۱۴۰۰/۴/۵، ۱۰:۰۳ عصر
بچه ها لیانه درست میگه وقتی اسمی رو برای نظر سنجی میذاری هی راجع بهش نظر میدن و هرکسی خوب ممکنه یه اسم دیگه بنظرش قشنگتر باشه، بنظرم نظر سنجی نکنید و یا تا روز اخر نگید یا اگر قطعی هستید بگید اسمش اینه
چه اسمی برای کودکم بهتره؟
|
۱۴۰۰/۴/۵، ۱۰:۰۳ عصر
بچه ها لیانه درست میگه وقتی اسمی رو برای نظر سنجی میذاری هی راجع بهش نظر میدن و هرکسی خوب ممکنه یه اسم دیگه بنظرش قشنگتر باشه، بنظرم نظر سنجی نکنید و یا تا روز اخر نگید یا اگر قطعی هستید بگید اسمش اینه
۱۴۰۰/۴/۶، ۱۰:۱۶ صبح
صدیقه جان دوست داشتی اسم های انتخابی خودتون بنویس
منم به اسم های شاهنامه و اصیل خیلی علاقمند م
۱۴۰۰/۴/۶، ۱۰:۲۵ صبح
منکه هنوز اقدام نکردم واسه بارداری ولی اسم رو تقریبا انتخاب کردیم ولی قطعی که نیست
البته ما جفتمون دختر دوستیم پسر شد رادمهر دختر ارغوان من عاشق اسم لیانا بودم ولی دختر داییم گزاشت رو دخترش خیلی لیانا رو دوست داشتم حیف ![]()
۱۴۰۰/۵/۲، ۰۶:۳۶ صبح
بچهها اسم دختر پیشنهاد بدین
شیک و ساده باشه، زیاد هم نباشه ازش
۱۴۰۰/۵/۲، ۱۰:۳۰ عصر
Seti69 نوشته است:بچهها اسم دختر پیشنهاد بدین نيلا، دلا، مهرسا
۱۴۰۰/۵/۲، ۱۰:۵۱ عصر
منم سر دخترم خیلی ها نظر میدادن منم کلا با اسمای انتخابی همسرخان مخالف بودم چون بچه م دختر بود و اصلا دختر نمیخواست بااین وجود میخواست اسم رو هم انتخاب کنه!!منم پامو کردم تو یه کفش که من مامانشم دختر خودمه خودمم اسمش رو میذارم...بااین که سزارین شدم ولی روز سوم به سختی بلند شدم رفتم بیمارستان محل تولد دخترم برای شناسنامه ش خودم اقدام کردم و اسمی رو که دوست داشتم گذاشتم.اسمش شد الینا.
اوایل همه میگفتن این چه اسمی ه چرا مذهبی نداشتین و..همسرخان هم گفت فاطمه گذاشته وگرنه منم نمیخواستم این اسم رو...ولی من برام مهم نبود الانم عادی شده.تمام!!!
فاطمه هستم
![]() ![]() • Almam، lili_61، Mari90، Nedaa28، Rose، Seti69، بانوی قصه، سروناز،
۱۴۰۰/۵/۳، ۰۱:۵۷ عصر
ستی جان منم چندتا اسم دختر که دوست دارم پیشنهاد میدم
آندیا.ادلیا.لیانا.نیلیا
۱۴۰۰/۵/۵، ۱۲:۱۹ عصر
بچه ها بین دلوین ، ملورین ، کدوم قشنگ تره؟
۱۴۰۰/۵/۵، ۱۲:۵۴ عصر
۱۴۰۰/۵/۵، ۰۳:۳۱ عصر
دلوين
|