۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۵۳ عصر
من با همین مای لیدی اوکی هستم، حساسیت ندارم بهش
از چه خریدهایی راضی بودم؟
|
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۲:۵۳ عصر
من با همین مای لیدی اوکی هستم، حساسیت ندارم بهش
رخشید من Caroli رو هم امتحان کردم، این مدلِ مای لیدی که من معرفی کردم خیلی بهتره. اصلاَ به طرز عجیبی خوبه؛ حتماَ از زیر دستشون در رفته که انقدر خوب از آب در اومده!
در مورد سپتونا هم نمیدونم صنوبر، مدتهاست نخریدم. قطعاَ میشه اصلش رو هم پیدا کرد که از ترکیه اومده باشه، ولی اگر از فروشگاههای بزرگ میخریش احتمال داره تقلبی باشه.
۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۴:۱۹ عصر
منم بعد از آلویز فقط به مای لیدی حساسیت ندارم
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۶:۴۱ عصر
(۱۴۰۱/۹/۱۷، ۰۱:۱۶ عصر)ستیلیته نوشته است: منم از نوار بهداشتی «خیلی نازک مای لیدی نارنجی سایز بزرگ» خیلی راضیم. دقیقاَ عین آلویزهای قدیمی هست که اصل بودن. و البته فقط همین یه مدل مای لیدی اون شکلیه، بقیهشون باز ضخیمن.وای وای دقییییقا. ابیش هم هست که کوچیکتره فکر کنم. منم دقیقا گفتم بالاخره یه جایگزین خوب برای الویز پیدا کردم.
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۷:۱۳ عصر
ستی لیته جان از کجا خریدی؟
هایپر و شهروند داره؟ آخه من چند وقت پیش مای لیدی استفاده کردم چسبش خیلی بد بود البته این مدل نبود من فقط پنبه ریز صورتی استفاده میکنم و مثل ندایا برای دو شب اول تافته یلدا
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۷:۱۸ عصر
آخ جون بازم ترگل داریم! ترگل لطفاً بگو آبیش دقیقا رو جلدش چی نوشته. عین همین که من گفتم رو نوشته؟
فریبرد جان من همینجوری اتفاقی از اون بقالی روبروی تواضع تو سرو شرقی گرفتم (کنار میوهفروشی بزرگه).
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۷:۲۳ عصر
ستی لیته جان من ۳رنگشو گرفتم
نارنجی سایز large روش ultra thin instant dry نوشته صورتی سایز medium روش ultra thin instant dry نوشته آبیش سایز large روش ultra thin silky soft نوشته
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۸:۱۵ عصر
ممنونم اونجا تو مسیرم نیست ولی اسکرین شات گرفتم دیدم بخرم
پناه جان همش ظاهرا نازکه فرقی نداره
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۸:۲۱ عصر
فری برد دیباجی نزدیکته؟ دریان مارکت من ۲ماه پیش دیدم داشت
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۸:۲۱ عصر
|