امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
بچه ها من دو تا گیلاس کریستال میخوام
نکته مهمش اینه که دو تا باشه. چون 6 تایی ها به دردم نمیخوره.
لطفا اگر پیجی میشناسین بهم معرفی کنید چون نمیتونم حضوری برم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
کژال جان پیام خصوصی ت رو چک کن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، artatam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام. بچه ها شما مانتو معمولا از کجا مبخرید؟ من میخوام مانتو رسمی برای مهمونی بگیرم، مانتوهای بیرون همه خیلی بی کیفیت و زشت دن من دوست ندارم. چند جا هم تو ولی عصر هست ولی خب قیمتش خیلی بالاس رو دو میلیون، دلم نمیاد آن قدر پول بدم خخخ

اگر جایی می‌شناسید که مانتو قشنگ رسمی داره میشه معرفی کنید. مزون هم باشه خوبه. اگر پیج اینستا هم داشته باشه چه بهتر.

کژال جان شما فکر کنم مزون دارید یا تو کار دوخت مانتو هستید اگر خودتون پیج اینستا دارید یا جای منصف و خوبی برای مانتو مهمونی می‌شناسید ممنون میشم معرفی کنی عزیزم
  • 2015، artatam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۷:۱۰ عصر)شیطون خانم نوشته است: سلام. بچه ها شما مانتو معمولا از کجا مبخرید؟  

سلام من یه پیج تو اینستا میشناسم که به نظرم کاراش نسبتا ساده و قشنگن.قیمتش پارسال من یکی رو قیمت کردم حدودای ۷۰۰ تومن بود امسال نمیدونم خودمم خرید نداشتم ولی چندتا شعبه تو پاساژای مختلف داره پیجشم اینه : apamehdesign1

فقط اینکه وسطش تک و توک لباسم هست پستای پایینترشم ببین تابستونیا و بهاره های پارسالشو البته همشونم موجود نیست بعدش اگر تونستی میشه نظرتو راجع به مانتوهاش بگی؟ دوست دارم بدونم به نظر من قشنگه یا واقعا قشنگه
  • 2015، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
صنوبر جان مرسی بابت معرفی . دیدم قشنچن ولی خیلی رشمی نیستن من بیشتر دنبال مانتو هستم برای مهمونی اینا . منظورم‌مانتو محلسی یا خالت کتی که ی کم صاف شق و رق واسته. ولی اینا هم خوب بودن . بازم ممنون
  • 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
شیطون خانم من کارگاه دارم. ما فروش تکی نداریم. برای گالری ها و مزونایی که فروش حضوری دارن سایزبندی کار میزنیم.

بچه ها اگر قیمتش براتون مهم نیست مزون شیوانا کارای خوشگلی داره. طرحاش خاصه و شناسنامه داره. من خوشم میاد از طرحاش. طراحش سوگل سنجابیه که طراح مطرحیه
  • 2015، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
شیطون خانم منم مشکل شما رو دارم هم مانتو رسمی و خوب میخوام هم دلم نمیاد پول زیاد بدم Big Grin چند تا پیج مانتو دارم که کارشون خیلی خوبه ولی قیمتهاشون بالاست
الان به نظرم اگه مانتو خوب بخوای باید همین حدودا هزینه کنی الان آشغال ترین مانتو تو بازار از پونصد ششصد به بالاست
البته اگه خیاط خوب سراغ داری میتونی بدی بدوزن
اگه دوست داشتی پیج مزون مونا حسینی نگاه کن
یکی هم soheilazohdi
یکی هم هست negaramirian
  • 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
اهان راستی کارای سهیلا زهدی هم ساده و قشنگه. دوختاشم تمیزه. من خوشم میاد از استایلاشون. البته اونم تا جایی که میدونم رو 2_3 تومنه مانتوهاش
  • 2015، artatam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
مرسی که برای میز نظری نداشتین Smile
خخخ
امروز دو تا مغازه لوازم تحریری اداری فروش رفتم ولی نداشتن
باید از کجا بپرسم؟!
  • artatam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از همگی. فکر کنم باید با دو سه تومن هزینه مانتو کنار بیام . البته چند سالی طول میگشه تا کنار بیام خخ چه خبرشونهههه
  • 2015، artatam، Mari90، Rose، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان