لیدی جان، با رنگ مخصوص چوب میشه. ما پارسال، یه تخت از ایکیا برای دخترم گرفتیم که یه جاهاییش سفید نبود و هم اینکه براش یه حالت سقف مانند با چوب شوهرم درست کرد که شبیه خونه بشه. اون قسمتهای تخت که سفید نبود یه جور قهوه ای مانند بود و قسمت سقفم که چوب خام بود و من با سنباده برقی، سنباده کشیدم کامل و با رنگ مخصوص چوب رنگ کردم. دکتر کی تو اینستام پارسال اینا کابینت خونه اشو خودشرنگ کرد و سفید کرد. اگه اشتباه نکنم کابینت اونم قهوه ای اینا بود. اگه دسترسی به یوتیوب داری، توش ویدئوی آموزشی برای این کارها زیاده.
مشاوره ی دکوراسیون منزل
|
۱۴۰۱/۷/۲۷، ۰۲:۰۳ صبح
ممنونم شیطون خانم و رخشید عزیز
من تا حالا شید ندیدم از نزدیک. حضوری میرم میبینم حتما
۱۴۰۱/۷/۲۷، ۰۳:۱۱ عصر
زبرا منم ریش ریش شده کنارش با اینکه گرون خریدم
دو ساله استفاده میکنم
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۷/۲۸، ۰۹:۳۷ صبح
پرده شید اگه کنارش به جایی گیر کنه ریش میشه
من اول که گرفتم یه کم بزرگ گرفته بودن و گیر داشت و همه اش ریش شد ولی الان که دادیم سایز کردن خوب شده و واسه مطبخ راضی هستم واسه اتاقایه مینیمال هم خوب میشه
۱۴۰۱/۷/۲۹، ۱۱:۴۹ عصر
بچه ها به نظرتون در سرویس بهداشتی مستر روم را سکوریت می شه زد؟ دید داره؟
کژال جان شید و زبرا تا حالا نداشتم. زبرا را می شه کوچک تر کرد و دوباره استفاده کرد؟ تمیز کردنش چه جوریه؟ تفاوت قیمتش با پارچه ای خیلی زیاده؟
۱۴۰۱/۷/۳۰، ۰۸:۳۷ عصر
لیدی جان بله میشه و تا حدودی دید هم داره.
۱۴۰۱/۸/۲، ۱۲:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲، ۱۲:۲۱ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
سپی اینی ک سوخت من بودم ن میترا
چرا عکس خونه پروانه جونو ندیدم هعی لیانه من اونقدرا پول ندارم ک بخوام خرج جزیره و کوارتز و اینا کنم خخ عکس نیس فیلمه آخه باشه میفرستم بزار از رو فیلم عکس بگیرم یکم توضیح میدی این سنگ روی کابینت کوارتز قیمتش خیلی گرونتره؟ بعد الان مگه سنگ میزارن؟حس کردم سنگ قدیمیه چوب میزارن !!! ![]() ![]() کلیتش شبیه اینه منتها بالاش نازکتره نتونستم عکس خوب بگیرم والا اینم دوس دارم رنگ و مدلش رو ![]() اینم هم مدلش هم رنگشو دوست ![]() اینم همینطور ![]() کدومو انتخاب کنم
۱۴۰۱/۸/۲، ۱۲:۵۴ عصر
عاطفه جون بنظر من یا سفید کرم یا سفید طوسی را انتخاب کن.. اونی که سه رنگ داره و سفید و طوسی و رنگ عسلی هست خیلی سه رنگ زیادیه.. بنظرم یکی مونده به آخری سفید و طوسی خیلی مدرنه
۱۴۰۱/۸/۲، ۰۱:۵۷ عصر
پری جون با مگنت مخالفم ولی اینهایی که عاطی گذاشته دستگیره مخفیه.. که قیمتش گرونه.. فکر کنم مگنت مال قبله، خونه قبلی مام مگنتی بود واقعا خل میکرد آدمو
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان