دخترونه بارش میاری یا حس دوگانگی بهش میدی خودم میدونم بازی دختر و پسر نداره یا آشپزی عموما کار زنانه نیست اما گاهی میگم نکنه ناخواسته دارم بهش آسیب میزنم اینم بگم پسرم بیشتر وقتش با منه و کاملا از من الگو برداری میکنه مرتب موهاش رو شانه میزنه به صورت و دستش کرم میزنه عاشق لوازم آرایشه اما خوب از پدرش هم تعمیرات لوازم رو یاد گرفته مثلا عاشق آچار پیچ گوشتی اما خوب تقلیدش از من خیلی بیشتره جون زمان زیادی کنار همیم
میشه اونایی که پسر دارن بگن آیا با پسرشون خاله بازی میکنن یا نه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
میس شین این علاقه به ظروف دوره ایه و بعد خیلی کمتر میشه
یعنی فکر نکنم بچه ای مثل بچه من به ظرف و ظروف علاقه داشته باشه اصلا یکسری ظروف دادم به خودش مثل ماهیتابه بزرگ و درش، قابلمه که چند تااا داره
خیلی زیاد هم روی ظرفاش حساسه و نباید ازشون استفاده کنم وگرنه گریه و زاری داریم
یه بار برای صبحانه با دوستامون قرار داشتیم منم دیدم یه قابلمه خوب داره که درش جفت و جوره تا خواب بود گذاشتم تو نایلون و اش خریدیم و خلاصه ندید تا سر سفره که قابلمه را درآوردم باورتون نمیشه یهو انفجاری و ناگهانی گریه کرد که همه ترسیدن که چی شده؟!! چیزی بچه را گزید؟!! چی شد؟!
یه لحظه فهمیدم به خاطر قابلمشهSmile خالی کردمش و معذرت خواهی کردم تا آروم شد خخخ
من خاله بازی نمیکنم ولی با هم آشپزی میکنیم
برام ظرف هم میشوره خیلی علاقه داره دو شب قبل سینک هم تمیز کرد خیلی خوشحال بود
بازی های فروشندگی، تعمیرکاری
ماشین بازی
نقاشی
پخت غذا و چشیدن و اینا داریم با هم
ولی دیدم که با عروسک هاش بازی مادر بچه ای انجام میده مثلا خرسشو بخوابونه، ناز کنه، شیر و پستونک بده ، بخوابونه
منم مداخله نمیکنم

کاملا طبیعیه، چون بچه مدت زمان زیادی در کنار مادره ولی جالبه بگم که بزرگتر میشن علائقشون هم پسرونه میشه
من در مورد پسرم کاملا مطمئن هستم که بازی جنسیتی نداشتیم ولی خودش جهت گیری خاصی داره، مثلا به ماشین بازی و توپ و تفنگ علاقه داره
  • Celin، nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
میس شین پسر من الان۱۴ماهشه،بااین که من هستم،دخترمم هست و داره خاله بازی میکنه با عروسک هاش ولی میبینم که پسرم مستقیم میره سراغ توپ و اجر و خیلی کم پیش می یاد عروسکی چیزی برداره،ولی اینا همه یه مدته میگذره نگران نباش..
حالا یه چیزی هم بگم من دخترم داره تمایل زیاد پیدا میکنه به فوتبال و مرد عنکبوتی و مرد خفاشی و...شبیه پسرا اینا رو دوست داره نمیدونم چی شد اون یهوو!!
فاطمه هستم
Heart
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها منم بگم لطفا نظر بدین Heart
من و همسرم با پسرم قایم موشک، دنبال بازی، فوتبال، بالش بازی، با رختخواب خونه درست کنیم از توش رد بشه، سینی بزرگ استیل بیاره بره توش پا بکوبه ما دست بزنیم، صدای حیوونا رو با عروسکای خودش در بیاریم، بلز و ارگ و گیتار و ضرب و تمپو بزنه باباش اونم تکرار کنه (خیلی موسیقی و زدنشو دوست داره) 
از این ماشینای هولا که اشکالو میندازی توش صدا میده 
یه پتو از اینا که شبیه گلبافت پشمالوعه اما سبک تره سایز یه نفره بزرگ داریم صورتیه یعنی دقیقه ها مشغوله باهاش
یه ماشین دیوونه کنترلی داره قشنگ میتونه با کنترلش حرکتش بده
حلقه هوش
یه خرس بزرگ و صورتی داره همسایمون بهش داده (فکر میکرده دختره بچم خخخ) یعنی عاشقانه دوسش داره و همه جای خونه باهاشه
اون نخ و حلقه که نونا گفت هن من براش انجام میدم با روبان 
اسم میوه ها و گوجه و هویج و سیب زمینی رو بلده و میده بهم بخوام ازش
چراغو روشن خاموش میکنه
یه کلید لوسترمون دم در پایینه یکم موقع بیرون رفتن زود میره خاموشش میکنه یعنی بریم دیگه
دست و پا و دل و چشم و زبون و مو رو میشناسه و نشون میده
جوراب و کلاه و دستبند چشم و نظر داره یه دونه میبندم براش و برسشو (البته به اسم شونه) میشناسه
برس بدی برعکس میکشه به موهاش
گوش پاک کن رو البته مراقبما بدم دستش میخواد از عرض بکنه گوشش
جوراب بدم پاشو میاره بالا
بشین و بخواب و بدو رو بگیم انجام میده
اب میخواد میاد بغل پام میشینه یعنی اب بده
بگیم ماما، بابا، دد، به به، نه نه، تکرار میکنه اما منظور خاصی ندا ه و حرف نمیزنه (البته نگران نیستم) 
میرقصم جلوش دستشو میچرخونه
عاشق اینه موهامو جلوش شونه کنم
رژ میزنم یا یکم آرایش میکنم قشنگ به دونه دونه اجزای صورتم خیره میشه با لبخند
مامان بزرگ و عمه کوچیکشو دختر عمه اولیشو یکی از شوهر عمه هاشو میشناسه به اسم
عمده بازیاشم اینه که فقط بدوعه از اینور به اونور
بیرونم بریم 3چرخه و ماشین از این گارد دارا داره اما پیاده میشه هل میده یه کامیونم داره بزرگه و بازم هل میدتش یا میکشه عقب
تاب رو چند دقیقه دوست داره
سرسره هم همینطور
بسیاااار ددریه
اما خیلی نمیشه باهاش بازی کرد
نهایت 7،8 دقیقه
پامیشه میره
عاشق اینه انواع لباس و پا چه و روبان و عروسکو بچرخونه به صورت خیلی حرفه ای 
و اینکه کلا تو کاره چرخه
هرچی ی ببینم از اسباب بازیای ریز تا ماشین واقعی باید تست کنه جرخش یا اگه جیز گردی داره بچرخه اونم حرفه ای
یه بار کیف عمش یه گل گرد داشت اشکی میریخت که چرا نمیچرخه اخر کندش بنده خدا تا راحت شد
قابلمه و سبد و کاسه بشقاب و چیزای اشپزخونه که اصلا برلی ایشونه
گاهی جییغ میکشه چرا قابلمه یا ماهیتابه رو گتز گذاشتم
ما تلویزیون در حد یه سریالی شبا یا یه فیلم ببینیم
کنترلو چپه هم بذی صاف نیکنه و قشنگ روشن میمنه و با دکمه هاش میزنه اینور اونور (البته هیچی نداریم که کانالی باشه) 
بعد ناموفق میشه میاره میده به من یا باباش کمکش کنیم
عاشق تیتراژه کلا مخصوصا فرندز
چندبار کارتون تو فیلیمو گذاشتم براش در حد 10 ثانیه نگاه کرده با غر رفته جای دیگه (برای یه وقتا گفتم شاید بشینه سرجاش که نشد) 
لپتاپ و موس و کیبورد جزو عشقاشن که همیشه ناکامه چون نمیدیم دستش
گوشی هم همینطور اما عمه هاش گاهی میدن قشنگ با انگشتش بالا پایین میبره و عکس و ویدیو میاره!!!! نمیدونم واقعا از کجا یاد گرفته جون ما اصلا جلوش گوشی دست نمیگیریم 
اما من باز حس میکنم کمه نسبت به سنش
البته دورو برم بچه نیست اصلا مگه شماها بگین و بفهمم خوبه یا نه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب خوبه بابا عالیه
میس شین جان من پسر ندارم اما بنظرم وقتی علاقه داره چرا بازی نکنه خیلیم خوبه آشپزی
  • خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب جانم عزیزم ماشاالله بهش،خیلی هم خوبه عزیزم
فاطمه هستم
Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
ماشاالله به گل پسرت یوتاب❤️
بچه ها موهای پسرمو کوتاه کردم خیلی کوتاه شدن، چطور دلم اومد آخه! انقدرررر ناز بودن

ولی خیلی گرماییه، عرق میکرد و کلافه میشد منم با ماشین کوتاه کردم
  • 2015، Celin، Nedaaa28، nona، sims s، Sufii، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، ندایا
پاسخ
یوتاب میخوای بره سر کوچه نون هم بخره؟ Smile ماشالا بهش عالیه دیگه

مری جون مبارکه
چقدر نازه موهاش
کوتاه کردی دیگه فر‌ نیست؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Mari90، nona، خانم فسقلی
پاسخ
آیسان حدود ۵-۶ ماه شاید بیشتر کوتاه نکرده بودم اینقدر شد
ماشاالله رشد موهاش خیلی زیاده . یعنی موهای پسرت میبندی؟ بلندن؟

ندا نه دیگه فر نیست، مدل سربازی کوتاه کردم
الان یک قیافه شیطون گرفته مثل این پسر بچه های مدرسه ای دهه شصت SmileSmile
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ای جان❤️
آیسان اگر دوست داشتی از موهاش عکس بفرست
پسرم خیلی خیلی پر موئه البته که به من نرفته، م ش حتی الان که پیره موهاش سه برابر منه.
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان