۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۰:۱۱ عصر
چقدر قیمتاشون متفاوته ستی جان
کدوم اصله؟!
کدوم اصله؟!
از چه خریدهایی راضی بودم؟
|
۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۰:۱۱ عصر
چقدر قیمتاشون متفاوته ستی جان
کدوم اصله؟!
۱۴۰۱/۸/۲۹، ۱۱:۲۰ عصر
من از اینجاها نخریدم ستی،
از سوپرمارکتهای محلی بخر، دریانی و اینا. ۱۱۳ تومن خریدم.
۱۴۰۱/۸/۳۰، ۰۵:۳۵ عصر
از کرم ارده پسته شیر رضا خیلیییی راضیم
کلا مخصولات این برند خیلی خوبن (ارده، شیره خرما، کره بادوم زمینی) رو گرفتم و عالی بودن از دیپ سالسا مهرام به شدت راضیم از سس چیلی تای پیلی پیلی به شدت راضیم خیارشور قوطی فلزی یک و یک بی نظیره و بزرگش بسیار به صرفه مایع ظرفشویی فقط و فقط خاکستر از همه لحاظ کرم ترک پا جی و درمالیفت فوق العاده ان مداد ابرو فلورمار رنگ خاکستریش فوق العاده طبیعی و خوبه جرمگیر سماور نرمک عااااالی اسپری پاک کننده همه سطوح اکتیو عاااالی موبر صورت سینره عاااااالی لاک پاک کن کاسه ای ناژه عااااالی و به صرفه ... کرم مرطوب کننده شیر و بادوم بیول افتضاح از همه لحاظ ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۱:۱۶ عصر
منم از نوار بهداشتی «خیلی نازک مای لیدی نارنجی سایز بزرگ» خیلی راضیم. دقیقاَ عین آلویزهای قدیمی هست که اصل بودن. و البته فقط همین یه مدل مای لیدی اون شکلیه، بقیهشون باز ضخیمن.
دقیقاَ منظورم اونیه که تو این لینک عکسش هست: https://basalam.com/sigmastoretabriz/product/4619687 انگلیسیش نوشته: My Lady - Ultra Thin - Instant Dry
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۱:۳۲ عصر
ستی لیته عطری هست؟؟
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۱۹ عصر
تو لیست محتویاتش نوشته «اسانس بهداشتی» و یه کمی هم فکر کنم من عطرش رو حس کردم، ولی زیاد نیست. آلویز هم بیشترشون اسانس داشتن، به نظرم تو اون مایههاست.
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۲۵ عصر
مشکل من با الویز دقیقاً همین بود، خیلی عطر داشت
مرسی،یه بار امتحان میکنم
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۴۰ عصر
بچه ها سپتونا هم تقلبی داره؟ البته گرونه ولی خب همونجوری نازکه.عطری هم نیست
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۴۷ عصر
بچه ها اگر برای پوستهای حساس و نازک میخواید برند caroli هم عالیه من از هایپر می قیطریه میخرم فقط به سایزش دقت کنید
|