امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آره تو ایران یه جور رسمه حالا اینجا برعکس، ختنه کنی بچه رو جلوی ایرانیهای ساکن اینجا باید سکوت کنی و هی می خوان بهت عذاب وجدان بدن و بگن عقب مونده ای. نونا روانشناس به من گفت بین ۲-۳ سال خوبه از پستونک گرفتن و بعد از گرفتن بچه از شیر. من دخترم تا دو سال و دو ماه پستونک خورد و برای دندون و حرف زدنشم مشکلی ایجاد نکرد. البته مهدی که می رفت از دو سالگی باید صبحها خودشون پستونکشونو میذاشتن تو سبدشونو ظهر رفتنی بر می داشتن. روانشناس به من گفت بین هر تغییری ۲-۳ ماهی فاصله بدم و من ۲۳ ماهگی از شیر گرفتمش و از پستونک ۲۶ ماهگی و از پوشک ۲.۵ سالگی.
هلیا کم کم باید براش قصه بگی و آماده اش کنی و زمان پستونک خوردنشو کم کنی. تو مایه های همون از شیر گرفتنه. من کم کم هی پستونکشم خرابتر کردم چون دخترم آخریها فقط یه پستونک داشت و اونو می گرفت. امیدوارم بتونم پسرمو پستونکی کنم و من خیلی راضی بودم از پستونک و تو مراحل مختلف خیلی به دادم رسید و به بچه آرامش میده. مامانم دخترمو پستونکی کرد ولی این دفعه بهش ویزا ندادن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
چه جالب مریم جان ممنون کفتی فکر کردم نظر دکترا زیر یکساله خب هلیا پس من اشتباه کردم کلی وقت داری Smile
  • maryam_na
پاسخ
حالا هلیا مورد از شیر گرفتن نداره و تو از شیر گرفتنم کمک می کنه به آدم خخخ.

منم نمی دونم چه کنم که این اخبارو دنبال نکنم. دیشب سر اخبار ایران خیلی کم و بد خوابیدم و اذیت میشم وقتی کم می خوابم و روز بعد هم عملا حروم میشه چون کسل و بی حوصله میشم.
پاسخ
فلامینگو جون ، من فکر کردم استعمال مواد دیگر هم مجازه Big Grin
اسم پارکی که توش س ک س آزاده رو یادم اومد
وندل پارک (vondel park) بود گویا Big Grin
  • فلامینگو
پاسخ
بله مریم جان. البته خود کاتالان ها بیشتر خودشون رو جدا میگیرند و هر چند وقت یه بار هم شورش میکنن برای جدایی. به نظرم بخشیش به دلیل ظلم و ستمیه که ژنرال فرانکو بهشون کرده و حتی در اون دوران صحبت به زبان مادریشون( کاتالان) ممنوع بوده؛ در نتیجه اون ها بین خودشون کمتر کاستیانو صحبت میکنند و ترجیحشون اینه که باهاشون کاتالان صحبت کنی.
در کل معتقدم ایالت کاتالونیا به این سادگیا از اسپانیا جدا نخواهد شد و این امر بعیده چون بیشتر درآمد این کشور از همین ایالت هستش

ببخشید دوستان اگر این نوشته ها با عنوان تاپیک غیر مرتبط بود.
عذر خواهی میکنم
  • maryam_na
پاسخ
بچه ها برای چهل روزگی بچه هاتون رسم خاصی دارید؟ کار خاصی انجام دادید؟ از اونجا که من امروز هیچکی پیشم نیست و مامانامون هم چیز خاصی بلد نیستن غیر پختن آش، محض خالی نبودن عریضه دلم خواست بدونم کار دیگه ای هست؟
  • nona، youtab
پاسخ
سوفی جون نه ما هم رسم خاصی نداریم.ما چهل روزگی پسرم شد سالگرد ازدواج مون رفتیم بیرون.
فاطمه هستم
Heart
  • Sufii
پاسخ
به سلامتی سوفی جان و ۱۲۰ ساله بشه ان شاالله زیر سایه شما و باباش. ما هم رسمی نداشتیم.
  • Sufii، youtab
پاسخ
سوفی جان ما هم رسم خاصی نداریم فقط رفتیم حموم Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Sufii، youtab
پاسخ
مرسی دخترا، خدا رو شکر خیالم راحت شد هیچکی هیچ رسمی نداره من بعدا فکر کنم واسه پسر انجام ندادم?D:
  • maryam_na، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان