۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۰:۱۴ عصر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|
عکس کیک و شیرینی هایی که خودمون درست کردیم
|
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Minoo1121، niky، nona، saba، Samin، Seti69، sims s، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۱:۳۶ عصر
مرسی عزیزه دلم ♡کاش اینجا بودی باهم میخوردیم
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۱۱:۱۴ صبح
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، niky، nona، Rose، saba، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۱:۴۰ عصر
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، nona، Rose، saba، Samin، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه،
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Hami99، Mari90، Maryam8842، Minoo1121، miss shin، Nedaa28، niky، nona، Rose، saba، Samin، Sepi، Seti69، sims s، Sufii، youtab، آبگینه،
به به نسیمه جان عجب کیکی
تولد خواهرتم مبارکه.خوشبحالش خواهر گلی مثل تو داره.دستت درد نکنه فقط یه سوال ؟ بدنه کیکت از چیه؟ کیک خرد شده است یا خامه؟فکر کنم کیک خرد شده است
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Hami99، nona، Samin، sims s، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۸/۹، ۱۲:۰۸ عصر
قربونت عزیزم،لطف داری به من
اره عزیزم خرده کیکه یه خامه کشی سطحی بعد خرده کیک زدم به بدنه ی کیک
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• nona، Samin، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۵:۱۳ عصر
کیک شیر و زعفران
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• **ماهور**، 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Hami99، Mari90، niky، nona، Rose، Samin، sayman، Sepi، Seti69، Sufii، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۲:۰۲ عصر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |