موضوعها: 0
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
حواسشو باید پرت کنی با عروسک ، اسباب بازی، خوراکی یا خودتو سرگرم کاری بکنی
من اگر ببینم نتیجه نمیده خودم میرم تو اتاق که حداقل نبینم اونم ادامه نمیده
بهش میگم علاقه ای به دیدن این رفتارهات ندارم، هر وقت تموم شد بیا تو اتاق البته پسر من ۴ سالشه فرق میکنه با بچه دو ساله
الان سرشو زمین نمیزنه یا خودش پرت نمیکنه ولی اسباب بازی هاشو پرت میکنه ، میشکنه، از قصد خرابشون میکنه و آه از نهاد من بلند میشه که نکننن بچه! میدونی چقدررر اسباب بازی گرون شده؟!!! خخخ
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، nona، youtab
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ممنونم مری جون
اره
همینکه گفتین اکثرا همینجورن از نگرانی در اومدم
 پسر دو ساله من
• Mari90، nona
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
سلام به همه مامانای زحمتکش
من یه راهنمایی میخوام
ما چند روز پیش کل خونه رو کردیم مسجد. یعنی فضای باز کاملا امن برای پسرم. تلویزیون رو گذاشتیم رو میز نهارخوری. میز تلویزیون و صندلی های نهارخوری رو بردیم تو یکی از اتاق خواب ها و درو بستیم. مبل هارم رو به دیوار گذاشتیم که دیگه نتونه بره روش. الان فقط چند تا فرش پهنه.خودمونم رو زمین میشینیم.
حالا عذاب وجدان گرفتم که نکنه من همه چیزو جمع کردم پسرم هیچ وقت یاد مگیره و مهارتای حرکتیش ضعیف بمونه
آخه واقعا کارای خطرناک میکرد. از روی مبل میخواست بیاد رو کانتر آشپزخونه. رو میز تلویزیون میرفت و....
همش استرس داشتم از پشت بیفته که البته چند بار از رو مبل افتاد
• youtab
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
کژال من در این حد خلوت نکردم صندلیای ناهارخوریم سر جاشه مبلها هم همینطور دخترمم مدام بالا و پایین میره ازشون چند بارم افتاده اما خب بعدش متوجه شده که چجوری باید بیاد پایین آسیب نبینه ( امیدوارم کارای خیلی خطرناک نکنه البته)
میز تی وی و خود تی وی متصل به دیواره امیدوارم ازون بالا نره فقط
من فقط لبه های تیز و گوشه ها رو کاور کردم پریزا رو پوشوندم با محافظ چرخشی همین و البته خونه من شلوغ نیست کلا جای بدوبدو هم داره
یه زمانی میخواستم محافظ راه پله بگیرم اما اونم نگرفتم بلاخره که باید یاد میگرفت بالا پایین رفتنو
اما خب نمیدونم درستش چیه خیلی خلوت کردن یا فقط ایمن کردن
• youtab
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
وای نونا خاک تو سرم
من کلا یبار صبح میشورم ی بارم قبل خواب
نمیدونستم اصصصلا
از فردا حتما همینکار میکنم
الهی بمیرم برا بچم
میگم ینی ممکنه خدایی نکرده عفونت گرفته باشه؟ ببرمش ازمایش؟؟
ببخشید تو بحثاتون شرکت نمیکنم آخه بشدت سرم شلوغه با بچم
ولی خوش بحالتون بچه هاتون بزرگ شدن دیگه
• youtab
اعتبار:
7,886
نونا منم پریزارو پوشوندم. کشوهارو تهش ضربه گیر چسبوندم که تا ته بسته نشن و دستش نمونه لای کشو.
منم درستشو نمیدونم. حالا شاید رز مطالعه مرتبط داشته بهتر بدونه ولی واقعا مبل برام استرسی بود. روشون وایمیستاد. بعد یهو ذوق میکرد یا دستشو ول میکرد از پشت پرت میشد پایین. مخصوصا که هنوز بدون کمک واینمیسه. باید یه جارو بگیره.
کل زمین رو پر کرده بودم کوسن و بالش و پتو و... که از رو مبل میفته آسیب نبینه. دیگه دیدم خونه که شده بازار شام. کلا جمعشون کردم
• youtab
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۳:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۷، ۰۳:۲۰ صبح، توسط liyane.)
فكر كنم فقط من مدل زندگيم قبل و بعد بچه تغيير نكرده
تنها كاري كه كردم ظرف ميوه و آجيل رو وقتايي كه مهمون نداريم از روي ميز برداشتم و روي كانتر گزاشتم ولي به گلدون و گل روي ميز دست نزدم ميز تي وي و خود تي وي و تمام متعلقاتش همچنان سرجاشه . البته زمانايي كه مهمون دارم كاملا روي ميز چيدمان انجام ميدم و پسرمم دست نميزنه . ولي وقتايي كه مهمون نيست حوصله ش سرميره و كل خونه رو ميكنه ميوه و آجيل
و هميشه فكرم اين بود كه حالا من خونم رو خلوت كنم وقتي مهموني بريم كه نميتونم از ميزبان بخوام خونش رو به خاطر ما خلوت كنه!
الان كه پسرم بزرگه و بالاپايين رفتن از مبل و تخت و كاملا بلده وقتي كوچيك بود خودم تشويق به انجامش ميكردم
و خيلي سريع هم ياد گرفت
كشو رو هم بهش ياد دادم چطوري ببنده كه دستش لاش گير نكنه چون چندبار كه اشتباه بسته بود دستش گير كرده بود و گريه ميكرد ولي از وقتي ياد گرفته كشوهاي اشپزخونه و كمدديواري هارو بدون اشتباه ميبنده
• Nedaaa28، Rose، youtab
اعتبار:
7,886
لیانه فکر کنم کلا پسرت بچه آرومیه و خودش سرگرم میشه.
یادمه یه بار گفتی برای خبرهای این مدت تی وی کلا روشنه تو خونتون. ولی پسرت نگاه نمیکنه. حواسش به اسباب بازی های خودشه
ببین این مرحله کلا برای پسر من قفله. یعنی آرزو به دلم موند دو دقیقه با اسباب بازی بازی کنه.
اصصصصصصلا خودش سرگرم نمیشه
یا آویزون منه. یا داره خرابکاری میکنه.
اگر من پیشش باشم که فقط میخواد تو بغل باشه و بچسبه به من و با گلسر و موهام بازی کنه. یا اگر خودش بخواد بازی کنه دو دقیقه، قطعا تو آشپزخونس.
دیگه دارم به فروپاشی روانی میرسم
• liyane، youtab
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
کژال من هر وقت دخترم زیاد آویزونه ک اکثرا همینه یاد تو میفتم
پسرت چند وقتشه الان؟
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
کژال به نظر من یه چیزایی رو بعنوان ماجراجویی بذار بمونه... مثلا یکی دو تا از مبل ها رو توی جایی که امنه، پشتش شیشه نیست، اگه می تونی ببندیش به جایی اونجا بذار، دورش رو بالش و کوسن و اینا بچین، بذار پسرت فعالیت کنه، هم خودش سرگرم میشه مدتی رو و شما آزاد میشی، هم خسته میشه بهتر می خوابه... اگه مسجدی مسجدی باشه، دائم حوصله ش سر میره...
عین کابینت که میگن توی یکی از کابینت ها چیز میزای بی خطر و پلاستیکی طور بذارید و درش رو باز بذارید که خودش رو با همون سرگرم کنه، اینجوری کنجکاوی بیجا هم پیش نمیاد چون کنجکاوی رو ارضا کردیم، هم میشه کلی در موردش حرف زد...
تی وی روی میز خطرناک نیست؟
نمی تونید دیواریش کنید؟
کژال کلا نگران بهم ریختگی نباش... بذار بهم بریزه... اگه آموزش مرتب کاری رو شروع کنی، از 3-3.5 به بعد خودش خود بخود کمکت می کنه توی جمع کردن... هر چی هم بزرگتر میشه عاقلتر میشه...
بعد نکته ی دیگه هم بیرون بردن بچه هست... اگه خونه رو خیلی جمع کردی، حتما یه تایم 1-2 ساعته سعی کن برید بیرون و حواسش توی محیط تقویت بشه، از خونه هم خیلی بهتره... خونه ی بازی هست می تونی ببری احتمالا... پارک... توپ بازی، راه رفتن روی چمن تمیز... ور رفتن با درخت و بوته ووو....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• nona، youtab
|