امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
منم پرده رو خودم می ندازم، یه سری با سرکه و پودر صابون (پودر صابون توی جای پودرها و سرکه رو حین فیششششش کردن آب Smile) میندازم و یه سری با نرم کننده و نسبتا خیس خیس آویزون می کنم (آب نمی چکه اما خیلی تره...) چون پسرم دائم در حال کثیف کردنه... مال من حریر ساده ی ساده اس... و گذاشتم دیگه برای خونه ی بعدی عوضش کنم چون حتی یه تیکه ش رو پاره هم کرده ولی چون دیده نمیشه فعلا بیخیالش شدم Smile می بینی یه وقتا ماهی دو بارم مجبورم بشورم... ولی اکثرا فصل به فصل میشورم....

منم باشم وایتکس یا سفید کننده اصلا نمی زنم... به نظرم بافت پرده رو خراب می کنه، حتی یادمه بچه بودیم روی پارچه ی سفید میریخت خرابش می کرد... بعد بوی بدی هم داره که توی کل خونه پخش میشه... من خودم یکی از دلایلی که خیلی پرده میشورم، اینه که بوی نرم کننده رو توی خونه پخش می کنن و یه حس طراوت به خونه میدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، sims s، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
رز جان من زیر پرده م یه زیر پرده ای ساتن هم هستش که اون یه قسمت بزرگش چرب شده و با شستن عادی نمیره به نظرت میتونم اونو تو وایتکس بذارم؟
  • 2015، artatam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صنوبر جان نمی دونم عزیزم...
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبرجان طبق تجربه من بهترین چیز برای چربی مایع ظرفشوییه. میخوای با اون بشور اون قسمت رو. البته با دست.
بنداز تو ظرفشویی با قرص ظرفشویی بشوره Smile)
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۱:۴۵ صبح)Rose نوشته است: کژال سیستمت خیلی به من شبیهه Smile البته فکر کنم بچه هم تاثیرش زیاده توی این تصمیمات مادرانه Smile
ولی واقعا وقتی همش درحال بشور و بسابیم، چرا باید توی اوج هول هولی هم بدو بدو کنیم؟
من خیلی هنر کنم، خرد خرد پتوهایی که میخوام بشورم رو بدم بشورن، پرده بشورم، زیر یخچال و کابینت رو تمیز کنم، خود یخچال رو تمیز کنیم... واقعا با بچه همین هم خیلیه.........
نه بابا رز جان. تو که کدبانویی. من از تنبلی این سیستمو چیدم Big Grin
من از وقتی ازدواج کردم دو شغله بودم. خیلی هم قبل از بچه با شوهرم اهل گردش و سفر و... بودیم. اینه که جهیزیم هم کاملا تنبلانه خریدم که همه چی سریع باشه Big Grin
  • artatam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی برای پرده سربش رو درمیارید میشورید، دوباره میندازید بعد آویزون میکنید؟
  • (کژال)، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۴:۳۳ عصر)(کژال) نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۱:۴۵ صبح)Rose نوشته است: کژال سیستمت خیلی به من شبیهه Smile البته فکر کنم بچه هم تاثیرش زیاده توی این تصمیمات مادرانه Smile
ولی واقعا وقتی همش درحال بشور و بسابیم، چرا باید توی اوج هول هولی هم بدو بدو کنیم؟
من خیلی هنر کنم، خرد خرد پتوهایی که میخوام بشورم رو بدم بشورن، پرده بشورم، زیر یخچال و کابینت رو تمیز کنم، خود یخچال رو تمیز کنیم... واقعا با بچه همین هم خیلیه.........
نه بابا رز جان. تو که کدبانویی. من از تنبلی این سیستمو چیدم Big Grin
من از وقتی ازدواج کردم دو شغله بودم. خیلی هم قبل از بچه با شوهرم اهل گردش و سفر و... بودیم. اینه که جهیزیم هم کاملا تنبلانه خریدم که همه چی سریع باشه Big Grin

نه بابا کدبانو کجا بود خواهر Big Grin
منم همیشه مشغول بودم... همیشههههه... منم دقیقا همه چیز رو سبک و مینیمال انتخاب کردم که راحت تمیز شه، جمع و جور باشه... اسباب کشی راحت باشه ووو... و واقعا هم هیچوقت خونه تکونی نداشتم، همیشه همون اسباب کشی که کردیم هموووون بوده و تمام... الانم که بچه نمیذاره اصلا کار عمقی کنم... دیگه گذشتم دیگه... بالاخره دنیا روی خوشش رو به ما هم نشون میده Angel
  • (کژال)، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها من همیشه لباسای سفیدمونو جدا میکنم و یهو میندازم ماشین مثلا برای هر ماشین یه در وایتکس از ش میریزم با مایع لباسشویی اکتیو اصلا بوی وایتکس نمیده 
اما اره اگر پرده هاتون خیلی با کیفیته منم توصیه نمیمنم,  پرده های من حریر ساده سادس که معمولیه چون سالنم پنجره نداره و پنجره ها برای اتاقاو اشپزخونس معمولیه جنسشون 
اره ارتاتام جون سالی یه بار میدم چون با درد دستام نمیتونم شامپو فرش بکشم تو طول سالم
  • (کژال)، 2015، artatam، Rose، sims s، Targol، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۴:۳۶ عصر)Targol نوشته است: راستی برای پرده سربش رو درمیارید میشورید، دوباره میندازید بعد آویزون میکنید؟

بله ترگل جان. 
من درمیارم
به محض اینکه نصب شد سربش رو میندازم که صاف بشه تا نم داره.
البته من پرده هام حریر ساده هست.
  • artatam، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی کژال جان Heart
  • (کژال)، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان