امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها یه موقعیت اضطراری پیش اومده دخترم رو لبش از داخل سفید شده یه کوچولوئه ولی دو طرف لباشه، قسمت گوشه لباش هستش، نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه ، الان سرچ کردم برفکه انگار، ولی دخترمن اصلا واسه شیرخوردن اذیت نمیشه گریه کنه یا بی قراری کنه، به نظرتون ببرمش دکتر؟
اگه تجربه مشابهی دارین ممنون میشم بگین
پاسخ
ستی جان برفک نوزاد و کودک معمولا فقط گوشه لب نیست روی زبونم باید ببینی
بهرحال حتما دکتر ببرش فردا تا دارو بده چون بهرحال یه عفونته نگران نباش اصلا خطرناک نیست فقط چون مسریه و باید سریعم کنترل بشه میگم بیرش دکتر
یا شما موقع شیر دادن بهش منتقل کردی یا گل دختر احتمال داره خودش گرفته باشه و به شما منتقل کنه معمولا مادر فرزند با هم دارو میگیرن
بازم میگم حتما سرچ کردی دیدی اصلا چیز نگران کننده ای نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69، youtab
پاسخ
دختر من چند بار برفک زد
زبونش سفید شده بود کامل ولی مشکلی تو شیر خوردن نداشت
داروشا هم تو دهن خودش میریختم هم رو سینه ام
  • Seti69
پاسخ
من واسه برفک از یه نفر شنیده بودم سینه مادر و دهان بچه رو با محلول جوش شیرین رقیق بشورین خوب میشه
ولی دکتر ببر حتما زیاد نشه
  • Seti69
پاسخ
نه نرگس جان اولویت اول با قطره یا شربت استاست
شیاف اخرین مرحله هست مواقعی که بچه بی حاله نمیتونه کلا قطره بخوره یا مدام استفراغ میکنه یا خوابه
شیاف کلا استفاده ازش اخرین گامه
برای تب هم که ۳۸ درجه حساب میشه ختما باید استا رو شروع کرد و با کم مردن لباس و حوله مرطوب ( تن شویه) حرارت رو پایین اورد ترجیحا با این دو تا نشد بعد میشه شربت پروفن تازه
فکر کنم منظور رز برای زیر ۳۸ هست که خیلیا تب بر میدن که اشتباهه
وگرنه تب به ۳۸ رسید حتما باید استا رو شروع کرد
  • Rose، نرگس
پاسخ
نرگس جان اگر تب بالا داشت واقعا هیچ جوره نتونستی استا بدی استفاده کن شیاف رو ولی تمام راهها رو قبلش برو
شیاف برای مویرگهای ناخیه مقعد خوب نیست درسته سریع اثر میکنه به همون نسبت اورشم زود از بین میره
بچه ای که کلا به شیاف بدنش عادت کنه ناخودآگاه واکنشش به روشهای سبکتر مثل استا واکنش کمتر نشون میده
اینا رو هم دکترم دکتر نظری و دکتر عرب گفتند دکتر ظریفی و صافی و مدرسی و دکتر نظری ( دکتر دخترم)هم پست داشتند در این مورد تو اینستا

دختر من سر تمام واکسناش بحز یکسالگی تب ۳۸ رو داشت و به ۳۸.۳ هم رسید اما خدارو شکر با استا کنترل شد با اینکه هیچجوره نمیخورد ولی متاسفانه تو مورد قطره من دموکراسی رو رعایت نمیکنم Smile
  • Rose، youtab، نرگس
پاسخ
نونا جون فکر کنم دیگه گل دخترت نزدیکه به واکسن 18ماهگی
برای پسر من 4 دی میشه
خیلی خوندم 18 ماهگی از همه سختتره
البته پست رز عزیز رو خوندم نوشته بود برای پسرش آسون بوده دلم راحتتر شد
بچه ها اگه تجربه ای داری بگین در موردش
بااااا تچکرررررر  Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Rose
پاسخ
وای یوتاب اره دختر من یه ۱۱ روز دیگه واکسنشه خیلی نگرانم برای اغلب بجه ها سخت گذشته گویا بهداشتم دفعه پیش گفت ۱۸ ماهگیش خیلی سخته تنها امیدم اینه بعد واکسن ۱۸ ماهگی تحول غذایی مثبت داشته باشه Smile راستی چند روز پیش نوشتم دخترم شیر شبو قطع کرد آقا قطع نکرد برگشت Smile
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
اره منم خیلی شنیدم
کلی هم توی گهواره مادرا میذارن که 18 ماهگی رو زدن و چقدر سخت بوده
انشالا برای بچه های ماها راحت باشه
من واقعا جز 6ماهگیش که تب کرد هیچ کدومو واقعا اذیت نشدم
البته برعکس همه عالم پسر من پرونارم تب کرد خخخ
1سالگی که اصلا هیچچچچ
... 
پسر منم دقیقا 3شب بیدار شد شیر طبق عادتم دادم نخورد ابم نخورد و خوابید باز من انقدر خوشحال شدمااا
شب چهارم پاشد 2بار شیر خورد و بعدم به روال قبل باااازگشششششت
مارو گرفتن رسما اینا Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
بچه ها نگران نباشید، میگذره واقعا... فوقش اگه تب کرد یا مثل ما شد، با یه روز استا همه چیز درست میشه...

نرگس جون برای تب عادی، همون پاشویه و کاهش دمای خونه و کاهش لباسای بچه ووو..
ولی یه وقتی ممکنه پیش بیاد که بچه تب می کنه، با پاشویه و اینا هیچی کم نمیشه، بالای 38 اینطورا هم میرسه و رو به رشده و یه بار استا دادی اما با استا هم کم نمیشه... اینجا باید سریع یه شیاف بذاری تا برسی به اورژانس که بچه تشنج نکنه چون به مغز بچه آسیب وارد میشه... من این رو از پرستار بخش جراحی پسرم پرسیدم و اینجور بهم گفت (مراقبت بعد از عملش رو توضیح می داد و من چون تب به اون معنا برخورد نداشتم، دقیق ازش پرسیدم)....
کلا تبی که غیرقابل کنترله و با استا هم کنترل نمیشه (یعنی کامل رو به رشده) باید با شیاف (همونطور که نونا گفت بعنوان آخرین راه حل که بچه تا رسیدن به اورژانس تشنج نکنه) کنترل کرد و سریععععع به اورژانس رسوند (یعنی حتی وقت رو برای گرفتن وقت هم نباید تلف کرد... چون اگه درست یادم باشه سن بچه ها که خیلی پایینه، تشنج اونجوری خودش رو نشون نمی ده و ممکنه بچه چند بار تشنج کنه اما والدین متوجه نشن... پس خیلی خطرناکه)...

نه شیاف اصلا راه حل روتینی نیستش نرگس، اصلا نباید بعنوان اولین روش استفاده کرد... من حتی پسرم بعد از عملش می خواستن برای اولین بار شیاف بذارن، گفتم برای چی؟ گفت مگه درد نداره؟ من شرایطش رو گفتم و گفتم فقط یه تایم هایی که چیزی بهش می خوره و اینا دردش می گیره و گریه می کنه و...، گفت پس الکی بچه رو اذیت نکنیم... واقعا هم به نظرم بچه رو اذیت می کنه... به نظرم قوی تر از شربت های استا هم هست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان