۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۱:۱۱ صبح
الهام خیلی کار خوبی میکنی. یه ذره اینجا عکسی و رنگی بشه
عید 1402
|
۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۱:۱۱ صبح
الهام خیلی کار خوبی میکنی. یه ذره اینجا عکسی و رنگی بشه
۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۲:۴۵ صبح
دنیا من با دیدن عکس سه نفرتون بغض کردم…
قشنگترین خانواده ای هستید که دیدم… برای بدست اوردن همدیگه خیلی جنگیدید… همیشه سلامت و خوشحال کنارهم باشید…
همینکه کنارهمیم کافیه…
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۳:۲۱ صبح
دنيا جون اميدوارم خونواده سه نفرتون هميشه شاد و خوشحال باشين ماشالا به شاهان خيلى نمكيه
حامی جون الهم گلی جون پری جون سیما جون همگی ممنونم.
الهام اگر شد لینک عکساتو داشتی بمن یه خصوصی بده من عااااشق دنیای پارچه هام. بچه ها من از سفیدی پوستم خجالت میکشم تازه سال قبل دو سری رفتم کیش فقط لب ساحل برنزه کردم. بازهم کلی به امیر غر زدم که پاهام سفیده با پیرهن کوتاه چطوری بیام مهمونی... امیرم این جوراب رو فله ای از ترکیه خریده بود گفت اون جوراب برنزه هه رو بپوش الانم پام با بدنم دو رنگ شده. دخترها شماها با بچه دامن اینها میتونید بپوشید یا همش شلوار؟؟ نسیمه جون مبارک شون باشه. همیشه دوست داشتم خاله باشم. چه با مزه و تو دل برو آن این لباسهای کوشولو.
۱۴۰۱/۱۲/۷، ۱۰:۵۵ صبح
دنیا جان عزیزم چشممون روشن به 3 نفره تون
چقد شیک و مجلسی و به قول خودت ژورنالی خیلی خوبه که پیرهن و دامن بپوشی ولی من سختمه و تو تولد و مناسبتا فقط میپوشم تو خونه مهمونی طوری شلوار راحتترم چقد خوب که وقت کردی رفتی موهاتا رنگ کردی من پارسال موهاما لایت کردم و بعدش خیلی موهام خورد شد دقیقا بعد شینیونی که چند ماه بعدش انجام دادم الان نصف موهام مشکی و پر از سفیدی که به صورت پخشه و نصفش هایلایته خودم نظرم این بود که امسال رنگ نکنم موهای خودم بلند بشه تا سال بعد رو زمینه موهای خودم مش بزنم نظری ندارید؟
من عکستونو الان دیدم دنیااا. اخی شاهانو نگاه :***
امیدوارم همیشه شاد باشید (۱۴۰۱/۱۲/۶، ۰۴:۵۷ عصر)Sufii نوشته است: ترگل من یبار خیاط پارچمو به سلیقه خودش یه مدل دیگه دوخته بود! یعنی تا مرز سکته رفتم و اصلا حاضر نشدم حتی پرو کنم چیزی که دوخته بودو...بعد گفت من نفهمیده بودم منظورت چه مدلی هست! خب لامصب نفهمیدی دوباره بپرس نه اینکه یه مدل تخمی تخیلی از خودت دربیاری! وای بعد پونزده سال باز قلبم درد گرفت یادم افتاد!عزیزم ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۷، ۱۰:۴۱ عصر
دنیا جون خیلی عکس قشنگی بود ، کنار هم شاد و خوشبخت باشید❤️❤️❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۸، ۱۰:۳۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۸، ۱۰:۴۹ صبح، توسط پروانه ابریشم.)
دنیا جون منم دیروز رفتم موهاما کوتاه کردم
موهام حالت آمبره شده آرایشگر تا موهاما دید گفت چقد سفیدیات خوبه گفت رنگ نکن و حتی لایتامم که بیشتر از یک سال میگذره گفت نیاز به رنگساژ نداره خودمم اینجوری راضیم منم جایه خیلی خوب رفته بودم و خیلی تاکید داشتم که موهام خراب نشه و بعدا بهش گفتم گفت موهایه خودت ضعیف بوده باید قبلش تراپی میکردی چقد خوبه یه آشنا تو آرایشگاه داری یه سوال پارچه ژاکاردی که گرفتم طوسی و سفیده قد 80 با یقه انگلیسی و آستین پاکتی که مدل ب ب داره وجیب فیلتاپ به نظرتون مغزی دوزی بشه یا نه؟؟ |