۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۴:۰۰ صبح
من پارسال خرداد وارد شدم و تقریبا سر به سر!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...)
|
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۴:۰۰ صبح
من پارسال خرداد وارد شدم و تقریبا سر به سر!
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۳، ۰۱:۳۶ عصر
بنسای جان فرابورس بنظرت روندش نزولیه؟ من همچنان دارمش تا چند نگهش دارم؟
چهارشنبه بورس خریدار خیلی بهتری داشت تا فرابورس
۱۴۰۰/۱۰/۳، ۰۶:۳۹ عصر
وای چقد دلم میخواد بفهمم چی میگین
![]()
من چهارشنبه قثابت گرفتم بچه ها
ترگل خودمونم نمیدونیم چی میگیم ![]()
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۳، ۰۸:۵۰ عصر
آلما عاشقتم
![]()
ترگل
![]() ترگل جان بورس یه فضای خرید و فروشه، که شرکت های مختلف توش نماد دارن و میشه برگه سهامشون رو بخری و بفروشی تو یه فضای آنلاین حالا تو یه برگه سهام رو که میخری ، باید از لحاظ نمودار اون سهم و از لحاظ بنیاد اون شرکت بالا پایینش کنی، که نکنن تو پاچه ت ![]() حالا این نمودار هارو برا اینکه متوجه شی و بتونی تحلیل کنی باید دوره بگذرونی که بتونی سهام ها رو تو کف قیمت بخری تو سقف بفروشی ![]() چه خوب توضیح دادم =))))) بن سای منم فراکاب ندارم، ولی دلم میخواد یکی داشته باشم انقدر کهکانالا روشون مانور میدن :||||
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۳، ۱۱:۵۲ عصر
آلما خدا خفهات نکنه، در این حد رو که بلدم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۳، ۱۱:۵۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۱۲:۰۱ صبح، توسط Sadaf_khanom.)
اقا
من همه پستارو خوندم هیچی متوجه نشدم طبیعیه؟ ی دختری هست تو اینستا تریدره (درست نوشتم)؟ شاید همه بشناسنش حتی بعد من هرچی پستاشو خوندم بیشتر گیج شدم بعد میگه بیاید تو دوره هام شرکت کنید و این چیزا همه ام مثل اینکه پیشرفت کردن البته الان که نوسانات بالاس و خیلیام ضرر کردن ولی ایشون میگن که اینطور نیست یک دوستمونم که بنده خدا هرچی طلا داشت و فروخت و از دست داد همه چیو حالا چند تا سوال من یک کوچولو پس انداز دارم (۲) تومن توقعم ندارم این پول یه شبه بشه ده تومن الان چی خوبه ی مختصر توضیح بدید ممنون میشم شیبا چیه؟
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۱۲:۲۵ صبح
سلام دوستان.کِی باید خرید و کِی باید فروخت؟سوالم خیلی کلی بود؟تحلیل نمودار رو یه توضیح کلی میدید؟ممنونم.و اینکه چه رمزارزهایی بیشتر براتون سودآوری داشته؟و کدومها بیشتر زیان و ضرر به همراه داشته؟
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۱:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۱۰:۳۳ صبح، توسط Maryam8842.)
صدف جان با این پول میتونی عرضه اولیه بخری(وقتی شرکتی جذب بورس میشه اولین سهماش در غالب عرضه اولیه با تعداد مساوی به متقاضی ها تعلق میگیره)
برای خودت و پدر و مادرت کد بورسی بگیر و عرضه اولیه ها رو شرکت کن. اصلا ریسک نداره و معمولا حداقل 50درصد سود رو میدن و بعد به نوسان می افتن البته چند ماهه عرضه اولیه نیومده ولی ظاهرا بازار داره جون میگیره و احتمالا دوباره شروع بشن سهم های فعلی بازار هم خوبه که بخری قیمت اکثر سهما الان خیییلی خاک بر سر شدن مفففففت |