امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی خرید طلا
می دونم مهمه
اما میگم همونجا هم وایسادی باز نمی فهمی چطور محاسبه می کنن... چه برسه رک و راست توی جایی ثبت کنن...

آره نوع کانی رو میگن... باید بگن... ولی نمی نویسن و چیزی شبیه به شناسنامه دست آدم نمیدن که مثلا بدونی پاکی نمونه چطوره، گرید رنگیش چیه، برشش چیه و چه کیفیتی داره و... مثلا برای الماس از 4C'S فقط قیراطش رو می فهمیم و نوشته میشه جایی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، Sufii، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
راستی ندایا جان بخوایم طلا بخریم با پولهایی که توی یک ماه اخیر دستمون میاد، به نظر شما کی مناسبه؟ قبل عید؟ توی عید؟ بعد عید؟ بعد از 20 فروردین اینطورا یا مثلا اردیبهشت و خرداد؟ نظری در این مورد دارید؟
  • 2015، Maryam8842، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
رز عزیز ی فاکتوری مثل چیزی که به شما دادن بعله متوجه نمیشین - ولی فاکتورایی که همه چیش مشخص باشه کاملا واضح و قابل تشخیص - و اینکه جواهر و سنک اینا شناسنامه دارن - طلاهای ساده شناسنامه ای نیستن
مسیر جهان دوره گردیست
  • Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان اتفاقا مالیات مصوب شد که فقط از وزن خود طلا گرفته بشه.
یعنی بدون حساب اجرت و سود مغازه دار.قبلا وزن طلا و اجرت و سود رو حساب میکردن بعد از کل این مبلغ ۹درصد مالیات گرفته میشد.که الان شده فقط خود وزن طلا
فاطمه هستم
Heart
  • Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه فاطمه جون الان از اجرت و سود حساب میشه
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
جدی؟؟!!!اوپس...
منو بگو که چه بلد دیشب داشتم به همسرخان میگفتم...اخه قرار بوده یه تیکه طلا برام بخره...داشتم میزدم تو سرش که انقد نخریدی که باز گرون شد
فاطمه هستم
Heart
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندایا جان اصلا فاکتور هم نه، خود محاسباتی که جلوی چشم آدم می کنن رو هم نمیگن... چه برسه بنویسن... منظور من اینه... نمیشه هم بگی من این فاکتور رو نمی خوام که!!!! باید چیکار کرد در این شرایط؟

بله طلایی که سنگ نداره شناسنامه ی سنگ هم نداره... ولی جواهر من قبلا داشتم، اونم شناسنامه نداشت... الان خودم میخوام سنگ رو جدا از دوستام بخرم، بدم برام بسازن... چون اکثر جاهایی که رفتم و انگشتر آکوامارین می خواستم، توپاز (سوییس بلو)، رو که مثلا 3-5 قیراط بود، 15 میلیون قیمت میدادن، طلاشم حدود 2 میلیون!!!! بدون هیچ مدرکی که نمونه بهسازی شده یا نشده (که توی این مدل مسلما شده و مسلما قیمت توپاز آبی بهسازی شده، 15 میلیون نیست)؟ گرید رنگش چیه؟ خب من که می دونم قیمت این توپازها این نیست و آشناهایی دارم که سنگ های اصل می فروشن... ولی از چند تا نمونه ای که پسندیدم، هیچکس شناسنامه نمی داد... من بازار تجریش رو گشتم حالا باز شاید جایی باشه که شناسنامه بدن، یا خیلی دیگه مطرح باشن که شناسنامه ی GIA یا HRD یا IGI و... برای جواهرشون بدن که من نوعی نمی تونم از این مدل طلافروشیا خرید کنم فعلا...
  • 2015، Elham67، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
مرسی الهام جان Smile
  • 2015، Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان اشتباه گفتین و مالیات فقط از رو خود طلا برداشته شد و فقط به اجرت و سود میخوره - و اینکه خیلی زیاد هم تفاوتی فاحش و انچنانی بوجود نیومد حدودا بین 50 تا 60 هزار تومن در هر گرم طلا )

رز عزیز بله نمینویسن چون مثلا شما میرین سوپر مارکت پودر کیک بخرین مگه روی جعبش نوشتس 2000 تومن ارد شد -3000 تومن شکر و.... ی قیمت کلی نوشتس و شما پرداخت میکنین و هیچ وقت هم فکر نکردین چرا این قیمت شد؟ پس طلا هم همینه، حالا چون اسمش طلا به چشم میاد ، همه فکر میکنن دارن سرشون کلاه میزارن .....

( و اینم در نظر بگیرین این فاکتور شما چون چیزی ننوشت شما این تصور دارین - وگرنه الان مقدار مالیات جدا نوشته میشه - کارمزد کار جدا نوشته میشه - مبلغا همه مشخص - اگر بند - سنگو... همه جدا نوشته شدست )

- و اینکه اگر بخواین از فروشنده بپرسین تک تک باید بهتون بگن و کسی که فاکتور شفاف بنویسه مشکلی برای توضیح ندادن ، نداره عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Elham67، nona، Rose، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۲۰ عصر)Rose نوشته است: راستی ندایا جان بخوایم طلا بخریم با پولهایی که توی یک ماه اخیر دستمون میاد، به نظر شما کی مناسبه؟ قبل عید؟ توی عید؟ بعد عید؟ بعد از 20 فروردین اینطورا یا مثلا اردیبهشت و خرداد؟ نظری در این مورد دارید؟
این سوال منم هست
  • Rose، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان