۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۱:۵۶ عصر
وای مری من مردم برای موهای پسرت، من عاشق موی فرم برا بچه ها
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۱:۵۶ عصر
وای مری من مردم برای موهای پسرت، من عاشق موی فرم برا بچه ها
ندا مگه از 3سالگی نیست سنجشش؟
من همون یه بار ماه اول و یه بارم 6ماهگی بردمش چون ان ای سیو بود گفتن واجبه بچه ها خمیر دندون چی میزنین برای بچه هاتون که تو سن پسر منن؟ ![]() ![]()
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۲:۱۱ عصر
هلیا من از بعد از یکسالگی
دکترش گفت فقط دامداران کم چرب فقط با لیوان کوچولو گاهی میخوره با شیشه نمیخوره فکر کنم توقع شیر خشک چون داره بهش بر میخوره آقا چیز دیگه ای تو شیشش باشه نه من نمیجوشونم فقط گرمش میکنم تا دمایی که بتونم بدم بهش و نسوزه هرچقدرم بخوره میدم یه بار میخوره یه بار لب نمیزنه ![]() ![]()
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۲:۲۰ عصر
میفهممت
در مورد شیرت نمیدونم راستش من اخر 5 ماه کم شد و خودش قطع شد ... چاره ای نیست باید مدارا کنیم باهاشون طفلیا گناه دارن خیلی امان از این دندون پسر من از 20 روز پیش که گفتم لثش خیلی باد کرده و متورم و اذیته تازه امروز چهارمین اسیابش زد بیرون ![]() ![]()
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۳:۵۴ عصر
یوتاب پسرت اسیابهاش در اومده؟!الهی عزیزم.پسر من نه هنوز همون ۸تا دندون جلوبالا و پایینش دراومده.
هلیا من سر دخترم همینطور بود من شیر داشتم ولی دخترم شیرخشک خورد و دیگه سینه منو نگرفت، من بعد۶ماه هنوز شیرداشتم رفتم دکتر قرص داد خوردم دو دوره تا کم شد ولی قطع نشد
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۵:۴۴ عصر
اره فاطمه
4تاش 3تا باهم 20 روزم این یه دونه تولثش بود بچم الان 12 تا شدن ... بچه ها خمیر دندون چی میزنین برای بچه هایی که همسن پسر منن ![]() ![]()
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۵:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۵:۴۵ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
من ی طوری شدم
وویی چ موهاشون نازه بچه هاتون نگران شدن بچم کلا موهاش خیلی کمه و کوتاه موهای دخترم اولش زیاد بود ریخت دوباره درومد راستی چجوری باهاشون اعضای بدنشون کار میکنید ک بشناسن ؟ قدرت یادگیری بچه ها تو سن ۱۰ ماهگی با ۱ سالگیشون فرق داره؟ دخترم خیلی کم تکرار میکنه باهام مثلا باهاش کلاغ پر ک بازی میکنم جایی ک میرسم ب اسم خودش ک بگم آوین ک پر نداره چون بعدش حسابی میچلونمش خیلی ذوق میکنه ینی میگم کلااااااااغ پرررر گنجشک پر دیگه ذوق میکنه این خوبه؟ یا باید با دستش انجام بده؟ بچم شبا خیییییلی برا شیر بیدار میشه دوتا دندون داره حسابی نگرانم ک نکنه شیر شب رو بقیه تاثیر بزاره نمیزاره حتی انگشت خیس بکشم سریع بیدار میشه
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۶:۲۲ عصر
یوتاب جان من میسویک قبلش زیر یک سال یه برند دیگه بود نگاه میکنم میگم
فعلا که یه هفتست به شدت مقاومت میکنه برای مسواک عاطفه خوبه دیگه بچه تو یه ماه ازین رو به اون رو میشه
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۶:۲۵ عصر
مرسی نونا جونم
۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۶:۲۸ عصر
ندا من ویزیت چشم پیش استاد دامادمون بردم که خب فوق العاده ان من تو فکر کنم هشت ماهگی بردمش ( یکم دیر شد ولی از بس دکترش میکفت لازم نیست تعویق افتاد) که کفت دیگه پایان سه سالگی بیار
پسر شما سر وقت دنیا اومده اگه یبار بردیش و مسکلی نبود معمولا پایان دو یا سه سالگیه بسته به نظر پزشک |