امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
بر دل سیاه شیطون‌لعنت!
میخوام پاشم بعد چند وقت خونه رو یه جارو بزنم و گردگیری کنم
ظرفارو چیدم تو ظرفشویی، گازو هم پاک کردم

من سبزی آش و قورمه سبزی میذارم-شوید-جعفری-اسفناج-سبزی کوکو
بامیه و باقلا و نخود سبز و ذرت
مرغ و گوشت
نون برا چند روز
بستنی
نخود و لوبیا پخته
مربا
اگه ببینم بادمجون و کدو دارن خراب میشن سرخ میکنم فریز میکنم ولی این کارو توصیه نمیکنن اساتید Big Grin
قورمه سبزی هم برا دو بار فریز کردم که اگه تایمم کم بود زود بردارم بذارم یخش باز شه بخوریم!
هویج خرد شده هم میذارم هر از گاهی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *آن‌شرلی*، 2015، Minoo1121، Rose، tinaaa91، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
سلام.
من توی فریزرم گوشت، مرغ، ماهی، سبزی در حد یک یا دوبار پخت (مثلا سبزی قرمه یا آش اندازه دو وعده میگیرم یکی رو تازه درست میکنم یکی رو فریز میکنم.)، بامیه، کرفس، اسفناج، یکی دو تا زنجبیل تازه، برگ مو برای دلمه، ذرت و نخود فرنگی دون شده و باقالی رو دارم اغلب.
بنا به فصل یا خریدهامون ممکنه اینا رو هم داشته باشم:
پوره میوه های فصل اگر زیاد و با قیمت مناسب خریده باشیم برای استفاده در نوشیدنی ها. مثلا پوره توت فرنگی یا شاتوت
امسال چند تا نایلون آلوچه ی ترش و گیلاس هم فریز کردم. علتش هم این بود که از جایی برامون آورده بودن و حجمش زیاد بود و نمیتونستیم بخوریم تموم کنیم. آلوچه رو‌توی خورشت میریزم. گیلاس رو هم میذارم یخش باز بشه و میخوریم. خوشمزست تقریبا بافتش مثل کمپوت گیلاس میشه.
آلبالو یخ زده برای استفاده توی مافین و کیک یکی دو بسته دارم
اگر فلفل دلمه تعداد زیاد داشته باشیم که احتمال بدم تازه اش استفاده نمیشه و میمونه همون اول خرد میکنم میذارم فریزر. برای روزایی که عجله دارم.
گاهی ممکنه قارچ زیاد داشته باشم فریز کنم
یا هویج به میزان زیاد خریده باشیم و نخوریم یا بخوایم مسافرت بریم و مدتی نباشیم رنده یا خرد میکنم میذارم.
حبوبات آش رشته خیس میکنم گاهی نصفشو میپزم نصفشو میذارم آبش میره و همونجور خام فریز میکنم.
کره محلی معمولا مامان بزرگم یا مامانم میدن یا میخریم اونو میذارم و موقع کته گذاشتن میندازم تو آب برنج یه کوچولو. پلومون دون درمیاد.
خیلی خیلی به ندرت هم ممکنه با اصرار شوهرم چند تا سوسیس بخریم که اونم من میذارم فریزر و کم کم و گاهی هوسی یکی دوتا درمیارم که شوهر جان هم خوشحال بشه
من فریزرم سه طبقه و سه تا کشو داره. یک طبقه همیشه نون میذارم. در حد مصرف یک هفته حدوداً.
الانم یکی از کشوهام درگیر آجیل و شکلاته.
عید امسال از چند جا برای ما شکلات فرستادن یا آوردن. که حجمش زیاد شد. منم دوست نداشتم هی رو میز ظرف رو پر کنم و هی دم دست باشه و بخوریم. خودم که اصلا اهلش نیستم و ریزه خواری ندارم انصافا ولی شوهرم دم دستش باشه هی رد میشه و میخوره. مخصوصا الان که کاملاااا دور کاره و همش تو خونست‌.
هر چند وقت یه بار چند تا دونه درمیارم یا یه پیاله آجیل میارم میخوریم. خودم البته دم دوره ماهانه ام پسته میخورم به خاطر مقوی بودنش. که اونو جدا میخرم و دم دسته.
چند باری هم اندازه یک وعده از خورشتم اضافه اومده فریز کردم یا مایه ماکارونی یا کوفته آماده که البته اصلا کار خوبی نیست و معمولا یادم میره و میمونه کهنه میشه.
آهان بادمجون کباب شده هم گاهی میذارم.‌

و اما اسطوره ی زندگی من مامانمه. تقریبا جز گوشت قرمز چیزی فریز نمیکنه. همه چی تازه. حتی زمانی که ما بچه هاش کوچولو بودیم و خودش هم شاغل بود. حتی مرغ یا سبزی یا حبوبات رو‌فریز نمیکنه. مرغ یک بسته از فروشگاه میخره به فاصله سه چهار روز دو سه مدل غذا میذاره و اصلا نمیذاره فریزر.
یا سبزی همیشهههه تازه میخره پاک میکنه و استفاده میکنه. محال ممکنه بادمجونی چیزی سرخ کنه بذاره فریزر.
درسته موقع آشپزی خیلی دست آدم باز نیست اونجوری. ولی خیلی سالم آشپزی میکنه مامانم. همیشه سلامت غذا براش در اولویته حتی نسبت به طعم یا جا افتادنش.
واقعا تحسین میکنم مامانم رو و افسوس میخورم که خودم اون اراده رو ندارم.
البته منم نمیذارم چیزی کهنه بشه و زود به زود مصرف میکنم. مگر چیزهایی مثل ذرت یا باقالی رو که تا یک سال هم نگه داشتم. البته اینا رو مامانمم فریز میکنه. چون در طول سال نیست.
  • *آن‌شرلی*، 2015، Almam، Elham67، Nedaa28، Rose، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
فقط بچه‌ها در مورد سلامتیش من شنیدم که اگر یه چیزی یخش باز شد دیگه باید استفاده کنین نباید دوباره وقتی یخش باز شده رو بذارین فریزر مگر اینکه اون ماده تغییر حالت داده باشه یعنی گوشت یخ زده رو در بیارین یخش که باز شد بپزین مایه ماکارونی درست کنین دوباره بذارین فریزر ولی اگ گوشتتون یخش باز شد و نپختینش دیگه نذارین فریزر البته منم اینو شنیدم فقط
  • Almam، Elham67، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من زیاد فریز نمیکنم
فیله مرغ مزه دار شده ، ماهی ، گوشت
سبزی پلو ، سبزی سوپ ، سبزی آش ( در حد یک بسته)
نان تست ، نان سنگک
باقالی ، لوبیا سبز ، نخودفرنگی ، ذرت ، غوره ( یک بسته )
پنیر پیتزا و خمیر یوفکا
بادمجان سرخ شده و کبابی

پیاز داغ و این چیزا تا حالا فریز نکردم
الان نزدیک زایمانمه گوجه پوره شده و هویجم گذاشتم ولی همیشه تازه استفاده میکنم
چیزایی هم که تو فریزره در حد دو سه بسته اس
  • Almam، Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیم64
پاسخ
سلام سلام
بعد مدت ها اومدم
کارای دیروز:
تمیز کردن ظاهر خونه
خالی کردن ظرفشویی(واقعا سختمه)
پختن ناهار امروز
شستن سینک
شستن لباس سفید و رنگی (من فقط انداختم لباسشویی زحمت پهن کردنش با اقای همسر بود)
  • *آن‌شرلی*، 2015، Almam، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
منم چیز زیادی فریز نمیکنم اخه خاصیتشو از دست میده
من باقالی, سبزی قورمه سبزی , گوشت , مرغ, پنیر پیتزا ونان
بادمجون سرخ شده پارسال گذاشتم , موقع استفاده مزه آب میداد Confused نمیدونم چرا مزه خودشو از دست داده بود.امسال نذاشتم دیگه
  • *آن‌شرلی*، Almam، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نورا بانو
پاسخ
بادمجان فریز شده فقط به درد کشک بادمجان میخوره اونم نهایت یک هفته فریز میشه کرد بعدش خوب نمیشه
  • Almam، Rose، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
کار های امروز
شستن و برق انداختن سینک ظرف شویی
تمیز کاری هود
جاروبرقی کشیدن کل خونه
شستن ۳ سری لباس و پهن کردن
گردگیری کل خونه
اتوکشی لباس های کار
مرتب کردن کشوی لباس هام
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر، ندایا، نیوشا123
پاسخ
منم بگم:
مرتب کردن اتاق دخترم
مرتب کردن کشوی لباسها و دراور
گردگیری اتاق کارهمسرخان و کتابخونه
درست کردن ناهار
جابجا کردن حبوبات
فاطمه هستم
Heart
  • Almam، tinaaa91، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
سلام
پرده حریر و تور رو با چی بشورم کاملا تمیز بشه
یه مدت همش پنجره باز بوده افتضاح سیاه شده
  • ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان