موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
سلام، بچه ها درمورد جک s3 نظری ندارید؟
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
شیدا آخرش چه ماشینی خریدی؟ الان که خیلی گرون شدن. امیدوارم تا الان خریده باشی.
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
چه عجب اين تاپيك اومد بالا
ماشين فاجعه وار رفته بالا
ما هم دنبالشيم
قيمت ديگنيتي پرايم شده ١٨٤٠
تاليسمان ٢٠١٧ شده ٢٣٤٠
ستي ليته شما هم دنبال ماشينيد؟
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
اعتبار:
9,290
نه لیانه، من فعلاَ راضیم از خودم که تابستون همت کردیم ماشین دوم رو خریدیم (همون مگانه که گفتم). همون موقع هم به همسرم میگفتم اگر الان ماشین دوم نخریم دیگه هیچوقت نمیتونیم. با این که اون موقع هییییچ تصوری هم نداشتیم که پاییز قراره ان-قل-اب بشه، ولی من ته دلم میدونستم توانِ خرید ما تو ایران همیشه موقتیه. الان فاجعه شده قیمتها.. اصلاَ نمیشه نگاهشون کرد. البته من فکر کنم یه ریزش مختصری باز داشته باشیم تا قبل عید، ولی شب عید باز میره بالا.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ما قبل اين مسافرته
پريروز همسرم خيلي سربلند بهم زنگ زد بگرد توي ديوار دنبال ماشين كه اگر شد بريم بگيريم
منم خوشحال و خندان
اولين جايي كه زنگ زدم قيمتو كه شنيدم شاخ دراووردم
خيلي ها هم گفتن ساعت ١٢:٣٠ تازه قيمت روز مشخص ميشه تا اون تايم عددي كه ميگيم قطعي نيست
هيچي ديگه كلا ذوقمون كور شد
شما هم كار خيلي خوبي كرديد
خريدني رو نخري، ديگه بايد قيدشو بزني
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,305
ترگل جان تا ماشین شل کرده اقدام کنید به نظرم.
نکته بعدی اینکه منم پولم کم بود رفتم قسطی بگیرم (البته 206-207 و اقدام کردم) دیدم خیییلی سودش تو پاچه کنیه... قشنگ مبالغ پیش پرداخت و قسط ماهانه شو بپرسید و حساب کتاب کنید. ببنید میارزه؟
نکته بعدی اینکه آریزو 5 جلو ماشین کوتاهه یعنی پایینه تو شهر تهران گیر میکنه از زیر مگر اینکه خیلی محتاط و یواش و آسه و با توجه به چاله و دست انداز برید و بیایید.. من تازگی یکی از کوچه های میرداماد و برعکس کردن، از همت میرم یه تکه باورت نمیشه کف زمین اتوبان دو تا چاله داره قد کله فیل! مخصوصا بعد این فاضلاب کشیا که خیابون و کوچه هام یهو چاله های ناگزیری پیدا کردن که هیچ راهی نیست مگر اینکه بیفتی توش!
نکته بعدی اینکه تیگو7 واقعا عالیه. اگر زورتون میرسه بگیرید حالشو ببرید، من تعریف شو خیلی شنیدم.
نکته بعدی اینکه خواهر تو فیدیلیتی و دیگنیتی بشین حالشو ببر.. ما گرفتیم برای سرمایه گذاری.. وااااای عاشقشم تا وقتی باتری داشت هرازگاهی میرفتم می شستم توش... واقعا صندلی هاش در مقایسه با بقیه ماشین چینی ها راحتن و گرم کن صندلی داره و کلی چیز الکی سوسولی هم داره مثلا درشو باز میکنیم رو زمین با نور تصویر آرمش گرد گننننده لیزر میشه، یا با حرکت پا در صندوقش باز میشه و ازین لوس بازیها.. دوربین شو که نگم برات...
نکته بعدی که تو این مملکت بدترین ضرر بابت تعلل به آدم ها وارد میشه، پول داری سریع رویاتو تحقق بده، تا آدم بجنبه می بینه ارزش پول بی زبون کم شده. ماشین رو بخر حالشو ببر. اصلام به دست فرمونت حساس نشو. دیدی که تو خیابون ملت چه دست فرمونهای افتضاحی دارن.
• Targol
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,305
بنظرم برید نمایندگی mvm با خودشون مکالمه کنید، مثلا بگید شنیدیم آریزو5 ها زیرشون گیر میکنه، یا توربو شارژها انگاری خوب از آب درنیومدن.. بعد توضیحات فنی تخصصی شو از خودشون بگیرید. فقط همت کنید و کارو یکسره کنید.
الان چی داری؟ میخواهی 206 بدی، 207 دورنگ بگیری؟
• Targol
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
اعتبار:
9,290
ترگل من گیرم رو رنوئه، برای همین میگم پول نقدتون رو بدین ساندرو دست دوم زیر ۱۰۰ هزار کارکرد بخرین.
• sims s، Targol