۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۰:۱۴ عصر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
عکس کیک و شیرینی هایی که خودمون درست کردیم
|
![]() • Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Minoo1121، niky، nona، saba، Samin، Seti69، sims s، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۱:۳۶ عصر
مرسی عزیزه دلم ♡کاش اینجا بودی باهم میخوردیم
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۱۱:۱۴ صبح
![]() • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، niky، nona، Rose، saba، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۱:۴۰ عصر
![]() • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، nona، Rose، saba، Samin، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه، ![]() • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، Maryam8842، Minoo1121، miss shin، Nedaa28، niky، nona، Rose، saba، Samin، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه،
به به نسیمه جان عجب کیکی
![]() ![]() ![]() تولد خواهرتم مبارکه.خوشبحالش خواهر گلی مثل تو داره.دستت درد نکنه فقط یه سوال ؟ بدنه کیکت از چیه؟ کیک خرد شده است یا خامه؟فکر کنم کیک خرد شده است ![]() • Hami99، nona، Samin، sims s، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۸/۹، ۱۲:۰۸ عصر
قربونت عزیزم،لطف داری به من
اره عزیزم خرده کیکه یه خامه کشی سطحی بعد خرده کیک زدم به بدنه ی کیک
![]() • nona، Samin، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۵:۱۳ عصر
کیک شیر و زعفران
![]() ![]() • **ماهور**، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Hami99، Mari90، niky، nona، Rose، Samin، sayman، Sepi، Seti69، Sufii، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۲:۰۲ عصر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |