امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
سلام من دوباره اومدم. Smile

هفته دیگه خانواده همسرم قراره بیان خونه مون. دفعه پیش یه تری زده بودم ناگفتنی Smile))) کلا که برنج گذاشته بودم یه سوپ بقیه رو از بیرون گرفته بودیم. برنجم شفتهههههه شده بود سوپم برید!

حالا یه پیشنهادی بدین آبرو داری بشه
کباب و جوجه و ماهیچه و الویه و پیتزا و کوفته قبلا درست کردیم خونه مون بودن.
به نظرتون غذا حتما باید غیرتکراری باشه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
مهتا جان. تو فامیل شوهر من یه رسم خیلی خوبیه، اونهم این که مثلا مادرشوهر من چون فسنجونش خوب میشه، کلا همه میدونن فسنجون خونه فروزان خانمه!
یا من لازانیا و قیمه نثار خوب درست میکنم، همیشه و همیشه پای ثابتم لازانیا و قیمه نثاره.. مگر اینکه کل غذا از بیرون باشه. مثل تولد امیر.

نظر من اینه که تنوع مهم نیست کیفیت مهمه.
پ ش همیشه قبل اینکه بیاد خونه ما میگه من دارم به ذوق پیتزا و لازانیات میاما عروس.
الویه که تو سرما خداییش مزه نمیده.
اما اینکه قبلا ماهیچه و کوفته و پیتزا درست کردی خوب درومده. خودش خیلی مهمه همونها رو بپز.

برای پخت برنج هم هردمبیل نباید عمل کرد.
از اول با دقت، برنج باید پیمونه بشه، نمک و آبش باید روی دستورالعمل باشه.
بعد زمان قل زدن برنج، زور و فشار گازت کم نباشه که برنج اصطلاحا از دست بره.

اگر مثل من تو پخت با حجم بالا مهارت نداری، دو تا قابلمه مجزا درست کن. نمیخواد ماها حررررفه ای عمل کنیم Big Grin
مدت زمان دم گذاشتن هم معمولا با ته دیگه سیب زمینی کف دیگ باشه حدود 40 دقیقه است، نباید زیاد باشه که کوفته ای بشه.
  • Hamii99، mahtakhanoum، youtab، دانژه، ستی‌لیته
پاسخ
ببین اون برنج ه برنج جدید بود جنسش هم بد بود انقدر افتضاح شد ولی واقعا اعتماد به نفس برنج درست کردن ندارم Sad
  • Donya، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
مهتا جان، منم علاقه ای به برنجی درست کردن ندارم.

تا حالا خمیر هزار لا رو تجربه کردی؟ خمیر هزارلای پمینا بگیر، یا رولت مرغ درست کن، یا همینطوری مثل یه بند دور سوسیس بپیچ با خلال دندون فیکس کن، بذار تو فر. بچه های اینجا یادم دادند. یادم نیست الان کدومشون.
خیلی تو مهمونی استقبال میشه. البته کنار غذای اصلی مثل لازانیا و پیتزا .. نه غذای مستقل.
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
مهتا جان برنج جدید هیچ وقت برای مهمونی درست نکن ریسک داره. چند بار خودت درست کن لمش دستت بیاد بعد برای مهمون
چون هر برنجی یه جوریه یکی آب زیادتر میخواد یکی کمتر میخواد(البته برای کته)
برای پلو مدت پختش فرق میکنه
کلا برنج هم حداقل یه سالش باشه بهتره تازه خوب نمیشه برنج
بعد دنیا راست میگه بیشتر از 5 یا 6 پیمونه ریسک خوب درآوردن برنج زیاده دو تا قابلمش کن
من که اکثر مهمونیام غذا تکراریه چرا باید جدید باشه؟
لازانیا معمولا همیشه هست.فسنجونم میذارم با مثلا زرشک پلو با مرغ یا چیگن استراگانوف
غذاهایی که مطمئنم خوب میشه درست میکنم
خورشت اینا هیچ وقت درست نمیکنم
  • mahtakhanoum، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
منم قرمه سبزی م خوب میشه،همیشه یکی از غذا هام قرمه س
در کنارش گاهی جوجه کباب ،گاهی مرغ شکم پر ،گاهی ک*ت*ل*ت میذارم
من چون خودم عاشق دلمه برگ هستم ،معمولا اونم آماده میکنم از قبل ،فقط اون روز میذارم بپزه

اره پلو رو هم ۲ قسمت کن
مثلا سبزی پلو بذار نصفش رو
نصفش رو پلو ساده
هم احتمال خراب شدن کمتر ،هم تنوع و رنگ و روی سفره بیشترSmile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
مهتا برنجتو حتما باید امتحان کنی از قبل. اگه تعداد مهمونات زیاد نیست و پلوپزت بزرگه تو پلوپز بذار که خراب نشه...
غذا هم مهم اینه خوشمزه باشه، تکراری بودنش که مهم نیست دیشب که خونتون نبودن...حالا دوست داشتی کنارش یه غذای جدید کوچولو مثل همون سوسیس خمیرهزارلا یا حمص یا هر غذای قرطی طور دیگه درست کن که هیجان هم داشته باشه منوت
پاسخ
مهتا به نظرم قورمه سبزی درست من اونم شب قبل بپز
قورمه سبزی بمونه خوشمزه میشه
یادمه اینو بچه ها بهم گفتن یادت باشه قرار بود م ش و پ ش بیان
خیلی هم عالی شد خیلی خوشمزه شده بود
کشک بادمجون هم خوب میشه چون ما زن و شوهر خیلی دوست داریم به همه پیشنهاد میدم خخخ
لازانیا هم که از شب قبل میشه درست کرد کارت راحت‌تر میشه
غذای تکراری هم باشه چه اشکالی داره وقتی همون غذاهای تو خوشمزه میشه همونو درست کن
مهتا برای برنج هم موقعی که میریزی بجوشه خیلی کم ابلیمو بریز از خمیر شدن جلوگیری میکنه البته من با همین اعتماد به نفس غذا درست کردن ندارم?
پاسخ
آره تجربه شد برنج واسم. دنیا جون نه خمیر هزارلا تا حالا تست نکردم.
بعد ۵ شنبه قراره بیان روز قبلش که سر کارم یعنی نمیتونم از قبل غذا آماده کنم.
نسیمه مرغ شکم پر تا حالا درست نکردم من خیلی سوسولم اصلا به مرغ خام نمیتونم دست بزنم خخخخ دلمه هم باز تا حالا درست نکردم. ک*ت*ل*ت امم ۹۵ درصد مواقع وا میره Smile)) خدایی واسه مهمونی خیلی سخته ک*ت*ل*ت

اتفاقا سوفی جون تو پلوپز بود اون سری که شفته شد فکر کنم رو گاز بهتر میتونم در بیارم.
فکر کنم همون یه خورشت با مرغ خوب باشه. حالا این قرتی طورا که میگین مثلا پیراشکی و اینا رو بخرم از بیرون.
پاسخ
مهتا همون مرغ رو خودت درست کن با پلو
کوبیده از بیرون بگیر
با سالاد و ترشی و نوشیدنی
خوبه دیگه Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان