امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات خرید لوازم برقی
بچه ها من دوستم یه جارو شارژی از کنگان خریده الان فکر کنم یک ساله از عالی عالیتره
اتفاقا اونم بوش داره ولی اینه که کرفته اندازه خیلی خیلی کوچولوئه ولی بسیار با قدرت خیلی ازش راضیه یعنی رو اپن کذاشته یه کوچولو جا گرفته
حالا میگم عکسشو بفرسته اگه پناه جان تایید کرد رو اونم فکر کنید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۲:۲۷ عصر)پناه نوشته است:
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۱۲:۴۹ عصر)Mari90 نوشته است: مرسی پناه جان
شما بین سری اول و سری سوم کدوم را پیشنهاد میدین؟

اگه سری اولو بتونی پیدا کنی بهتره ضمن اینکه یه جاروی دستی کوچک هم داره که سومی نداره قیمت قطعاتش مناسبتره و راحت تر پیدا میشه البته سومی هم قدرت و مکشش عالیه ها

(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۱۲:۴۰ عصر)رخشید نوشته است: پناه جان چه خوبه که هستی
میشه راهنمایی کنی برای ماشین ظرفشویی بوش تا حدود۲۵ نهایت ۳۰ چه مدلی خوبه

رخشید جان هنوز لیست قیمتای امسال کامل درنیومده خیلیا توی انبار موجود دارن ولی فروش ندارن من دیروز برای آشنا یه دونه خشک کن بوش زورکی تونستم بگیرم ولی میپرسم عزیزم سفید یا سیلور مهمه برات؟

خیلی لطف میکنی عزیزم
سفید
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۲:۴۹ عصر)nona نوشته است: بچه ها من دوستم یه جارو شارژی از کنگان خریده الان فکر کنم یک ساله از عالی عالیتره
اتفاقا اونم بوش داره ولی اینه که کرفته اندازه خیلی خیلی کوچولوئه ولی بسیار با قدرت خیلی ازش راضیه یعنی رو اپن کذاشته یه کوچولو جا گرفته
حالا میگم عکسشو بفرسته اگه پناه جان تایید کرد رو اونم فکر کنید

قربونت نونا جان اتفاقا بوش سایز کوچک رومیزی هم داره ولی چون اغلب واسشون سخته که دولا بشند و جارو کنند من ایستاده ها رو پیشنهاد دادم
  • nona
پاسخ
خب پس کنسله عکس بچه ها
پناه جون Smile من چون به لوازم بوش خیلی اسنا نیستم نمیدونستم اینقدر کوچولو هم داره
برام خیلی جذاب بود راستش برای خودمم سفارش دادم بگیره
پاسخ
پناه جان خشک‌کن لباس منظورت بود؟ یعنی همون dryer؟ چقدر خوب که بوش تو ایران خشک‌کنش هم هست. قیمتش چند بود حدوداَ این که گفتی برای آشناتون خریدین؟ البته من جاش رو ندارم، ولی خیلی ارادت دارم به خشک‌کن.

ترگل منم به نظرم فر برقی فن‌دار همه‌کاره‌ست و به هیچ چیز دیگه آدم نیاز پیدا نمی‌کنه. سریع هم که گرم می‌شه، در حد ۱۰ دقیقه زمان می‌بره. البته منم اگر کابینت و پول اضافه داشتم شاید می‌خریدم (مینو تو بخر، خخ).
  • nona، Targol، مینو
پاسخ
مال من مجیکه فکر کنم از همین ایستاده ها ولی راستش نمیدونم چرا دستم به استفادش نمیره
پاسخ
بجه ها واقعا مثلا برای یدونه گوجه و کمی قارچ یا یدونه سیب زمینی فر روشن میکنید؟من چرا پس تنبلم اینقدر
فر من اریستونه خود پیش گرمایشش اگه یه دو هفته روشن نشه ده دقیقه طول میمشه
تو ده دقیقه این سرخ کنه سیب زمینیمو تحویل داده یا جوجه رو Smile
  • elham، Targol، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۳:۰۰ عصر)ستی‌لیته نوشته است: پناه جان خشک‌کن لباس منظورت بود؟ یعنی همون dryer؟ چقدر خوب که بوش تو ایران خشک‌کنش هم هست. قیمتش چند بود حدوداَ این که گفتی برای آشناتون خریدین؟ البته من جاش رو ندارم، ولی خیلی ارادت دارم به خشک‌کن.

ترگل منم به نظرم فر برقی فن‌دار همه‌کاره‌ست و به هیچ چیز دیگه آدم نیاز پیدا نمی‌کنه. سریع هم که گرم می‌شه، در حد ۱۰ دقیقه زمان می‌بره. البته منم اگر کابینت و پول اضافه داشتم شاید می‌خریدم (مینو تو بخر، خخ).

بله ستی جان این مدلی که براش گرفتم سیلور ۳۵ تومن مدلای دیگش تا ۴۰ هم هست منم اگه لاندریم بزرگتر بود دلم میخواست داشته باشم
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
یوتاب جان
لطفا لینک بده  Heart
  • youtab
پاسخ
پناه جان صندق پ خالی میکنی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: