امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۸ عصر)maryam_na نوشته است: مرسی رز جان، لینک تاپیکشو میشه لطف کنی اینجا بذاری

بله عزیزم خدمت شما:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=26
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۱۰ عصر)پری نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۳ عصر)nona نوشته است: پری انفولانزا حتما بزن انفولانزا سرماخوردگی نیست که بگیم بچه حتما باید بگیره درصد مرگ و میر آنفولانزا بالاتر از کویده
انگار بگیم بچه باید کرونا بگیره ایمن بشه اصلا

نونا خوب کرونا انفولانزا هم مثل بقیه ویروسها هستند هیچکدام از این واکسنها ایمنی ایجاد نمیکنه
چی بگم والا هرکسی خودش مختاره ولی من اصلا قبول ندارم اونم به استناد به حرف دکترایی که تو اکثر زمینه ها قبولشون دارم
ایمنی صد درصد نمیدن اما در صورت ابتلا از مرگ حلوگیری میکنن یا در غالب موارد از ابتلا به فرم مرگبار
اره دقیقا پری جان اختیاریه ولی خب بچه هاواقعا گناه دارن به نظرم سر واکسن بچه ها نباید نظرات خودمون رو دخیل کنیم اگر دکتر ها میگن بزنید بزنیم اگر گفتند نزنیم نزنیم
سر انفولانزا واقعا پزشکی ندیدم بگه نزنید مگر واکسن ستیز باشه یا  یا بچه بیماری خاص و ویژه داشته باشه Heart
  • Gitii، miss shin، Rose، رخشید، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۱۰ عصر)nona نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۸ عصر)رخشید نوشته است: نونا  Smile
مثلا شماها از کجا یاد گرفتین کتاب سیاه و سفید  Sleepy

اکثر مطالب همینجا  پیجای اینستا خانواده، روانشناسای کودک، متخصصین اطفال

افرین Smile
پیج های خوب و متخصص های اطفال معرفی کنید
خودم پیج محبوبه عسگری و غزاله ت
نصیری خیلی اجمالی نگاه کردم ...
  • nona، Rose
پاسخ
نونا دکتر گفت اماده باش که ۴ روز تب شدید داشته باشه. اما از دیروز بزنم به تخته تب نداشته. به نظرت خوشبین باشم یا ممکنه یهو از دماغم دراد؟ البته لیتل تبش شروع شده حالا
  • Nedaaa28، nona، رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۵۷ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها یه همکارم میگفت دکتر فوق عفونی برای پسرش نوشت از یه درمانگاه اطفال تو‌خواجه عبدالله گرفت همونجا هم زدن براش. میگفت فایزر بود اما بیمه حساب شد و خیلی کم دادن. میخواهید بپرسید
بی زحمت اگه می تونی اطلاعات بیشتر ازش بگیر عزیزم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
سر واکسن کرونا هم معدود پزشمای واکسن ستیز میگفتند نزنید متاسفانه ولی دیدی که صبل ورود و تز یق مردم دسته دسته فوت کردند از بی تدبیری ناشی از ورود واکسن
ولی الان زندگیمون تقریبا به روال عادی داره برمیگرده
اینها ناشی از اعتماد به علمه
واکسن کرونا واکسن یکروزه نبود که حدود بیست سی سال تحقیقات کوید پشتش بود
انفولانزا و باقی واکسنا هم همینطور
  • Gitii، miss shin، Rose، رخشید
پاسخ
پری ولی باعث میشن سبک بگیره آدم. مثلا من کرونا هیچ علامتی نداشتم و فقط یکم حس بی جونی داشتم یا آنفلوانزا باعث میشه سرما اینام آدم سبکتر بگیره. من آنفلوانزا یه بار فقط زدم البته تو بارداری فقط ولی دخترمو از سه سالگی به بعد هر سال بردم زده چون مهد میره. کرونارو هم می تونه بزنه ولی با دکترش مشورت کردم و گفت چون یه بار گرفته، فعلا تو این سن بهش نزنید و منم به حرف دکترش گوش دادم. البته اینجا کسیو ندیدم به بچه همسن و سال دخترم، کرونا زده باشه و اکثرا ده سال به بالا اینا بردن زدن.
  • Gitii، nona، Rose، رخشید، پری
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۱۴ عصر)Targol نوشته است: نونا دکتر گفت اماده باش که ۴ روز تب شدید داشته باشه. اما از دیروز بزنم به تخته تب نداشته. به نظرت خوشبین باشم یا ممکنه یهو از دماغم دراد؟ البته لیتل تبش شروع شده حالا
نه ترگل جان آمادگی داشته باش همه جوره متاسفانه ویروس یهو درجات مختلف خوبی و بدی نشون میده اما رد میشه ایشالا براحتی نگران نباش گلم Heart
  • Rose، Targol
پاسخ
دکتر پسرمنم گفت سال دیگه خواست مهد بره حتما اواخر شهریور واکسن آنفولانزا رو بزن دیر نزن
  • maryam_na، nona، Rose
پاسخ
منم که دو دز واکسن آنفولانزا زدم به پسرم و خداروشکر خییییلی راضیم
گوش شیطون کر با اینکه از پنجشنبه با 4 نفر مبتلا به آنفولانزا تو یه خونس مریض نشده. البته احساس میکنم خیلی سبک گرفته چون شبا یکم فیس فیس میکنه نفسش.ولی اصلا در حدی نیست که اذیت شیم.
نمیدونم شاید هم به خاطر آلودگی هواس

سال دیگه هم حتما شهریور میزنم
  • Gitii، maryam_na، Rose، پری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان