امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرید ماشین❤
ليدي جان لكسوس كه بعلهههه عاليه ولي دستمون ازش كوتاهه
تازه همينارو هم فعلا تكليف نداريم ماه آينده معلوم ميشه ميتونيم خريد كنيم يا نه
راجع به رنگم انقد ما هميشه ماشينامون سفيد بوده اين دفعه گفتم حتما مشكي بگيريم
ولي دنيا درست ميگه تاليسمان سفيدش چون صدفيه خوشگلتره

راجع به هزينه كردن براي ماشين من اتفاقا دوست دارم براش هزينه كنيم چون معتقدم ماشين خوب ويترين زندگيه آدمه ولي دركنارش حتما بايد يه معمولي هم باشه چون همه جا نميشه باهاش رفت البته بيشتر در مورد بي ام و و بنز و لكسوس صدق ميكنه بقيه ماركا معمولي ترن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lady
پاسخ
دوستان میشه کسایی که ماشین جک s3دارن نظرشون و بگن؟
بنظرتون خوبه واس خرید ماشین وام گرفت
پاسخ
شیلی جان تعریف جک s5 شنیدم. ولی خوب چینی
کسایی که داشتند راضی بودند ولی کلا برای سرمایه گذاری ماشین چینی چندان خوب نیست.
بچه ها توسان و اسپورتیج را هم لطفا نقد کنید.
کپچر شاسی بلند محسوب می شه یا نیمه شاسی بلند
  • Shaily
پاسخ
لیدی کلا ماشین های کیا آپشن های ظاهری نسبت به هیوندا دارن
ولی من انتخابم چون ظاهری نیست، قطعا هیوندا توسان ۲۰۱۸
و عقب توسان جادارتر از اسپورتیج هست

یه نکته ای هم که تو همه ی ماشین های شاسی بلند باید توجه کنید پشت فرمون بنشینید ببینید نقطه کور داره یا نه خیلی مهمه

به چندتا نکته هم توجه کنید
یکی مالیات خودروهای خارجی
دوم هزینه های جاری خودرو مثلا یه ماشین ایرانی حداکثر هزینه تعویض روغن و ... بشه ۱ تومن ماشین خارجی در کلاس تویوتا و هیوندای ۱۰،۱۵ میشه(عددها تقریبی هست)
سوم یه فرمولی هست که متاسفانه من دقیقشو یادم نمیاد مثلا خونه ای که داری ۱۰ م هست قیمت ماشینت حدودا باید ۱ باشه (اگر کسی نسبت درستشو می دونست بگه حتما)
چهارم متناسب با درامدتون خرید کنید درآمدِ ریالی ماهانه شما باید متناسب با خرید دلاری باشه
پنجم حتما ماشین ایرانی هم داشته باشید در کنارش
ششم از لحاظ تامین پارکینگ بدای هردو ماشین مشکلی نداشته باشید
  • بارون
پاسخ
رخشید جان خیلی ممنون از راهنماییت. عزیزم چه ماشین شاسی بلندی پیشنهاد می دید که هزینه تعمیراتش کم باشه و صندوقش هم جادار. (کلا جمیع فاکتورها)
بچه ها من فکر می کنم که ماشین شاسی بلند خیلیییی روندنش سخته مخصوصا برای خودم. دید از پشت نداره. البته نشنستم پشتشا فکر می کنم این جوری باشه. واقعا این جوری هست؟
پاسخ
ليدي جان رانندگي با ماشين شاسي راحت تره بر خلاف تصورات كه فكر ميكنن سخت تره
چون مسلط به خيابون و مسيري و طبيعتا به خاطر بزرگيه ماشين آينه هاي بزرگتري هم در اختيارته و آپشن هاي ماشين هم به رانندگي باكيفيت كمك ميكنن
مثلا مانيتور لكسوس براي پارك دوبل بهت يه الگو ميده
البته اين نظر شخصيه منه شايد يه سري ها هم براشون سخت تر باشه
پاسخ
دو سه هفته با هر ماشینی تمرین کنید دیگه عادت میکنید و لم ماشین دستتون میاد
پاسخ
لیدی ماشین تمیز و صفر ( آخرین مدل ها داخل ایران ۲۰۱۸ هست) بخری خصوصا تویوتا و هیوندای اصلا کارت به تعمیرگاه نمیفته من منظورم هزینه های جاری ماشین مثل روغن و فیلتر و ... بود که خب همه ماشین ها دارن صندوق بزرگتر سانتافه هست که خب قیمت بالاتری داری
بنطرمنم ماشین شاسی رانندگی باهاش آسونه به قول لیانه مانیتور که داره انواع سنسورهارو هم که داره دنده هم که اتوماته مواظبم نباشی پشیمونت میکنه اینقدر آلارم میده
پاسخ
بچه ها تجربه خود من اینه که هایما مثلا دوربین عقب 360 درجه داره ولی چانگان دوربینش محدوده، برای من اونهایی که 360 نیست خیلی سخته.
البته من با اینکه کم رانندگی نکردم ولی کلا راننده خیییلی خوبی نیستم.
پاسخ
رنو کپچر ماشین کم مصرفیه، صندوق عقبشم اوکیه جادارا ولی دیدش به عقب یکم محدوده از نظر من
کلا من عاشق ماشینای رنو ام به نسبت بقیه مناسب تر هم هست
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان