امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ خیاطی
عبدل آباد من واسه سیسمونی میرفتم پارچه داشت کلا خیلی زیاد بود
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب جان برای مدل گیپور و زیرسازش که دست و بالت حسابی بازه.
بسته به اینکه میخواهی تا چه حد پوشیده باشه، فنر دار باشه، گن دوزی یا کاپ دوزی داشته باشه که نیاز به گن یا سوتین نداشته باشی، مدل تو انتخاب میکنی. اگر محدودیت پوشیدگی نداری، میتونی یقه دلبری بدوزی. اگر شکم نداری، مدل های ماهی و دامن ترک که بچه ها گذاشتن خوبه، اما اگر شکم داری، دامن کلوش بگیر، چون پارچه سادت متراژ بالاست، راحت میتونی کلوش کامل بدوزی که باسن و شکم توش گم بشه.

برای پارچه دومت که خیلی رنگ بندیش لطیف و ملایمه، بنظر من طرح هایی انتخاب کن که مغزی دوزی داشته باشه، مثلا مغزی نارنجی بگیری تو برش های لباس کار کنی که لباست جون بگیره، پیشنهاد من برای پارچه دومت هم اینه که مجددا اگر هیکل بسیار ردیفی داری، دامن تنگ انتخاب کنی، اگر کمی شکم داری، دامن کلوش یا نیم کلوش در صورت کمبود پارچه انتخاب کنی، بالاتنه لباس برش عصایی (پرسنسی) داشته باشه، در قسمت برش بالاتنه هم مغزی دوزی نارنجی رنگ گلهای پارچه کار بشه که جون بگیره لباست. با آستین ش هم بازی کن مثلا کلوش دو سه طبقه در بیار که به شلوغ دیده شدن و بانمک تر شدن پارچه ملایمت کمک بیشتری کنه.
  • youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
مرسییی دنیا جوووون Heart
راستش من سواد این اصطلاحارو ندارم خخخ اما حتما حتما حتما سرچ میکنم و میفهمم Big Grin Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
اختیار داری عزیزم. با یه ایده کلی برو به همون خانم خیاط بگو. مدل هایی که خوش استیل تر نشونت میدن و راهنمایی میکنه.
  • youtab
پاسخ
دنیا جان برای دخترم میخوام لباس بدوزم
پارچه جنس خوب و نرم و متنوع در رنگ های مختلف میخوام
حالا اگر بتونم برای خودمم ست باهاش بدوزم که عالی میشه
طرح های شاد و سرحال میخوام مثل این پیج های خارجی
مجلسی
خونگی
بیرونی
متنوع کلا
یک جایی که بورس کلی باشه با بچه کوچک سختم نباشه برم چون میخوام دخترمم ببرم بازار خیلی دوست داره
  • youtab
پاسخ
قربونت عزیزم
حتما  Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
بچه ها چقدر هنرمندان
کلاس رفتین؟
بدون کلاس رفتن هم میشه چیزی دوخت؟ خیلی دلم میخواد ی چیزی بدوزم منم
دنیا چقدررررر هیکلت و تیپت خوبه دخترررر
چقد. از هیکلت بد میگفتی دیگه از چیزی بد بگی باور نمیکنم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • elham
پاسخ
من کلاس نازکدوز رفتم عاطفه
بدون کلاس نمیدونم والا! من خودم وسواس دارم اگه جایی از لباس اوکی نباشه قابلیت اینو دارم ۳۰۰ بار بشکافمش و از اول!!!
بستگی به حوصله ت داره Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • atefehjjjjjjj، Donya، elham
پاسخ
آلما جان واقعا زیبا و با سلیقه دوخته شده امیدوارم در هر مجلسی که پوشیدی بدرخشی
ی سوال سجاف یقه سرخوده؟یا سجاف جداس؟؟خیلی تمیز دوخته شده

دنیا جان و الهام جان کارای شماهم عالیه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Almam، Donya، elham
پاسخ
عاطی جون قبل اینکه تاپیک بپره توضیح دادم این سه تاعکس اول مال قبل از آخرین آی وی اف و کورونا و فوت بابا و اون افسردگی بی شاخ و دم بود. الان دوباره کم کردم ولی 4 کیلو تا اون زمان جا دارم. بعدش هم لطف داری ممنون.

در رابطه با خیاطی من فقط مانتو و پیراهن میتونم بدوزم. اونهم دوستم تو دانشگاه اصول و یادم داد قلق های بعدیشو همش یا آویزون دوست و فامیلم یا سرچ میکنم از اینستا و یوتیوب فیلم می بینم. مثلا اون پیراهن گیپور اصطلاحا اپلیکه شده تماما از ویدئو یاد گرفتم. البته که مامان بزرگم خیاطی بلده با یک نگاه ایرادش و گفت... خخخ ولی خیلی لذت داره

ببین اگر مثلا بخواهی مثل آلما یقه های مختلف بلد باشی و حرفه ای بدوزی قطططعاا چند ماه کلاس لازم داری ولی اگر مث من الابختکی بدوزی و ازینکه دوخت لباست تخیلی و کثیفه نهراسی میتونی با کلاس آنلاین و سرخود بدوزی.
  • Almam، atefehjjjjjjj
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان