امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر به اصفهان
وای آیسان نگو حیفم میاد Sad این سری حتما امتحان میکنم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • آیسان ۹۶، خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
اره الما میدونم این آبِ همون گوشت و قلمی هست که قبل از تهیه بریون پخته شده.
ما اصولا در حد یکی دو قاشق استقادش میکنیم چون خود غذا خیلی چربه ابگوشتم که دیگه با نعنا داغ و.... چربترش میکنه.
من بابام خیلی سعی میکنه خوب دربیاره تو خونه اما اون بیرونیها چیز دیگن فوت کوزه گری دارنSmile

راستی از این به بعد حتمااااااا خورش ماست رو امتحان کن هرچند خودش یه غذای کامله اما انقور عالیه که دور غذای اصلی رو خط میکشی
  • Almam، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
این آب گوشت محشر بود اصن!
خورش ماستو حتما امتحان میکنم این سری، مرسی عزیزم❤❤❤
  • خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
بچه ها این عکسا هم برا خودم جالب بودم ، گفتم شاید خوشتون بیاد، تو کلیسا وانک گرفتم

این لباس کشیشه قدیمیه
[تصویر:  20220702_182751-1-1_7iwx.jpg]
[تصویر:  20220702_182738-1_t9p1.jpg]

این لباس عروس و داماده
[تصویر:  20220702_182802-1_f2my.jpg]

و اینم جاییه که نوزادارو غسل تعمید میدن تا تو کلیسای مسیحی عضو شه
[تصویر:  20220702_182909-1_sfhs.jpg]

بازم هست Big Grin
  • 2015، Donya، Heven، maryam_na، Rose، sims s، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، لیدان
پاسخ
کلیسا وانک - قسمت دوم

این دوتا کاشی مربوط به اصفهانه تقریبا برا ۲۰۰ سال پیش

[تصویر:  20220702_184656-1_7svk.jpg]
[تصویر:  20220702_184643-1_q8c5.jpg]

این نقاشی مربوط به تولد حضرت مسیحه
[تصویر:  20220702_184226-1_jj38.jpg]

این مربوط به دستگیری حضرت مسیحه
[تصویر:  20220702_184235-1_au2e.jpg]

و این تدفین حضرت مسیح
[تصویر:  20220702_184206-1_2d3h.jpg]
  • 2015، Donya، sims s، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
کلیسا وانک - قسمت سوم

قرآن تقریبا برا ۲۰۰ سال پیش
[تصویر:  20220702_183818-1_pa1.jpg]

قرآنی که به زبان ارمنی ترجمه شده
[تصویر:  20220702_183837-1_az8b.jpg]

کوچکترین کتاب دعای دنیا
[تصویر:  20220702_184354-1_rybm.jpg]

اینم قدیمی ترین انجیله که رو پوست نوشته شده
[تصویر:  20220702_184403-1_1bt2.jpg]

[تصویر:  20220702_183859-1_gy2v.jpg]

[تصویر:  20220702_183847-1_nbt6.jpg]

[تصویر:  20220702_183735-1_vwai.jpg]
  • Donya، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
دنیا جون حتما رستوران ترنج برید
خانه تاریخیه که شده رستوران
هم غذاشون خیلی خوشمزه اس و هم محیط سنتی و قشنگش

تو میدون نقش جهان یه کافه هست طبقه بالا…اسمش بادم رفته ولی از هر مغازه ای بپرسی بهت نشون میدن
ورودیش نفری ۵۰ هزار تومنه+شربت رایگان
یجورایی هزینه شربت رو میدی
ولی از بالا کل نقش جهان زیر پاته…ما غروب رفتیم یعنی قبل از اینکه افتاب غروب کنه خیلی خوبه خیلی…حتما برید…
شربتشم خیلی خوشمزه بود…

یدونه کافه دیگه هست روبه روی هشت بهشت
روی یه پله انگار
اینم روبه روی یه خیابون بود که هیچ ماشینی نداره…اسم خیابونرو متوجه نشدم فقط انتهای ورودیه کاخ هشت بهشته

رستوران شهرزاد هم سنتی و معروفه مثل اینکه همیشه صف جلوی رستوران بسته میشه…بدک نبود ولی بنظرم شلوغ بود بااینکه ما وقتی رفتیم اصلا صف نبود اما باز شلوغ بود…رستوران ارومی نیست
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ
ما دیشب رفتیم میدون نقش جهان. خب چون شب بود مسجدها بسته بودند. اما، کافه بالای میدون و موزه و گالری هنری کنارش باز بودند...
بسیار پیشنهاد خوبی بود، کف کافه سقف گنبد و بادگیر دار مغازه های پایین بود و کمی انحنا داشت.. چشم اندازش هم عالی.. اما خب تو راه برگشت سر چهار باغ نیروهای 7نیتی زیاد بودند.

[تصویر:  img_20221027_180237_lf3v.jpg]

اینهم نمای کافی شاپ میدون نقش جهان

اینهم حیاط کلیسای وانک

[تصویر:  img_20221027_091532_2grn.jpg]

اینهم محوطه محراب اصلیش
[تصویر:  img_20221027_091717_a06c.jpg]

بقیه نقش های هرکدوم از دیوارهای مربوط به مراحل تولد و رشد مسیح و یک دیوار هم پایینش جهنم و بالاش بهشت بود.

این دیوار هم هست:

[تصویر:  img_20221027_091457_ygvj.jpg]
  • 2015، Almam، Pari، sims s، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
دخترها سلام، نمیدونم چرا امروز عکسهایی که پست قبل گذاشتمو خیلی آهسته لود میکنه و نشون میده...

اما برای استفاده دوستانی که بعدا میرن به اصفهان، در تمکیل جاهای خوب اینها رو می نویسم:

ما یک روزهم برای نهار رفتیم سمت صفه. (صوفُه خوندن میشن) یک پارک جنگلی کوهستانی بود.. هم پیاده روی کردیم هم بالای کوه شاندیز بود.
غذای شاندیز رنج قیمتیش حدود 300 بود، اما یک غذاش برای دونفر کافی بود.

یک شب هم رفتیم چهارباغ بالا تو خیابونهاش چرخ زدیم و همونجا مغازه ها بستنی، ذرت مکزیکی، آش و ازین جور خوراکیها داشتند، خوردیم و پیاده روی کردیم.

برای سوغاتی هم گز فروشی های نزدیک میدون نقش جهان خیییلی تفاوت قیمت داشتند. بهمون گفتند برید خیابون عبدالرزاق شعبه اصلی گز کرمانی.. اونطوری تونستیم با 800 تومن سوغاتی هامونو بگیریم. ولی چهارباغ بالای یک تومن میشد.. هم قیمتش بیشتر بود، هم تنوع نداشت. یعنی برای کسی که یک نفره میخواستیم جعبه کوچک بگیریم نداشت. اما شعبه عبدالرزاق در همه سایزی بسته بندی داشت و درصد های پسته هاشم کم و زیاد بود.. برای همکارها مثلا درصد پسته شو بالا برنداشتم که تعداد زیاد باشه و هرکی چندتا خواست بتونه برداره..

یک شب هم میخواستیم بریم خونه همدم الدوله دختر امیرکبیر شام بخوریم که من دل درد شدید داشتم از هتل سوپ گرفتیم و امیر هم شنتسل مرغ خورد. تو رستوران خود هتل عباسی که فوق العاده... شیک و سلطنتی پذیرایی کردند.. مثلا سوپ و با سوپ خوری بزرگ آورد و ازم پرسید چندتا ملاقه برام کافیه.. یا سرو غذاش خیلی مفصل و مرتب بود.. بعد هم دسر کرم کارامل خوردم که کاملا به روش سنتی درست کرده بود.. فضای رستوران هم که واقعا قصر و کاخ بود..

روز اولم که قبل از ورود به شهر رفتیم سیتی سنتر و رستوران سلف سرویس وی آی پی.. غذاهاش اینها بودند:

قرمه سبزی، خورشت کرفس (یه خورشت سبزی بود که نمیدونم کرفس بود یا دقیقا مثلا کنگر. من نخوردم ازش)، ژیگو ( گوشت ریش ریش با فلفل دلمه و هویج و رب و اینها)، ماهیچه بوقلمون(فوق العاده خوش خوراک بود من اول فکر کردم ماهیچه گوسفنده)، دو مدل جوجه کباب، کباب کوبیده، کوفته، کشک بادمجون، خوراک سبزیجات ( فلفل دلمه و قارچ و هویج و سیب زمینی با رب) ، مثلا من دوست داشتم سوپ یا پاستا پنه داشته باشه که نداشت و هزینه خورشت ماست و جداگانه حساب کرد.
برای سالاد هم سالاد کاهو و سالاد ماکارونی داشت، برای دسر هم کاسترد زرد و شکلاتی و ژله ساده داشت که سریع ظرف نیمساعت از باز شدن رستوران تموم شد و شارژ نشد و فقط ژله اش موند.
ماست و ماست خیار و انواع ترشی داشتند که ترشی هاشون فوق العاده خوشمزه و خانگی بود..
در کل سلف سرویسی نبود که انواع کباب یا پیش غذا داشته باشه.. یه سری چیز در حد مهمونی خونه خاله داشت خخخخ... نفری 300 تومن.

در پایان ممنون از پری و لیدان و آلما و بقیه دخترهایی که راهنماییم کردید. .قشنگ میدونستم کجا ها باید برم.
  • 2015، Almam، Celin، Pari، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، نسیمه جااان
پاسخ
دنیا جون خداروشکر بهترخوش گذشته…احساس سرزندگی و حال خوب از پستت گرفتم…

منم اصفهان رو خیلی دوست داشتم
یعنی برامون جوری بود که با خودمون گفتیم سالی دوبار بریم اصفهان…واقعا شهر زیبا و تمیزیه و پر از مکانهای تفریحی و دیدنی که تمومی نداره
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان