۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۷:۰۹ عصر
عکس طلاهای خودمون
|
![]() • **ماهور**، 2015، Almam،
۱۴۰۱/۱۱/۱۷، ۰۲:۲۷ عصر
![]() این گردنبند رو همسرم بعد ۴ سال دوستی واسم خرید و ازم خواستگاری کرد عاشق اون حلقه های روشم ![]() انقدر انداختم داغون شده البته ![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
![]() • **ماهور**، 2015، Almam،
۲۰گرمه.
![]() وای ندا خیلی خوشگله خوش سلیقه هم هست همسرت
فاطمه هستم
![]() ![]() • **ماهور**، Almam،
۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۱:۳۱ عصر
![]() • **ماهور**، 2015، Almam، Celin، Donya، Elham67، freebird، Gitii، Hamii99، liyane، mahtakhanoum، Mari90، Minakhanoom، Nedaaa28، New Mishool، nona، Rose، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، Targol، tinaaa91، youtab، آبگینه، بارون، خانم فسقلی، رخشید، مینو، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان، نورا بانو، نیوشا123، پری، پری سیما
۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۲:۱۶ عصر
![]() • **ماهور**، 2015، Almam، Donya، Elham67، Gitii، Hamii99، liyane، mahtakhanoum، Mari90، Minakhanoom، Nedaaa28، New Mishool، nona، Rose، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، Targol، tinaaa91، youtab، آبگینه، آفرین، ![]() • **ماهور**، 2015،
۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۰۶:۰۰ عصر
![]() • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam،
۱۴۰۱/۱۲/۲۵، ۰۷:۵۱ عصر
۱۴۰۱/۱۲/۲۵، ۰۸:۰۸ عصر
https://s2.uupload.ir/files/screenshot_۲...e_6i1o.jpg
آخرین خرید طلایی سال ۱۴۰۱ شمش ۲.۵ گرمی ۲۴ عیار، ۸۵۰۳ تومن
مشالله الهام جون چه دستهای کشیده و ظریفی داری، من دستام کوچولو بود از وقتی تپل شدم شده شبیه دست بچه های هفت هشت ساله.
دستبند زیرلفظی م. بعد مدت ها امسال رفتم سراغش. ![]() این انگشترم روزانه دستمه. از گالری ستاره پاساژ کوروش خریدم خییلی کارشون درسته، برعکس اون گالری ربیعی که از اخلاق و حرفه ای بودن کوچکترین بهره ای ندارند. ![]() این انگشتر ماکیزو هدیه روز زن برای خودم خریدم. سال 94 اگر اشتباه نکنم دو میلیون. نگینش اتمیه. چون به امیر گفتم برام کادو بخر گفت برای مادرم میخرم. روز مادره تو که مادر نیستی. منم خیلی دلم شکست هر وقت می بینمش به خودم افتخار میکنم خخخخ. ![]() اینهم کادوی تولدم از طرف امیر، نگین هاش برلیان پاک. سال 96 12 میلیون از گاندی. خیلی خوشگله تو عکس نیفتاده. ![]()
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]() |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: