امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرید ماشین❤
سلام، بچه ها درمورد جک s3 نظری ندارید؟
پاسخ
شیدا آخرش چه ماشینی خریدی؟ الان که خیلی گرون شدن. امیدوارم تا الان خریده باشی.
پاسخ
چه عجب اين تاپيك اومد بالا
ماشين فاجعه وار رفته بالا
ما هم دنبالشيم
قيمت ديگنيتي پرايم شده ١٨٤٠
تاليسمان ٢٠١٧ شده ٢٣٤٠
ستي ليته شما هم دنبال ماشينيد؟
پاسخ
نه لیانه، من فعلاَ راضیم از خودم که تابستون همت کردیم ماشین دوم رو خریدیم (همون مگانه که گفتم). همون موقع هم به همسرم می‌گفتم اگر الان ماشین دوم نخریم دیگه هیچ‌وقت نمی‌تونیم. با این که اون موقع هییییچ تصوری هم نداشتیم که پاییز قراره ان-قل-اب بشه، ولی من ته دلم می‌دونستم توانِ خرید ما تو ایران همیشه موقتیه. الان فاجعه شده قیمت‌ها.. اصلاَ نمیشه نگاهشون کرد. البته من فکر کنم یه ریزش مختصری باز داشته باشیم تا قبل عید، ولی شب عید باز می‌ره بالا.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
ما قبل اين مسافرته
پريروز همسرم خيلي سربلند بهم زنگ زد بگرد توي ديوار دنبال ماشين كه اگر شد بريم بگيريم
منم خوشحال و خندان
اولين جايي كه زنگ زدم قيمتو كه شنيدم شاخ دراووردم
خيلي ها هم گفتن ساعت ١٢:٣٠ تازه قيمت روز مشخص ميشه تا اون تايم عددي كه ميگيم قطعي نيست
هيچي ديگه كلا ذوقمون كور شد

شما هم كار خيلي خوبي كرديد
خريدني رو نخري، ديگه بايد قيدشو بزني
  • 2015، nona، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
سلااام، بچه ها اوضاع ماشین رو که دیدین چه جوریه؟ حالا به نظرتون تو این شرایط اگه بشه ماشین های mvm رو قسطی خرید (همه با هم گریه کنید) چی بخریم؟ من که گند زدم با اون تفکر بذار رو کلاچ مسلط شم ام! آریزو 6 یا تیگو 7 پرو؟ یا اصلا آریزو 5 که دلم خوش باشه پول کمتری دادم به ماشین چینی؟
اینجوری هم هست که بین 40 تا 50 درصد رو نقد میدیم. مابقی قسط 60 ماهه. آریزو 5 قیمتش 770، آریزو 6 قیمتس 1080 و تیگو 7 پرو 1280

انقد تمام عمرم از ماشین چینی بدم میومد که نمیدونید. پارسال همسرم گفت بیا برای سرمایه گذاری فیدلیتی یا دیگنیتی بخریم. گفتم ایش اینا رو ادم بخواد بخره پراید بخره بهتره Sad کاش یکی بهم بگه دهنتو ببند نظر اقتصادی نده تو. اصلا کاش پراید میخریدیم واقعا Sad نظر اقتصادیم بد هم نبود Sad

یکی بیاد بگه از بین این فاکین ماشین های چینی چی رو بخرم
پاسخ
ترگل جان تا ماشین شل کرده اقدام کنید به نظرم.
نکته بعدی اینکه منم پولم کم بود رفتم قسطی بگیرم (البته 206-207 و اقدام کردم) دیدم خیییلی سودش تو پاچه کنیه... قشنگ مبالغ پیش پرداخت و قسط ماهانه شو بپرسید و حساب کتاب کنید. ببنید میارزه؟

نکته بعدی اینکه آریزو 5 جلو ماشین کوتاهه یعنی پایینه تو شهر تهران گیر میکنه از زیر مگر اینکه خیلی محتاط و یواش و آسه و با توجه به چاله و دست انداز برید و بیایید.. من تازگی یکی از کوچه های میرداماد و برعکس کردن، از همت میرم یه تکه باورت نمیشه کف زمین اتوبان دو تا چاله داره قد کله فیل! مخصوصا بعد این فاضلاب کشیا که خیابون و کوچه هام یهو چاله های ناگزیری پیدا کردن که هیچ راهی نیست مگر اینکه بیفتی توش!

نکته بعدی اینکه تیگو7 واقعا عالیه. اگر زورتون میرسه بگیرید حالشو ببرید، من تعریف شو خیلی شنیدم.

نکته بعدی اینکه خواهر تو فیدیلیتی و دیگنیتی بشین حالشو ببر.. ما گرفتیم برای سرمایه گذاری.. وااااای عاشقشم تا وقتی باتری داشت هرازگاهی میرفتم می شستم توش... واقعا صندلی هاش در مقایسه با بقیه ماشین چینی ها راحتن و گرم کن صندلی داره و کلی چیز الکی سوسولی هم داره مثلا درشو باز میکنیم رو زمین با نور تصویر آرمش گرد گننننده لیزر میشه، یا با حرکت پا در صندوقش باز میشه و ازین لوس بازیها.. دوربین شو که نگم برات...

نکته بعدی که تو این مملکت بدترین ضرر بابت تعلل به آدم ها وارد میشه، پول داری سریع رویاتو تحقق بده، تا آدم بجنبه می بینه ارزش پول بی زبون کم شده. ماشین رو بخر حالشو ببر. اصلام به دست فرمونت حساس نشو. دیدی که تو خیابون ملت چه دست فرمونهای افتضاحی دارن.
  • Targol
پاسخ
دنیا جان درست میگی. تعلل بدترین کاره.
سودشون 18% هست. ولی خوب 5 ساله است دیگه. به نظرم با این اوضاع مملکت میارزه. الان ببین برای همین تیگو 7 باید 640 تومن پیش بدیم همینقدم قسطی 5 ساله، ماهی 16 و خرده ای!! میشه باهاش 207 اتومات از این دو رنگ مسخره ها بخرم قسط هم ندم. اصلا نمیدونم چیکار کنم.
یه حقیقتی رو هم بگم انقدددد اطرافیانم تو محل کار هول و ولای خرید ماشین چینی دارن من به شک افتادم نکنه باید از این فرصت استفاده کنم؟ چون برای همسرم این امکان فراهم شده.
بعد یه چیز دیگه، بعضی همکارهای خفن پولدارمون ماشین چینی دارن، میگم حالا تو چرا انقد خودتو دست بالا میگیری میگی چینی اخ و پیف Undecided
دیگنیتی و فیدلیتی تو لیست خریدها نیست. همون سه گزینه و مثلا تیگو 8 پرو که عمرا بخواهیم بخریم، یا x55 پرو هم هست که ظاهرا اینایی که بالاتر گفتم بهترن.
پاسخ
بنظرم برید نمایندگی mvm با خودشون مکالمه کنید، مثلا بگید شنیدیم آریزو5 ها زیرشون گیر میکنه، یا توربو شارژها انگاری خوب از آب درنیومدن.. بعد توضیحات فنی تخصصی شو از خودشون بگیرید. فقط همت کنید و کارو یکسره کنید.
الان چی داری؟ میخواهی 206 بدی، 207 دورنگ بگیری؟
  • Targol
پاسخ
ترگل من گیرم رو رنوئه، برای همین می‌گم پول نقدتون رو بدین ساندرو دست دوم زیر ۱۰۰ هزار کارکرد بخرین.
  • sims s، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان