۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۱۵ عصر
ماری جون عالیه، خودتو زیاد خسته نکن هم اولویه هم لازانیا دوتاشون وقت گیره درست کردنشون پس اگه وقت داری روز قبل نیمه امادشون بکن روز تولد زیاد خسته نشی
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
|
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۱۵ عصر
ماری جون عالیه، خودتو زیاد خسته نکن هم اولویه هم لازانیا دوتاشون وقت گیره درست کردنشون پس اگه وقت داری روز قبل نیمه امادشون بکن روز تولد زیاد خسته نشی
آره عزیزم زحمتش زیاده، البته غذاهای پیشنهادی توام کم زحمت نداره
![]() سخت نگیر، حتما خوش میگذره بهتون ![]() من نمیدونم چرا وقتی مهمون میاد دوس دارم خودمو از خستگی خفه کنم =)))))) ![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]() ![]() • Liliaa، Mari90، youtab،
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۵۳ عصر
آره منم خیلی دوست دارم غذاهای متنوع درست کنم
اگر از روز قبل لازانیا را درست کنم و سلفون بکشم و روز تولد فقط بذارم تو فر بد میشه؟ تمام مواد سالاد الویه را هم آماده کنم روز تولد سس بزنم. نخود و لوبیا و عدس آش هم بپزم آماده باشه یا کلا آش را شب قبلش بپزم روز تولد گرم کنم. ژله هم روز قبل درست کنم
ماری جون سالاد الویه رو که خاضر کن هرچی تو یخچال بمونه خوشمزه ترم میشه
لازانیا رو قشنگ آماده کن فقط سس سفیدش رو بیشتر از حد معمول درست کن اون لایه آخر سس بشامل زیادتری بریز بعدم روشوسلفون بکش بذار یهچال هر موقع خواستی بذار تو فر هیچیش نمیشه عالیم میشه من همیشه همینکارو میکنم آشو نپز کامل حالت مونده میگیره به خودش فقط نخود لوبیاش خیس بخوره ۲۴ ساعت کارش تمومه. اگه آب قلم یا استاکگوشت تو فریزر داری که هیچی. اما اگه نداری من باشم گوشت قلقلی هم برای آش رشته درست میکنم روشو میپوشونم میذارم یخچال. تا آخرای پخت اش سرخش کنم و بریزم تو اش. کلا آش بی زحمته خیلی. تازشم خوشمزه هست ![]() • Almam، Mari90، Rose، Sufii، youtab، (۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۱:۴۷ صبح)Mari90 نوشته است: مرسی بچه هاعزیزم به نظرم منوی نرمالیه فقط این لازانیا وقتگیره به نظرم... چون بچه ی نوپا داری میگم ![]() ژله هم اون چند رنگ بودنش خیلی برات وقتگیر میشه به نظرم... به جای لازانیا می تونی یه تم توی پذیراییت اجرا کنی... مثلا سنتی خب آش که هست، فینگرفود با مثلا کشک بادمجون یا میرزا ق*ا*س*می هست، کنارش شربت زعفرون، آبلیمو یا سنکجبین باشه یا می تونه دوغ باشه، چای باشه، شیرینی سنتی ریز و متنوع باشه... برای مدرن مثلا الویه عالیه، کنارش همونطور که بچه ها گفتن بورک هست، که اگه فر داشته باشی، می تونی راحت از قبل آماده و فریز کنی، حتی آماده هاش هم هست و یه رومال بزنی و بذاری توی فر و نیم ساعت تا 1 ساعت بعد آماده اس... کنارش سالاد ماکارونی، چیکن یا بیف استراگانف و انواع فینگرفودهای مدرن هست (که اکثرا هم سرده با ژامبون و پنیر و مثلا پنیر و گوجه و زیتون و... یا حتی میگوی گریل یا سوخاری (مثلا اگه جای باز هستید، میگوها رو به خلال دندون بزن و آماده بچین و بده آقایون توی تابه ی چدنی کبابش کنن (هم سریع می پزه هم جذابه، هم خوشمزه)) و بذارید توی سس و سرو کنید... برای شیرینی اگه بودجه می رسه، انواع ماکارون خیلی ظاهر رنگی رنگی و جذابی به میزت میده، اگه نه، یه شیرینی دلخواه براحتی میزت رو پر می کنه...نوشیدنی مثلا نوشابه باشه، دلستر باشه... اگه گرم می خوای آب جوش رو بذار با انواع هات چاکلت و نسکافه و... هر کس خودش برداره و پذیرایی کنه از خودش... به جای ژله هفت رنگ هم که خیلی وقتگیره، دسر عربی یا مثلا ماست ژله ای (با یکم خامه و شکر بیشتر) رو توصیه می کنم، چون یه آماده سازی کوتاه دارن، موادشون توی همه ی خونه ها هست، مزه شون همه پسنده و فوووق العاده هم سریع آماده میشه... دسرعربی چون مزه ش به سمت نسکافه میره، می تونی با هر چیز شکلاتی مثل مارس، کیندر، هابی، باونتی، اسنیکرز، کیت کت های کوچولو یا انواع شکلات های کاکائویی وووو... فوووری تزئین کنی و توی یخچال آماده بذاریش... دومی هم که ماست ژله ایه، دقیقا یه طعم خامه ای به ژله ای که درست می کنی میده و می تونی با همون میوه ای که درستش کردی تزئین کنی یا یه لایه از همون ژله روی ماست ژله ای که تک نفره درست کردی و بسته شده، بریزی و یه حالت شیکی هم پیدا می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۴:۵۱ عصر
(۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۵۳ عصر)Mari90 نوشته است: آره منم خیلی دوست دارم غذاهای متنوع درست کنم آره لازانیا و الویه و ژله رو آمادهکن، ولی آش فقط حبوباتشو بپز، روز تولد سبزی شو بریز
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۷:۳۷ عصر
ممنون رز
بنظرت کیک هست بازم شیرینی بخرم؟ خورده میشه؟ آخه بچه تو جمع هست میگم یه وقت زیادهروی نکنن، تو مهمونی هم نمیشه بچه را کنترل کرد بچه خود من اگر شکلات و شیرینی باشه اصلا نمیتونم کنترلش کنم بعد غذاهام خورده نمیشه. لازانیا برای من سخت نیست نمیدونم شاید چون بلدم و قبلاً چند بار درست کردم، یه چیزی هم هست من همیشه فکر میکنم غذاهای سرخ کردنی خیلی زحمت دارن (۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۷:۳۷ عصر)Mari90 نوشته است: ممنون رز خواهش می کنم عزیزم ![]() به نظرم شیرینی ریز یا شکلات خوبه که باشه... حتی کم باشه ولی متنوع باشه میزت خوشگل میشه... رنگین میشه... می تونی شیرینی رو بذاری اول وقت با ولکام درینکت بیاری و بعدش جمعش کنی... یا آخر وقت بذاری دم دست... درسته اگه دست بچه ها باشه که کلا شیرینی می خورن... من به این توجه نکرده بودم... شاید چون اصلا مهمونی نداشتیم که پسرم رفته باشه ندیدم چه عکس العملی خواهد داشت... آره خب اگه راحته برات که خوبه پس... فقط به سروش هم توجه کن که چطوری می خوای سرو کنی... کلا هر چیزی که بهش مسلط باشی و نخوای خیلی توی آشپزخونه باشی خوبه... چون بچه کوچیکه، خودتم هم باید استراحت کنی هم یه حمومی بری مثلا وقتگیر نباشه عالیه بله سرخ کردنی وقتگیره... کباب هم همینطور... ولی توی ذهنم این بود که اگه بتونی مثلا آقایون رو دورهم یه گوشه ی حیاط جمع کنی که گریل کنن، خیلی خوب میشه، سرشون گرم میشه ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
به نظرم آبمیوهی طبیعی هم واسه مهمونی تولدی که خیلی شلوغ نیست خیلی حال میده. یعنی من اگر بخوام به مهمونهام به طور ویژه حال بدم، به جای چیزهایی که اغلبشون نمیخورن (به خاطر رژیم)، انواع آبمیوهی طبیعی رو میگیرم. هم رنگی هست هم سالم. توی گیلاس هم خوشگل میشن، یا حتی اگر مهمونا زیادن توی شات یک بار مصرف. مثلاَ آب سیب، آب پرتقال، آب آلو جنگلی که جدیداَ زیاد شده، آب آلبالو، آب انبه، آب هندونه. من البته از بیرون میخرم و گرون در میاد، ولی خیلی خیلی باحاله همه هم خوششون میاد.
به جای دسر و اینا آبمیوه بگیر، البته قبل شام بذار رو میز یا سرو کن، ولی این باعث میشه نبود دسر مشخص نباشه، به خصوص که کیک تولد دارین. اگر نمیخوای از بیرون بخری هم شیرموز و آب طالبی تو خونه درست کن (البته فکر کنم طالبی دیگه نباشه). سالاد میوه هم واقعاَ دوست دارم. به خصوص که توش کمی سکنجبین یا چیزهای مشابه آدم بریزه با آب لیمو، خیلی خوب میشه. تو ظرفهای تکی بچینی رو میز. البته همهی اینا بستگی به تعداد مهمون و بودجه داره. ولی سالاد میوه خداییش خیلی هم گرون در نمیاد. راستی خیارشور سرکهای باز از سوپر پروتئینیها اگر بگیری خیلی خوشمزهتر از خیارشورهای شیشهای هستن. من یک بار تو یه مهمونی خیارشور سرکهای خوردم و تازه یادم اومد که تو بچگیهام خیارشور چه مزهای داشت! خیلی بهم چسبید.
۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۴:۰۷ عصر
منم همیشه فک میکنم غذای سرخ کردنی خیلی وقت گیره و گازم رو کثیف میکنه،بخاطر همین توی مهمونی هام اصن سرخ کردنی ندارم
مری جان الویه رو میتونی به صورت فینگر فود سرو کنی ،به صورت رولت یه گوجه گیلاسی هم بذاری روش ،یا رولت ژامبون هم همینطور خیلی میز رو خوشگل میکنن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|