۱۴۰۱/۴/۶، ۱۲:۱۳ صبح
مرسی لیدان جووونم 
نه فلافل نفاخه نمیخواد =))))))))))))

نه فلافل نفاخه نمیخواد =))))))))))))
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

سفر به اصفهان
|
۱۴۰۱/۴/۶، ۱۲:۱۳ صبح
مرسی لیدان جووونم
![]() نه فلافل نفاخه نمیخواد =))))))))))))
![]()
۱۴۰۱/۴/۶، ۱۱:۲۴ صبح
حالا میذاشتی بگم الما شاید به درد سفرهای بعدت خورد
: ))) فلافل مَمد اهوازی ![]()
۱۴۰۱/۴/۶، ۱۲:۳۳ عصر
ممنون آرتاتام جانم از لطفت❤
لیدان نوشتم تو لیستم ![]()
![]()
۱۴۰۱/۴/۱۳، ۱۰:۱۳ عصر
خوب عزیزانم من از اصفهان برگشتم ^_^
اول بگم کلی خوش گذشت و ممنون از همه تون که راهنماییم کردید و تشکر ویژه از لیدان خانم اصفهانی ![]() ما تقریبا ۲ روز اصفهان بودیم،رفتیم چند تا هتل دیدیم و در نهایت هتل عالی قاپو رو رزرو کردیم که خیلی تمیز و مرتب بود و من خیلی دوس داشتم بوفه صبحانه ش هم خیلی خوب بود : عدسی و خوراک لوبیا و آش ، املت و نیمرو و تخم مرغ آبپز ، سوسیس و ژامبون ، کره و مربا و پنیر و آبمیوه پرتقال و آناناس و شیر داغ ، چای و قهوه ، کیک و .... و مهم تر از هرچیز نون داغ! شب اول چهارباغو گشتیم و رفتیم بریونی اعظم شعبه ۱ ، بریونی و آب گوشت و دوغ خوردیم، خیلی حال داد ![]() لیدان تورو خدا اگه بلدی اون آب گوشت رو یادم بده، محشر بووود! بعدش رفتیم سی و سه پل و شب اول تمام! روز دوم صبح بیدار شدیم رفتیم میدون نقش جهان، واااای مسجد شیخ لطف الله ، خیلی شگفت زده کرده بود منو، واقعا محشر بود، بعدش بازارچه هارو گشتیم و متاسفانه عمارت عالی قاپو بسته بود تا بریم ![]() رفتیم چاه حاج میرزا ، دوغ و گوشفیل و آب زرشک خوردیم ، وااااای خدا دوغش چیییی بود محشررررر! خیلی خوشمزه بود ، خنک هم بود اصن یه وضعی!!!آب زرشکش هم خیلی خوووشمزه بود ![]() بعدش رفتیم هتل و عصر رفتیم کلیسا وانک ، باز رسیدیم اونجا گفت داریم میبندیم زود باشید ![]() بعدش رفتیم سیتی سنتر اصفهان ، یه گشتی زدیم و رفتیم رستوران وی آی پی ، اونجا هم خیلی خوب بود و غذاهاش متنوع و خوشمزه بودن بدین شرح! : کوبیده ، پنج مدل جوجه که دوتاش جوجه رون بود محشر بود،بال کبابی،بوقلمون،ماهی،فسنجون،قورمه سبزی،خورشت بادمجون،لازانیا،کوفته برنجی،رولت گوشت، سبزیجات هم داشت که چون فیویریت من نبود ![]() ![]() فرداشم آماده شدیم که بریم خونه مون،سر راه یه سر هم زدیم گز کرمانی، چندتا گز خریدیم و به قول آقاهه جواد قارایی که تو تی وی مستند نشون میده، بدون اینکه در طبیعت اثری از خودمون به جا بذاریم به سمت منزل بازگشتیم. با تشکر ![]()
![]() ![]() • Donya، Heven، Mari90، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته، لیدان، نسیمه جااان
۱۴۰۱/۴/۱۳، ۱۱:۳۹ عصر
با این پستت الما جان من فقط اب دهنمو قورت دادم از گشنگی
۱۴۰۱/۴/۱۴، ۱۲:۵۹ صبح
وای آرزو عاشقتم =)))
نمیدونم چرا پستم اینجوری شد!!! فقط خوردم انگار :|| حالا عکس هم میذارم براتون ![]()
![]()
۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۱:۳۷ صبح
وای الما خوشحالم که بهت خوش گذشته حالا انشالله یکبار درست و حسابی میای و سر فرصت جاهای خیلی بیشتری رو میگردی
حالا که ذائقت با بریون جور بود کاش بهت گفته بودم دسرم خورشت ماست بخوری مطمئنم که هیچوقت چنین دسری نخوردی و نخواهی که خووورد ![]() ابگوشت منظورت همون آبی هست که یه کاسه کوچیک کنار سینی بریونه دیگه؟؟ دوغ و گوشفیل حاج میرزاهم هم که عالیه کاش آدرس داده بودم زیر بازارچه یه پیرمرد بانمکی هست فرنی هاش محشره اونجام بری... باعرض پوزش بابت راه افتادن آب دهان همگی ![]()
۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۲:۵۵ صبح
مرسی عزیزم، لیدان چاشنی بریونم دادم به همسر و یه کوچولو ازش برداشتم ، خورشت ماست هم داشتن ، ولی دیگه جا نداشتیم
![]() ![]() حتما این دفعه میایم باز و بیشتر میمونیم❤❤❤ آبگوشت منظورم اینه لیدان ![]() بریونی ![]() دوغ و گوشفیل چه دوغی بود! کاش با خودمون میاوردیم! ![]()
![]() |