موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
صنوبر مامانم ميگه هيچ خاطره بدي از من نداره
حرف گوش كن
خوش خواب
شير و غذا هم بدون دردسر ميخوردم
ولي بچه هاي اين نسل فرق دارن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، صنوبر۷۱
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۱۳ عصر، توسط nona.)
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۰۵ عصر)liyane نوشته است: نونا خوش غذا نيست كه موديه كلا
غذاهاي سبز مثل قورمه سبزي و خورشت كرفس و الواسفناج رو بهتر ميخوره ولي غذاهاي ربي رو سخت ميخوره من البته يك روز درميون سبز و قرمز درست ميكنم كه كلا رب رو بايكوت نكنه ولي روزايي كه غذا ربي و قرمزه خودمم استرس دارم كه ميخوره يا نه
ولي نونا من بهت قول هزار درصد ميدم تو اين بچه رو از شير بگيري به غذا ميوفته اصلا شك نكنا همین که مودش مشخصه عالیه عزیزم
ایشالا روز بروز خوش فذاتر بشه من شماها رو میلنم امیدوار میشم به فرداها
اره همه میگن دکتر صادقی و دکتر ایمان زاده و دکتر نظری هم به من کفتند دیگه حداکثر ۱۸ ماه بگیرش به غذا بیفته
اما دلشو ندارم الان همسرمم مدام میگه گذاشتم دیگه همون فروردین بگیرم
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۰۳ عصر)غرخشید نوشته است: یوتاب من با این توصیفات مطمئن شدم
نونا شیر هم بهش میدی شاید خاطر همینه سیر هست
لیانه هم که دیشب خواب نداشت  نه رخشید جان خیلی خیلی کم برای همین قبلا کفتم طول روز حتی پنج دقیقه هم نمیشینم الانم دارم سرپا تایپ میکنم واریس کی بگیرم خدا میدونه
بشینم میاد میچسبه برای شیر اما تا نشینم دسترسی نداره فقط صبح یکم میخوره که با صبحانش یک ساعت و نیم فاصه هست بین صبحانه ناهار هم یکم اونم با ناهارش دو ساعت فاصله هست
بعد تو این سن شیر مادر زیاد نیست مه بیشتر جهت رفع عطشه فقط
• youtab، رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۵:۳۸ عصر)مینو نوشته است: امان از بچه ی بدغذا.رخشید من هزاران ترفند به کار می برم که پسرم یه سری چیزا رو بخوره(در حالی که بچه تر بود خوش خوراک بود) ولی تا حالا هیچ موفقیتی کسب نکردم که دستاوردای قبلیمم از دست رفته.
نه رخشید گشنه شون نمیشه،اگرم بشه با نون خودشونو سیر می کنن(پسر خودمو میگم).اینجوری مواد مغذی به بدنشون نمی رسه.پسر من یه عادت بدی که داره اینه که اگه از یه چیزی خوشش نیاد می تونه اونو ساعت ها(بدون اغراق) تو دهنش نگه داره و نه قورتش میده نه میندازه بیرون.
یه عادت بد دیگه شم اینه که یه چیزی رو ممکنه الان با اشتیاق بخوره ولی چند روز دیگه لب نزنه.
دقیقا داری دخترهای منو توصیف میکنی
دختر کوچولوترم حتی یاد گرفته چجوری عطسه کنه که غذای تو دهنش نریزه. بعد بهش که میگم غذاتو بجو و قورت بده. الکی سرشو تکون میده به بالا و پایین که مثلا دارم میجوم
• nona، youtab، مینو
اعتبار:
35,283
صنوبر هبچ شباهتی
من که اصلا بی دردسر مطلق بودم
همسرمم افتضاح خوش غذا و خوش خواب
دخترم قیافه همه چی حتی شکستگی ناخن کوچیک پای جپش به باباش رفته غذا و خواب هیچی به آقا خانوم همسایه
• youtab، صنوبر۷۱
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۱۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۱۷ عصر، توسط Targol.)
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۰۶ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: بچه ها به نظرتون نینیا تا چه حد به بچگی خود آدم شبیه میشن؟ من از نظر غذایی اوکی بودم ولی خوااب وگریه..؟ هنوو که هنوزه فامیلای دورمونم یادشونه چه اعجوبه ای بودم.
اخواب که نداشتم هر یه ساعت نیم ساعت بیدار بودم عصر تا شبم چتد ساعت گریه میکردم. جای غریبه هم که کلا گریه. قشنگ شدم جزو خاطرات فامیل.هنووز با این سن میگن بچه بودی اومدی خونه ما انقدرر گریه کردی ) ولله من اینا رو نمیدونم. ولی تخسی و گنده دماغی دختر من به خودم رفته. دیر حرف زدن و دیر راه رفتنشونم ایضا به ننه خفنشون
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۲۰ عصر، توسط nona.)
وای مینو و ترگل قشنگ همسترن اینا
دختر منم ساعتها میتونه یه لقمه رو گوشه لپشنگه داره حتی تفکیک انجام میده اون جزیی رو دوست داره قورت میده احزایی که دوست نداره گوشه لپ جمع میکنه شده حتی یک ساعت
یوتاب عصرونه میخوام حلوای خرمای شما رو بپزم ببینم میخوره این بچه
به خودم قول دادم بزرگ شد سن رشدش رد شد یه ماه تلافی کنم نه بذارم درست بخوابه نه غذا بپزم هیچی
• Targol، youtab، مینو
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۲۳ عصر، توسط Targol.)
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۵:۴۶ عصر)nona نوشته است: من دیگه تاپیک امروز بچه هاتون چی خوردنو وا نمیکنم استرس میگیرم میگم تو رو خدا نگاه کن بچه های همسنش چیا میخورن این خانم نصفشم بخوره من خدامو باید شکر کنم همون فقط دستور کارشناس تغذیمو رعایت میکنم ببینم از نیاز روزانش چیا تامین شده
وای نگوووو من اومدم اون تاپیک استرس گرفتم. به همسرم تکست دادم همه چی میخری میاری من بالاخره باید به اینا غذا بدم
نونا خدایی ماست و پسته چجوری به ذهنت رسید. چقد شما خلاقید. شاید منم انقد خلاق بودم بچم یه چی میخورد. راستی دخترهای من تخمه جابانی دوست دارن (الکی مثلا ما نمیگیم ژاپنی) ایشالله که به ذهنتون نرسیده باشه قبلا.
• nona، Rose، youtab
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۳۴ عصر، توسط nona.)
ترگل منم تپش میگیرم ایشالا گوشت تن بچه ها بشه نوش جونشون از بس اینا نمیخورن به چشم من و تو زیاد میاد
بابا پسته و ماست دیگه اسونترین میان وعده هست ببین مامانای اینجا چه میکنن  من شرم میکنم گاهی  تازه خیلیم توصیه نمیشه چون ماست مانع جذب بخشی از مواد مغذی مغزها میشه ولی تغذیم گفت اکیه بده از ماست هالی بهتره
حدی؟ خدارو شکر تخمه زاپنی خیلی خاصیت داره چه عجب یه چیزی دوست داره نوش جونش شه
پودر میکنی تو چی میریزی؟ من تا خالا ندادم
ترگل چند صفحه قبل برنامه نیاز روزانه بچه ها روگذاستم مختص دختر منم نیست تو مانال تلگرام کارشناس تغذیم هست خودمو میکشم که به اون خد نصاب برسم
تازه دختر من نه کره نه بستنی نه دنت نه هیچ شیرینی ای دوست نداره بر عکس اکثر بچه ها
تنها تنقلات محبوبش چوب شوره بی خاصیته که خب سعی میکنم کم بدم مثلا هفته ای پنج شش شاخه
• Targol، youtab
اعتبار:
25,418
• nona، youtab
اعتبار:
35,283
وای خدا خفت نکنه  من میترسم فقط پودر شده مغز میدم مواظب باش ترگل جان دمشون گرم یاد آدم بزرگا افتادم یه آن تصورشون کردم نمکا
اره واقعا منم یه چند تا ازین بچه ها رو میخوام بیارم خونمون یروز فقط از صبح تا شب بهشون غذا بدم بخورن جیگرم حال بیاد
• Targol، youtab
|