۱۴۰۱/۳/۱۲، ۱۰:۱۰ عصر
آخ آخ منم خیلی دلم عروسی و بزن برقص میخواد.
نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات
|
۱۴۰۱/۳/۱۲، ۱۰:۱۰ عصر
آخ آخ منم خیلی دلم عروسی و بزن برقص میخواد.
۱۴۰۱/۳/۱۳، ۱۲:۰۳ صبح
رز جان با کت و سارافون خیلی موافقم، توی پیج nilan.ir یک کت و سارافون گذاشته خیلیییی قیمتش مناسبه، البته می تونی کت دیگه ای اگه داری روش بپوشی. در مورد جنسش نمی دونم اگه کسی اشنایی با خیاطی و پارچه داره ممنون می شم بگه که این کت و سارافون پارچه اش چطوره؟ خودم هم می خوام بخرم
۱۴۰۱/۳/۱۳، ۰۵:۵۵ عصر
رز جان
بلوز دامنی که اول گذاشتی برای دور همی قشنگه و به نظرم کت و سارافون برای سن بالاها مناسبتره، پیراهن کوتاه با جوراب شلواری دوس نداری؟ قیمتش از پیراهن بلند مناسبتر درمیا
۱۴۰۱/۳/۱۳، ۰۹:۵۴ عصر
اره دیگه ارزونی بی علت نداریم
یا پیج فیکه یا محصولات اون محصولات نیستن و عکسا ژورنالی هست من تقریبا پارچه ها و جنسشون رو میشناسم ،بگو پارچه ش چیه اگه بتونم راهنماییت کنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۱:۰۸ عصر
بچه ها من دیروز رفتم ی شلوار جین مام استایل گرفتم رنگ برفی
خودم بشدت لاغرم دوس داشتم ازینا خب پایینشو تا زدم حالا نمیدونم با چ کفشو و مانتویی باید بپوشم؟میشه کمکم کنید؟
۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۱:۳۴ عصر
عاطفه جون پیشنهاد من کتونی سفید که یکم هم یوقور و بزرگ باشه هست، مانتو هم الان به سمت سرما میریم. میتونی با پافر و پلوور، یا دورس جلوبسته سفید یا صورتی یا مشکی ،یا سورمه ای بپوشی.
اضافه کنم به حرفای دنیا جان که هودی هم خوب میشه
چون دورس رو که نمیشه تنها پوشید باید زیر همون پافر بپوشی ولی هودی بلندتره کلاه هم داره به جای شال آدم بزاره سرش.خیلی استایل خفنی میشه البته پارسال من تو ماشین کلاه هودیم سرم بود با شوهرم بودم براش اس ام اس حجاب اومد! آخه از کلاه هودی پوشیده تر؟؟؟اصلا موهام پیدا نبود.آخه روسری خیلی بد میشه با هودی کاش قبل از اینکه فصل هودی برسه آزاد بشیم...کاش در حد آرزو نمونه....
۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۲:۲۶ عصر
دنیا جون مرسی پافر و دورس ندارم باید بخرم حس میکنم خیلی گرون میشه نه؟
فری برد جان هودی دارم اونم باحال میشه ولی من با هودی شال میزارم خخخ آمین واسه آرزوت راستی من پارچه چارخونه دارم برا فصل پاییز میشه اونو پاییزه شبیه بلوز مردونه های آزاد بدوزم؟تمش زرده من رنگ شناسیم خوب نیس
پافر میدونی کدوماست عاطفه؟ اون ها که جنس شون شبیه بارونی که روش عین لحاف که دوخت میکنند، مدلهای مختلف دوخته شده، چرخ شده روش. اونها گرون نیستند. چون آستین ندارند. جلوشون هم بازه. کلا چون دوختشون راحته، ارزون هستند.
آره، میتونی یه تونیک گشاد مردونه بدوزی، کناره هاشم بده برات بجای صاف گرد در بیاره. پهلوی لباسو. خیلی خوب میشه. عاطفه عیب نداره که،،،، با هودی شال سرت کن، دسته های شالو بده توی هودی. چون لاغری نمود نمیکنه. پایین شال تو زیر چونه ات قشنگ بالای یقه هودیت باز کن شکل دایره ای بده. اضافه های شال هم بده تو
۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۳:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۳:۲۲ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
اره دنیا جون میدونم پافر کدوماس
ترغیبم کردی برم بخرم اوف من زیاد خرج نمیکنم برای خودم راستش امسال ولی تصمیم گرفتم بخودم بیشتر برسم و سعی کنم بیشتر جنسای گرون بگیرم حتی تک تک تا چند سال برام بمونه گوشیم میخوام ی سوراخ دیگم بکنم خخ اگر ترس بهم غلبه نکنه اره دنیا جون میدونم پافر کدوماس ترغیبم کردی برم بخرم اوف من زیاد خرج نمیکنم برای خودم راستش امسال ولی تصمیم گرفتم بخودم بیشتر برسم و سعی کنم بیشتر جنسای گرون بگیرم حتی تک تک تا چند سال برام بمونه گوشیم میخوام ی سوراخ دیگم بکنم خخ اگر ترس بهم غلبه نکنه |