موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
بچه ها من دو تا گیلاس کریستال میخوام
نکته مهمش اینه که دو تا باشه. چون 6 تایی ها به دردم نمیخوره.
لطفا اگر پیجی میشناسین بهم معرفی کنید چون نمیتونم حضوری برم
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
کژال جان پیام خصوصی ت رو چک کن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
سلام. بچه ها شما مانتو معمولا از کجا مبخرید؟ من میخوام مانتو رسمی برای مهمونی بگیرم، مانتوهای بیرون همه خیلی بی کیفیت و زشت دن من دوست ندارم. چند جا هم تو ولی عصر هست ولی خب قیمتش خیلی بالاس رو دو میلیون، دلم نمیاد آن قدر پول بدم خخخ
اگر جایی میشناسید که مانتو قشنگ رسمی داره میشه معرفی کنید. مزون هم باشه خوبه. اگر پیج اینستا هم داشته باشه چه بهتر.
کژال جان شما فکر کنم مزون دارید یا تو کار دوخت مانتو هستید اگر خودتون پیج اینستا دارید یا جای منصف و خوبی برای مانتو مهمونی میشناسید ممنون میشم معرفی کنی عزیزم
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
اعتبار:
2,746
صنوبر جان مرسی بابت معرفی . دیدم قشنچن ولی خیلی رشمی نیستن من بیشتر دنبال مانتو هستم برای مهمونی اینا . منظورممانتو محلسی یا خالت کتی که ی کم صاف شق و رق واسته. ولی اینا هم خوب بودن . بازم ممنون
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۸:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۸:۳۲ عصر، توسط (کژال).)
شیطون خانم من کارگاه دارم. ما فروش تکی نداریم. برای گالری ها و مزونایی که فروش حضوری دارن سایزبندی کار میزنیم.
بچه ها اگر قیمتش براتون مهم نیست مزون شیوانا کارای خوشگلی داره. طرحاش خاصه و شناسنامه داره. من خوشم میاد از طرحاش. طراحش سوگل سنجابیه که طراح مطرحیه
تشکر Received: 1,809 in 680 posts
تشکر Given: 4,786
شیطون خانم منم مشکل شما رو دارم هم مانتو رسمی و خوب میخوام هم دلم نمیاد پول زیاد بدم

چند تا پیج مانتو دارم که کارشون خیلی خوبه ولی قیمتهاشون بالاست
الان به نظرم اگه مانتو خوب بخوای باید همین حدودا هزینه کنی الان آشغال ترین مانتو تو بازار از پونصد ششصد به بالاست
البته اگه خیاط خوب سراغ داری میتونی بدی بدوزن
اگه دوست داشتی پیج مزون مونا حسینی نگاه کن
یکی هم soheilazohdi
یکی هم هست negaramirian
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
اعتبار:
7,886
اهان راستی کارای سهیلا زهدی هم ساده و قشنگه. دوختاشم تمیزه. من خوشم میاد از استایلاشون. البته اونم تا جایی که میدونم رو 2_3 تومنه مانتوهاش
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
اعتبار:
2,746
مرسی از همگی. فکر کنم باید با دو سه تومن هزینه مانتو کنار بیام . البته چند سالی طول میگشه تا کنار بیام خخ چه خبرشونهههه