امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
من در مورد این قاشقهام دودلم نمیدونم بدرد میخوره یا یه چیز تزیینیه

رز جان منم خیلی وسیله کم خریدم ولی همرو با تحقیق و سعی کردم چیزای خوب بگیرم تا الان خریداش حتی یه چمدونم نشده انقدر که مختصر و مفید گرفتم خیلی چیزارو میگم میزارم بعدا ببینم به کارم میاد بگیرم یانه مثلا شیشه شیر هنوز نگرفتم چون نمیدونم شیر خشکی میشه یا نه خب الان شیشه خوب بالای ۲۰۰ ۳۰۰تومنه
لباسم خیلی کم گرفتم اسباب بازی هم نگرفتم گفتم بزار به دنیا بیاد ببینم چیا دوس داره که با خودش بگیرم تو هر سنی که ذوق کنه فقط چنتا چیز کوچولو واسه سنای پایین که حالت جغجغه ای داره گرفتم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، Seti69، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۸، ۰۱:۰۵ صبح)سحر بانی نوشته است: اگه بچه شیر خشکی نشه چی بازم لازمه فلاسک؟

مگه قطعاتش لازم میشه؟چون بی بی سیل برند خوبیه منم چنتا چیزشو بی بی سیل خریدم
دنبال لیوان اینجوری بودم که قطعاتش جدا شه چون مارک تامی تیپ جدا نمیشه نشون میداد که توش کپک زده بود

بله فلاسک کلا لازمه چون برای مثلا شستن لوازمش مثلا پستونک یا بند پستونک یا آب کشیدن شیشه شیر و اینها حتما بهتره آب جوش همراهتون باشه حتی اگه اون وسیله استفاده نشه، از آلودگی بقیه ی لوازمتون جلوگیری میشه... اصلا ما برای ذخیره ی خون بند ناف که بهمون یه ساک دادن، یه فلاسک هم توش بود ببین دیگه چقدر مهمه Big Grin

قطعات هم آره لازمه...
بچه بزرگ میشه سرشیشه ها هم باید تغییر کنن... یا یه وقت یه چیزیش خراب میشه و با قیمت هایی که این برندها دارن یه وقت از دستتون بیفته و جاییش بشکنه باید بتونید تعویضش کنید...

جدا شدن قطعات هم خیلیییی مهمه... و بله کپک زدن خطرناکه چه توی همین شیشه شیر چه مثلا توی اسباب بازی های بچه که به اشتباه توی آب می ندازن مثلا اون اردکای زرد که هستن میبرن حموم بچه باهاش بازی کنه، باید قبل از هر استفاده ای، اون سوراخش رو با چسب حرارتی ببندیم بعد بره توی آب...

به نظرم اگه دنبال مارکی باشید که بدونید 1 سال دیگه هم می تونید بهش دسترسی داشته باشید بهتره... 

و کلا وسایل بهداشتی بچه رو نمیشه خیلییی مدت طولانی نگهداشت چون دائم استریل هم میشن زودتر مستهلک میشن به نظرم... الان بیبی سیل رو دیدم 500 و خرده ایه! اگه بچه شیرخشکی شه و 3-4 تا لازم داشته باشید چی؟ یا یه تیکه ش بشکنه چی؟ من خودم اونت خریدم الان دیدم شده حدود 300 تومن! ولی اگه الان بر می گشتم عقب اینقدر هزینه نمی کردم چون چند وعده شیرخشک ارزش اینقدر هزینه رو نداشت... راحت با سایزهای کوچیکتر یا برندهای ایرانی هم کارمون راه می افتاد... البته اگه بچه شیرخشکیه لازمه که دقت بشه که حتی دلدرد ایجاد نکنه یا مثلا اون قطره روی نوک پستونکش بمونه نه اینکه قطره قطره بیاد یا شره کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، lili_61، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۸، ۰۱:۰۸ صبح)سحر بانی نوشته است: من در مورد این قاشقهام دودلم نمیدونم بدرد میخوره یا یه چیز تزیینیه

رز جان منم خیلی وسیله کم خریدم ولی همرو با تحقیق و سعی کردم چیزای خوب بگیرم تا الان خریداش حتی یه چمدونم نشده انقدر که مختصر و مفید گرفتم خیلی چیزارو میگم میزارم بعدا ببینم به کارم میاد بگیرم یانه مثلا شیشه شیر هنوز نگرفتم چون نمیدونم شیر خشکی میشه یا نه خب الان شیشه خوب بالای ۲۰۰ ۳۰۰تومنه
لباسم خیلی کم گرفتم اسباب بازی هم نگرفتم گفتم بزار به دنیا بیاد ببینم چیا دوس داره که با خودش بگیرم تو هر سنی که ذوق کنه فقط چنتا چیز کوچولو واسه سنای پایین که حالت جغجغه ای داره گرفتم

کدوم قاشقا عزیزم؟

آفرین کار خوبی کردی

شیشه هم ببین جایی نمیره Big Grin ... الان اینی که معرفی کردید، رفتم دیدم، نیم میلیون پول شیشه شیره... اگه محدودیت بودجه داری بذار بعدا اگه کار به شیر خشک کشید یه برند ساده میگیری، اگه هم شیرخشکی شد که خب همین کیفیت ها رو تهیه می کنی... چون اگه شیرخشکی بشه لازمه لوازمش با کیفیت باشه، باید کنارش استریل کننده بخری، خشک کن اگه دوست داشتی بخری... که کارت راحت بشه و خیالت از سلامت بچه راحت بشه اما خب اگه بخوای شیر خودت رو بدی چرا نیم میلیون پولت رو توی این گرونی که اینقدر سخت پول به دست میاد بدی به شیشه شیر و اونجا قفل شه؟

آخ اینقدددددر خرید لباس و اسباب بازی بعد از تولد لذت بخشه که حد نداره... اصلا یه تفریحه و آدم رو از حال بد خارج می کنه... برای من که امید بیرون رفتن از خونه بود تا حدود 18 ماه... هیچ دلیل دیگه ای من رو نمی تونست بکشه بیرون به جزززز خرید کتاب و لباس و اسباب بازی برای پسرم...
  • 2015، lili_61، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۷، ۱۱:۱۸ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان تشک بازی پارچه ای ها خوبه ی اینا که پایینش حالت پیانو داره و موزیکاله؟
استفاده میشه؟

کژال جان تا حدود 3-4 ماهگی بچه دید خاصی نداره و الگوهای سیاه سفید که توی تاپیکش معرفی کردم بیشتر بچه رو تحریک می کنه و هوشش رو تقویت می کنه... کلا رنگ با کنتراست بالا برای بچه خوبه...

بعدش که بزرگ شه به نظرم آنچنان توش نمی مونه از نظر شخصیم بخوام بگم... ولییی کارت رو برای دقایقی راه می ندازه که سرش گرم اون آویزها و آهنگ ها بشه...
در کل اگه محدودیت بودجه نداری گزینه ی خوبی می تونن باشن... چون از پایین، پاش رو میزنه و آهنگ میزنه حس لامسه و شنواییش رو تقویت خواهد کرد Angel
  • Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم خیلی اقتصادی خرید کردم و بقیه ی خریدا رو گذاشتم واسه بعد به دنیا اومدن و احساس نیاز پیدا کردن مثلا صندلی غذا رو بعد از به دنیا اومدن پسرم خریدم.پستونک استفاده نکردم،اصلا احساس خوبی نسبت بهش نداشتم.احساس می کردم بچه رو تشویق می کنه که چیزای مختلف رو دهنش بذاره.
لیوان بی بی سیل رو من ۱۹۰ گرفتم،نمی دونستم اینقد گرون شده.یه ایرانیم گرفتم که پسرم تحت هیچ شرایطی حاضر نبود ازش استفاده کنه با اینکه اصلا بچه ی بدقلقی نیست.
من اول دو تا شیشه شیر اونت گرفتم و بعد که پسرم کلا شیرخشکی شد دو تا شیشه ی اونت دیگه هم گرفتم.
  • lili_61، Rose، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پس فلاسکم بگیرم چون میخواستم صبر کنم ببینم اگه شیر خشکی شد با شیشه باهم بگیرم
رز اخه شیشه ایرانیا میگن انتی کولیک نیس دلدرد میاره یا اینکه سیلیکون سرش خیلی قابل اطمینان نیس نمیدونم من همین توییست شیکو اونت و دکتر براون و بی بی سیل روشنیدم خوبه

قاشق از این سیلیکونیا که دسته بلند و سر کوچیک دارن

اره مینو گرون شده
۴۰۰اینا هست همین لیوان بی بی سیل

کلا بی بی سیل گرونه من یه ناخنگیر و یه پوار بینیشو گرفتم ۵۵۰تومن
  • 2015، lili_61، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۸، ۰۱:۵۴ صبح)سحر بانی نوشته است: پس فلاسکم بگیرم چون میخواستم صبر کنم ببینم اگه شیر خشکی شد با شیشه باهم بگیرم
رز اخه شیشه ایرانیا میگن انتی کولیک نیس دلدرد میاره یا اینکه سیلیکون سرش خیلی قابل اطمینان نیس نمیدونم من همین توییست شیکو اونت و دکتر براون و بی بی سیل روشنیدم خوبه

قاشق از این سیلیکونیا که دسته بلند و سر کوچیک دارن

اره مینو گرون شده
۴۰۰اینا هست همین لیوان بی بی سیل

کلا بی بی سیل گرونه من یه ناخنگیر و یه پوار بینیشو گرفتم ۵۵۰تومن

آره فلاسک خوبه... حتی خودتون توی بیرون رفتن یا مسافرت و... می تونید استفاده کنید. یه فلاسک معمولی استوانه ای از اینا که استیله دادن...

ببین دلدرد و... واقعا فکر نمی کنم شیشه بتونه معجزه کنه... بچه ای که کولیکی بخواد بشه با بهترین پوزیشن شیر مادر هم میشه چون مربوط به خود بچه س و مشکلی که معده و روده هاش دارن... حالا اگه کسی تجربه داره بگه ولی حرف من اینکه که اگه شیرخودت رو بخوره خب چرا نیم میلیون برای یه شیشه شیر بدی؟ یا برای دو سه بار استفاده واقعا انصاف نیست آخه آدم از کجا بیاره... اما اگه شیرخشکی بشه خب بحث فرق داره و اونموقع باید چند میلیونی براش کنار بذاری... چون با یکی دوتا شیشه کارت راه نمیفته... و این هم تا بچه دنیا نیاد مشخص نمیشه که شیرخشکی میشه یا نه... من دیدم که علاقه داشتن شیرخشکی بشه و بچه رو به سمت شیرخشک کشوندن... و دیدم که بچه ای که داشته میرفته شیرخسکی بشه، دوباره به شیر مادر برگردوندن... یا خیلیا دوست داشتن شیر خودشون رو بدن بعد از تولد منصرف شدن  یا نمسخواستن شیر بدن اما با دیدن بچه دلشون خواسته شیر بدن... 
حرف من اینا با این سطح بالای هزینه ها، حیفه... والا من قیمتا رو دیدم یه لحظه مغزم رگ به رگ شد... دوتا پستونک ۲۵۰ تومن!!!!!! من توی دو سال پیش موندم...

اون قاشق ها هم خیلی خوبن... بچه ممکنه محکم فشار بده، دهنش آسیب نمی بینه، یه وقت آدم حواسش نیست ممکنه قاشق به لثه یا دندون بچه بخواد بخوره، فقط همین مدله که سیفه، فلزی باشه ممکنه دهن بچه زخم شه یا دندکنش آسیب ببینه حتی ته حلقشون ممکنه زخم شه ولی این سیلیکوتی ها به نظرم ایمنیشون بالاتره.. بچه حین غذا بازی هم می کنه تا یاد بگیره و باید آزاد باشه و اینها کاملا سفین چه به سر و صورت برنه چه دهن یا بکوبونه به میزش وووو‌‌‌...
  • 2015، lili_61، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره اینو منم قبول دارم که واقعا تا معلوم نیس شیشه شیر لازمش هست یا نه نمیخرم اگه دیدم لازم سریع میگم پدرش میخره ولی تحقیقمو درموردش میکنم که موقع ای که لازم شد سردرگم نباشم چی خوبه چی بد
پس اون قاشقارم میخرم فکر کردن یه چیزه تزیینی و رنگارنگه که بچه خوشش بیاد فقط
چون الان دیگه مثل قدیم نیس که مثلا مهمونی سیسمونی میدادن که همه ببینن واسه قشنگیو جشم رو هم چشمی کلی چیز میخریدن که کسی نگه که مثلا این چیزش کو اون چیزش کو
واقعا دلم نمیخواد پول بالای چیزایی بدم که حتی شک دارم بدرد بخوره یانه
  • lili_61، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون از همه
بچه من آذر یا دی به دنیا میاد
سایزای مختلف لباس چند دست بگیرم؟ کاپشن لازم میشه به نظرتون؟
  • lili_61، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۸، ۰۴:۵۹ صبح)Seti69 نوشته است: ممنون از همه
بچه من آذر یا دی به دنیا میاد
سایزای مختلف لباس چند دست بگیرم؟ کاپشن لازم میشه به نظرتون؟

کاپشن بستگی داره... منطقه ی شما سردسیره یا گرمسیر؟ رفت و آمد دارید توی کرونا؟ اگه آره ماشین دارید؟ اگه دارید بچه رو با کاپشن نباید بنشونی توی ماشین، روانداز می ندازی و میری و میای...
اگه بیرون نری هم باز لازم نمیشه Big Grin مگه بخوای با کالسکه ببری بگردونی که یه دونه سایز 1 بگیری خوبه چون صفر ممکنه کلا از اولم کوچیکش باشه... سرهمی که کل بدنش رو بپوشونه خوبه به نظرم...

لباس هم اون تایم به نظرم توی خونه هم اگه آستین بلند باشه بهتره... یعنی زیردکمه آستین بلند صفر و یک چند تا بگیر، بقیه سایز دو و سه رو آستین کوتاه... یکی دوتا تی شرت که اگه سردش شد از روی زیردکمه بپوشونی هم خوبه که توی دستت باشه...
شلوار هم لازمت خواهد شد... شلوار جوراب دار خیلیییی زود کوچیک میشه سعی کن یکی دوتا شلوار و یکی دوتا جوراب بگیر که اگه سردش شد بپوشونی اگه هوا خوب بود که هیچی

برای بعدش که تابستون و بهاره چندتا شلوارک بگیری هم کافیه با یه شلوار بیرون که من لی خییییلی برامون راحت بود و کتان رو حتی 1 بار هم نپوشید...
  • 2015، lili_61، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان