۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۱۲:۵۲ صبح
ترگل فکر نکنم تکی بفروشنا
وای
) من همین تاپیک داشتم تعریفشونو میکردما چه جوری شکوندن اخه من خیلی از دستم افتاده نشکسته
وای

مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۱۲:۵۲ صبح
ترگل فکر نکنم تکی بفروشنا
وای ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۱۲:۵۷ صبح
صنوبر من خودم قبلا تکی برداشتم. خیر سرم میگفتم مدلی بردارم که تکی هست تا اگه شکست راحت باشم. نمیدونستم جمع میشه که
هیچی دخترم هر چیزی رو برمیداره اول میکوبه رو فرش وقتی میبینه صداش بلند نیست برمیداره میره میکوبه رو سنگ که با صداش کیف کنه. اینو هم یواشکی از رو کابینتها برداشت ![]() وقتی دیدم داره میدوئه سمت در ورودی خونه (عاشق انداختن وسایل تو اون قسمته) گفتم مامان نه مامان نه میشکنه و دویدم دنبالش اما نرسیدم بهش. فوقع ما وقع..
تو هیچ ساتی موجود نیست همون سرویسشم یا حداقل من پیدا نکردم.ماشاالله به قدرتش پس
![]() چه باانمک تصورش کردم بدو بدو داره میدوئه که بکوبونه زمین ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۹:۵۱ صبح
ماری جون مبارکت باشه منم به هوس انداختی
اتو و همزن میخوام مارک و فروشگاه معتبر سراغ دارید بچه ها خودم اتو تفال دارم و راضیم واسه مامانم میخوام همزنم مامانم فیلیپس داره راضیه ولی بدون کاسه است اگه اطلاعی دارید ممنون میشم
بچه ها تستر (مخصوص نون، نه اون توستر) چه برندی پیشنهاد میدین؟
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۱۲:۵۳ عصر
ماری جون مبارک باشه، چه خوب که چینی خریدی.
بچه ها تا جایی که ممکنه ارکوپال نخرید. توی ارکوپال سرب که در امریکا و انگلیس حتی احداث کارخونه اش ممنوعه. چینی از همش بهتره. من از چینی تقدیس خیلییییی راضی ام. هم طرح هاش و هم دوام و وزنش. https://www.taghdisporcelain.com/?lang=fa پروانه ابریشم اتوم فیلیپس خیلی راضی نیستم. تعریف اتو تفال زیاد شنیدم. صوفی جان توستر نداشتم
پروانه ابریشم
می خوای چقدر هزینه کنی؟
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۱:۵۵ عصر
اتو تا 2.5
همزن تا 2 شایدم 2.5 خیلی یه کم بالا و پایینش مهم نیست
۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۳:۱۰ عصر
فقط از این اتوها که نمیسوزونه نخر اصلا به درد نمیخوره
|