۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۰:۴۵ عصر
خدایی واقعا ۳ تومن زیاده واسه مانتو
من تا ۵۰۰ تومن تو کتم میره واسه مانتو
قشنگ توی ۵_6سال پیش موندم
من تا ۵۰۰ تومن تو کتم میره واسه مانتو

قشنگ توی ۵_6سال پیش موندم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۰:۴۵ عصر
خدایی واقعا ۳ تومن زیاده واسه مانتو
من تا ۵۰۰ تومن تو کتم میره واسه مانتو ![]() قشنگ توی ۵_6سال پیش موندم
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۵۸ عصر، توسط Maryam8842.)
اگه رو قد مانتو حساس نیستی با این قیمتا بلیزرای زارا خیلی بهتر از گلدوزیهای اینجاست
منم از کارای نعیمه محسنی خوشم قیمتاشم نسبتا مناسبه من شخصا گرونترین مانتویی که تا حالا گرفتم 400 تومن بوده اونم امسال که قیمتا دیگه بالا زده. چه خبره 3 تومن برای مانتو!!! ![]() • (کژال)، 2015، artatam، Rose، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۵۴ عصر
منم خواستم بگم چه خبره این قیمتا گفتم الان میگید این از کجا اومده 2-3 تومن برای مانتو زیاد می بینه...
ولی واقعا برای منم خیلی زیاده... واقعا حتی داشته باشمم همچین هزینه ای نمی کنم... چه خبره آخه... کل پارچه هاشون رو جمع کنیم فکر نمی کنم 2-3 متر بیشتر برده باشه و بهترین پارچه هم باشه فکر نکنم بیشتر از متری 200-300 باشه... یعنی یه وقتا برای من توی اینستا پیج پارچه فروشی میاد کلی پارچه ی قشنگ، نهایت 300... اینها که حتما از عمده فروشی می خرن براشون مناسبتر هم در میاد اما قیمت هاشون نجومی!!!!....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، artatam، nona، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۵۶ عصر
رز ،بعضی پارچه های ژاکارد متری ۶۰۰ تومنم هستن
،که اون مانتوی فوق مجلسی محسوب میشه و تا ۱/۵میارزه ولی من نگاه کردم اکثرا پارچه های کرپ هستن یه ذره ژاکارد قاطی دارن زده ۲ تومن
![]() • (کژال)، 2015، artatam، Rose، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۲:۰۰ صبح
(۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۵۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: رز ،بعضی پارچه های ژاکارد متری ۶۰۰ تومنم هستن واقعا من پارچه شناس نیستم... فقط از مدل پارچه خوشم میومد یا مثلا مدل مانتوهایی که باهاش میشه دوخت رو به صورت ایده میذاشتن توی عکس های بعدی به نظرم قشنگ میشد... گذشته از اینکه خیلی وقتا فقط یه قسمتی از یه لباس فقط اون پارچه گرونه هست... به نظرمم برای ماها متری 600 هست، برای کسی که عمده می خره ارزونتر از این حرفا درمیاد حتما... حتی بگیم تا 1.5، همون 3 تومن هم که بدن (حداقل) دو برابر دارن می گیرن... اگرچه این سطح پارچه ای که شما میگی کامل استفاده کنن، احتمالا خیلی گرون تر از اینها بذارن... واقعا ستمه...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۲:۰۷ صبح
بعد این مانتوهای گرون و پر طمطراق مثل لباس مجلسی میمونه دو تا مهمونی بپوشی تکراری میشه و دیگه آدم روش نمیشه بپوشه هر چند تو سلیقه من نیست بعد خدایش مانتو 3 تومنی رو با کیف و کفش چند تومنی بپوشی که خدا رو خوش بیاد
![]() • 2015، artatam، Nedaa28، Rose، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۲:۲۲ صبح
مریم معلومه خوش تیپی ها
![]() ![]()
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • 2015، artatam، Maryam8842، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۰۴ صبح
من امسال یه مانتوی ۴۰۰ تومنی خریدم واقعا آشغال نیست خیلی جنس خوبی داره ساده و قشنگم هست.اتفاقا من حالا این مجلسیا رو نمیپسندم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۰۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۰۸ صبح، توسط نسیمه جااان.)
مبارکت باشه صنوبر جون
،خدا لعنت کنه که ارزش پولمون اینقد پایینه ولی مجلسی هم نیازه گاهی من دو تا جدیدا پارچه گرفتم بدوزم ،حدودا با پارچه هاشون دونه ۵۰۰ پام افتادن بنظرم اگه خیاط قابل اعتماد و کاربلد میشناسید ،بدوزید
![]() • 2015، artatam، Rose، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۰۹ صبح
ممنون نسیمه جان پیشاپیش پبارک شما هم باشه.آره اینی که من خریدم البته مجلسی نیست ولی خیلی اسپرتم نیست
|