۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۲:۲۹ صبح
ترگل توش سیب زمینی سرخ کنی واسه دخترات خیلی خوبه ک ،سالم هم هست
البته اگه دوس داشته باشن
البته اگه دوس داشته باشن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نکات خرید سرخ کن بدون روغن
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۲:۲۹ صبح
ترگل توش سیب زمینی سرخ کنی واسه دخترات خیلی خوبه ک ،سالم هم هست
البته اگه دوس داشته باشن
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۴:۰۸ صبح
مرسی ازت لیلیای عزیزم
![]() ندا برای منم مدل 9220 فیلیپسه اولین سریشه و قدیمیشه ![]() ![]() (۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۲:۲۰ صبح)Targol نوشته است: من تفال دارم. اوایل که دنبال سالم خوری بودم خیلی استفاده کردم. الان نه بچه ها این سرخکنا خیلی هم سالم نیستا چون غذا با حرارت دویست درجه پخته میشه که خیلی مضره از جهت کم روغن بودن اوکی ولی کلا از لحاظ سلامت غذا نه خواستم اطلاع بدم با تشکر ![]() All things considered, high heat cooking is a rather unhealthy method. Cooking in a higher temperature range may lead to the drawbacks listed below: Loss of nutrients: Due to many chemical reactions that occur, high heat can drastically decrease the nutrients — like Vitamin B1 and C, folic acid and more — in foods.Jun 17, 2022
هرچه در فهم تو آید
آن شود مفهوم تو !
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۷:۵۵ عصر
پری مرسی گفتی. الهی شکر که الحمدلله
فقط روغن داغ که باهاش سرخ میکنیم چند درجه است؟؟ ایشالله که زیر ۲۰۰ باشه ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۸:۳۳ عصر
نمیدونم والا نهایت حرارت ماهیتابه چقد میشه
من خودم خیلی بندرت سرخ کردنی استفاده میکنم چون طعم روغنی بشدت اذیتم میکنه
هرچه در فهم تو آید
آن شود مفهوم تو !
۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۷:۵۳ عصر
بچه هایی که ایرفرایر دارین ... پیاز داغ توی ایرفرایر تا حالا درست کردین؟ خوب میشه؟
۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۹:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۹:۱۸ عصر، توسط نسیمه جااان.)
فلامینگو منم درست نکردم
ولی اتفاقا صبح داشتم بهش فکر میکردم شاید در حجم کم امتحانش کنم به این صورت ک خلالی درشت کنم ،۲ دقیقه توی آبجوش بذارم ،بعد آبکش کنم و وقتی آبش کاملا کشیده شد ،توی کاسه بهش روغن اسپری کنم و مخلوط کنم بریزم تو دستگاه
۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۹:۳۳ عصر
(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۷:۵۵ عصر)Targol نوشته است: پری مرسی گفتی. الهی شکر که الحمدلله نه متاسفانه خیلی بالاست و چون مدام تلورانس داره و نمیشه همیشه زیر ۱۸۰ نگهش داشت بصورت یکنواخت ضررش بیشتره مگه اینکه بقول پری کلا اهل سرخ کردنی نباشیم که مناسفانه من هستم |