امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر به اصفهان
مرسی لیدان جووونم Heart
نه فلافل نفاخه نمیخواد =))))))))))))
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
حالا میذاشتی بگم الما شاید به درد سفرهای بعدت خورد
: )))

فلافل مَمد اهوازی Smile)
  • Almam، خانم فسقلی
پاسخ
ممنون آرتاتام جانم از لطفت❤

لیدان نوشتم تو لیستم Big Grin
  • خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
آلمام بیا بگو کجاها رفتی تو اصفهان؟
مسیر جهان دوره گردیست
  • Almam، خانم فسقلی
پاسخ
خوب عزیزانم من از اصفهان برگشتم ^_^
اول بگم کلی خوش گذشت و ممنون از همه تون که راهنماییم کردید و تشکر ویژه از لیدان خانم اصفهانی Big Grin

ما تقریبا ۲ روز اصفهان بودیم،رفتیم چند تا هتل دیدیم و در نهایت هتل عالی قاپو رو رزرو کردیم که خیلی تمیز و مرتب بود و من خیلی دوس داشتم
بوفه صبحانه ش هم خیلی خوب بود : عدسی و خوراک لوبیا و آش ، املت و نیمرو و تخم مرغ آبپز ، سوسیس و ژامبون ، کره و مربا و پنیر و آبمیوه پرتقال و آناناس و شیر داغ ، چای و قهوه ، کیک و .... و مهم تر از هرچیز نون داغ!

شب اول چهارباغو گشتیم و رفتیم بریونی اعظم شعبه ۱ ، بریونی و آب گوشت و دوغ خوردیم، خیلی حال داد Big Grin
لیدان تورو خدا اگه بلدی اون آب گوشت رو یادم بده، محشر بووود!
بعدش رفتیم سی و سه پل و شب اول تمام!

روز دوم صبح بیدار شدیم رفتیم میدون نقش جهان، واااای مسجد شیخ لطف الله ، خیلی شگفت زده کرده بود منو، واقعا محشر بود، بعدش بازارچه هارو گشتیم و متاسفانه عمارت عالی قاپو بسته بود تا بریم Sad
رفتیم چاه حاج میرزا ، دوغ و گوشفیل و آب زرشک خوردیم ، وااااای خدا دوغش چیییی بود محشررررر! خیلی خوشمزه بود ، خنک هم بود اصن یه وضعی!!!آب زرشکش هم خیلی خوووشمزه بودBig Grin
بعدش رفتیم هتل و عصر رفتیم کلیسا وانک ، باز رسیدیم اونجا گفت داریم میبندیم زود باشید Sad تند تند دیدیم اونجارو،رفتیم منارجنبان، اونجا هم بسته بود!!! از بیرون دیدیم :|||||
بعدش رفتیم سیتی سنتر اصفهان ، یه گشتی زدیم و رفتیم رستوران وی آی پی ، اونجا هم خیلی خوب بود و غذاهاش متنوع و خوشمزه بودن بدین شرح! : کوبیده ، پنج مدل جوجه که دوتاش جوجه رون بود محشر بود،بال کبابی،بوقلمون،ماهی،فسنجون،قورمه سبزی،خورشت بادمجون‌،لازانیا،کوفته برنجی،رولت گوشت، سبزیجات هم داشت که چون فیویریت من نبود Big Grin یادم نیس چیا بود! بعدشم انواع سالاد و ترشیجات و نوشیدنی هام بود، در آخر هم دسر جله Big Grin و کارامل میل کردیم ، بعدشم رفتیم پل خواجو
فرداشم آماده شدیم که بریم خونه مون،سر راه یه سر هم زدیم گز کرمانی، چندتا گز خریدیم و به قول آقاهه جواد قارایی که تو تی وی مستند نشون میده، بدون اینکه در طبیعت اثری از خودمون به جا بذاریم به سمت منزل بازگشتیم. با تشکر Big Grin
  • Donya، Heven، Mari90، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
با این پستت الما جان من فقط اب دهنمو قورت دادم از گشنگی
  • Almam، Mari90، خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
وای آرزو عاشقتم =)))
نمیدونم چرا پستم اینجوری شد!!! فقط خوردم انگار :||
حالا عکس هم میذارم براتون Big Grin
  • Heven، خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
وای الما خوشحالم که بهت خوش گذشته حالا انشالله یکبار درست و حسابی میای و سر فرصت جاهای خیلی بیشتری رو میگردی
حالا که ذائقت با بریون جور بود کاش بهت گفته بودم دسرم خورشت ماست بخوری مطمئنم که هیچوقت چنین دسری نخوردی و نخواهی که خوووردSmile نگم برات...
ابگوشت منظورت همون آبی هست که یه کاسه کوچیک کنار سینی بریونه دیگه؟؟
دوغ و گوشفیل حاج میرزاهم هم که عالیه کاش آدرس داده بودم زیر بازارچه یه پیرمرد بانمکی هست فرنی هاش محشره اونجام بری...

باعرض پوزش بابت راه افتادن آب دهان همگی Smile)
  • Almam، Donya، Heven، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی عزیزم، لیدان چاشنی بریونم دادم به همسر و یه کوچولو ازش برداشتم ، خورشت ماست هم داشتن ، ولی دیگه جا نداشتیم Big Grin البته من گفتم بیاین خودمونو به زحمت بندازیم اینم بخوریم، ولی همراهی نکردن Big Grin
حتما این دفعه میایم باز و بیشتر میمونیم❤❤❤
آبگوشت منظورم اینه لیدان
[تصویر:  20220701_221907-2_2cz9.jpg]
بریونی
[تصویر:  20220701_222347-1_9q77.jpg]
دوغ و گوشفیل
چه دوغی بود! کاش با خودمون میاوردیم!
[تصویر:  20220702_121652-1_9pt.jpg]
  • Donya، Heven، Mari90، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، لیدان
پاسخ