امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
عزیز دلمی  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
جدی وایتکس تو جای مایع؟ ماشینو خراب نمیکنه؟ منم تا حالا نریختم
خونه ما خاک نمیگیره خوشبختانه

ایسان جان اسپری مبل و فرش رافونه خوبه تمبر میکنه خیلی 
بااین توری پارچه ای  سفیدا و اون اسپری بکش
  • 2015، artatam، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام گلی فکر می کنم جای مایع سفید کننده متفاوت باشه.
من پیشنهادم اینه از مایع سفید کننده استفاده نکنی.

یوتاب جانم سالی یه بار فرش میشوری؟ Rolleyes Rolleyes
آخه دختر خیلی زیاده سالی یه بار
  • Elhamgoli، Rose، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها الان که به فکر خونه‌تکونی و تمیزی هستید منم obsession جدیدم رو معرفی کنم، که البته قطعاَ خیلی‌هاتون از قدیم می‌شناختید.
مدتها بود تو این کلیپ‌های نظافتِ خونه‌ی اینفلوئنسر امریکایی‌ها می‌دیدم از قرص‌ لباسشویی استفاده می‌کنن. متوجه شدم تو ایران فقط مارک Ariel این قرص‌ها هست که خب مارک خوبی هم هست. تابستون بالاخره یه مدلیش رو از دیجی‌کالا پیدا کردم و خریدم ولی مدل sensitive بود و خیلی بوش زیاد نبود، هر چند شویندگی‌ش بی‌نظیر بود. تا این که ماه گذشته متوجه شدم همه‌ی سوپرهای خوب دیگه کلی از این قرص‌ها آوردن (سوپرمارکت پالادیوم که دیگه فراوونی‌شون اومده حسابی). ولی باز من از دیجی‌کالا خریدم:

https://www.digikala.com/search/?q=قرص%2...ویی%20آریل

به نظرم علاوه بر بوی خوبش و این که همه‌کاره هست و نیاز به چیز اضافه‌ای نداره یکی دیگه از مزایاش اینه که به شدت رنگ لباس‌ها رو باز می‌کنه. یعنی لباس رنگی که می‌ندازین خیلی درخشان تحویل می‌گیرین، لباس سفید که می‌ندازین خیلی سفیید تحویل می‌گیرین. خلاصه قشنگ راست کار همین شستن پرده و ایناست. البته اگر حجم لباسا زیاد باشه دو تا قرص بندازید بهتره. و مدل‌های مخصوص لباس رنگی و مخصوص لباس غیررنگی (یعنی همون سیاه و سفید) هم داره که من خیلی فرقی بین‌شون ندیدم.
  • 2015، artatam، sims s، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سیتی لته جان مایه دار که قرص آریل خریدی. منم دلم میخواد ولی حیفم میاد اینقدر پول بدم بهش
  • 2015، sims s، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من که کلا کار خونه انجام نمیدم ولی شنیدم میگن صابونی مثل گلنار رنده کنید و داخل ماشین بریزید عالی جواب میده - گفتم بگم شاید بدردتون بخوره
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، artatam، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من که امسال فکرنکنم به هیچکاری برسم با وجود دخترم
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۲:۱۶ عصر)artatam نوشته است: سیتی لته جان مایه دار که قرص آریل خریدی. منم دلم میخواد ولی حیفم میاد اینقدر پول بدم بهش

واقعاَ همه این محصولات خیلی گرون شدن. ولی من عشقم این چیزاست، برای همینم دیگه بی‌خیال گرونیشون میشم. میگم سالی یکی دو باره این جور خریدها. گناه من چیه که تا زندگی مشترکم رو شروع کردم گرونی سر به فلک کشید! خب من از اول عاشق این خانه‌داری‌های لوکس بودم.  Cool 

ولی دقیقاَ به خاطر همین خریدهاست که فکر نکنم هیچ‌وقت خونه بتونیم بخریم!  Big Grin
  • 2015، artatam، sims s، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
منم هر وقت میخوام یه چیز مصرفی به نسبت جیبم گرون بخرم با خودم میگم این خرید در سال چند بار انجام میشه؟ بعد میبینم عملا پخش که میشه تو ماه مبلغش ناچیز میشه. حتی دارم همسرمو راضی میکنم گوشی آخرین مدل بخره. چون عملا گوشیش رو 5-6 سال نگه میداره (خود من هم همینقدر نگه میدارم). پس خرید یه پرچمدار میارزه.
فلذا ممنون بابت پشنهادت ستی‌لیته جان. در اولین فرصت Smile

در راستای تاپیک، بچه ها من تا به حال پرده ننداختم تو ماشین. یعنی شما حریر مثلا یه پنجره عرض 4 متری رو هم میندازید لباسشویی؟
یه اشتباهی هم کردم موقع سفارش پرده اتاق خواب، زیرپرده ای و پرده اصلی رو دادم با هم بدوزن چون طبق مدل ویترین مغازه اینجوری طرح پرده خوشگلتر خودشو نشون میداد. حالا خیلی سنگینه و عملا دو تا پرده به هم وصلن. عرض پنجره تقریبا دو متره. اینم بندازم لباسشویی؟
  • 2015، artatam، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل جان منم میندازم با برنامه شستن پرده فکر نمیکنم اتفاقی بیفته و اینکه کلا مایع کم میریزم چون خیییلی کف میکنه
  • artatam، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان