امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی حراجی ها
نوین چرم هم حراج داره من ازش خرید کردم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، مینو
پاسخ
رز
به نظر من همین طوریشم نباید ۲ تومن باشه چه برسه به حراج!
  • Rose، youtab
پاسخ
بچه ها من هفته پیش رفتم یکی از شعبه‌های جین وست، کاپشتاش ۵۰ درصد حراج بود که یک و نیم میشد. توی غیر حراج ۳ تومنه کاپشنای جین وست؟ میخوام بدونم واقعیه یا نه و اینکه میارزه؟ البته همه رنگ‌ها رو نداشت سایزاشم نمیدونم کانل بود یا نه. راستی پافراشم همین حراج رو داشت و تو همین مایه ها بود قیمتاش

بچه ها درستش جین وسته یا جینز وست؟ اخه نگه نمینویسه جینز وست پس چرا همه میگن جین وست؟
  • youtab
پاسخ
جین وست رو من از بانی‌مد میخرم همیشه که انواع تخفیف‌ها رو روش بزنم. ولی یه جورایی میشه گفت همیشه تو افه و قیمت‌های بدون تخفیفش کاملا کاذبه. من از سایت کد تخفیف رو تخفیف‌های خودش میزنم تا ارزشمند شه

پافراش تو سایت تا ۷۰۰ این حدودها هم اومده بود. اون قیمت ارزش نداره
  • Gitii، mahtakhanoum، Rose، youtab، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها بادی اسپینرم چند هفتست تو آفه قیمتاش هم مناسبه

من از جین وست هیچوقت راضی نبودم البته صرفا در حد بلوز بافت کاپشن یبار و شلوار خرید داشتم
  • Rose
پاسخ
نونا من سال ۹۰ ازش کاپشن خریدم هنوز آخ نگفته Big Grin فکر کنم از شعبه تندیسش خریده بودم. جین‌هاشو قبلا نمیپسندیدم اما امسال ۲-۳ تا خریدم فعلا که خوبن.
پاسخ
زنونه‌هاش انگار خیلی محدودتره
ولی من شوهرم چندتا شلوار کتون از جین وست خرید اصلاا راضی نبودیم
  • Targol
پاسخ
صنوبر تخفیفاش واقعیه ولی قیمتاش بالاس.من مهر دو تا تی شرت خریدم.
آفش 50% بود. یعنی یکی بخر، دو تا ببر
و راضیم. الان 3_4 ماهه دارم میپوشم.
قبلا کتونی هم خریدم. خوب بود.
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
اا صنوبر جدی؟ خود برند جین وسته یا جانبی‌هایی که میاره؟
من جین‌هامو تو آف امسال از ۱۲۰ (البته برند سرژه بود) تا ۳۲۰ خریدم. خیلی به قیمتش میارزه Smile)
امسال یه شلوار هالیدی هم از بانی‌مد خریدم، برام کلا با همه چی ۲۰ تومن تموم شد. خیلی هم خوشگله Big Grin برای همسرم شلوار کتون ال‌سی‌من خریدم بازم از بانی‌مد شد ۲۴۰. دیگه دیگه.. چندتا تاپ سرژه هم از ۵۰ تا ۹۰. چند تا تیشرت تو خونه‌ای برای خودم و همسرم همه زیر ۱۰۰.
  • Gitii، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها نیایش مال رو توصیه میکنم ختما برید سر جنت اباد هست همه برندای خوب ایرانی توش شعبه دارن من خیلی راضیم ازش Smile البته چون اهل خرید از سله بن و سارک و صاد و این دست برندای ایرانی هستم

(۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۱۱:۴۶ عصر)Targol نوشته است: نونا من سال ۹۰ ازش کاپشن خریدم هنوز آخ نگفته Big Grin فکر کنم از  شعبه تندیسش خریده بودم. جین‌هاشو قبلا نمیپسندیدم اما امسال ۲-۳ تا خریدم فعلا که خوبن.

ترگل جون من بدون استثنا سه چهار تا بافت زنانه و دو تا مردونه خریدم با اولین پوشیدن و سایش پرز دادن یا شستشو 
کاپشنش با دمای کلد حالت دستی شستم گوله شد شلوار هممردونه همسرم خرید یه لک ساده افتاد پاکش کرد اون قسمت رنگش رفت که البته پسش گرفتند من از کوروش خریده بودم ولی با توجه به کیفیت اجناسی که من خریدم بنظرم نمیرزید شایدم من انتخابای یدی داشتم
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان