امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مریم اتفاقا ایرانم سیب زمینی زود شروع میشه
ولی واقعا حساسیت زاس 
پسر من حساسیتش به سیب زمینی از تخم مرغ بیشتره Sad

به نظر من خوش خوراکی بیشتر تو ژن آدمه و مدل خوراک خانواده
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، nona
پاسخ
بچه ها یه سوال دیگه، چند وقت بعد سزارین میشه از پله بالا و پایین رفت و یا رو زمین نشست و بلند شد؟ همون مثل ورزش بعد حدود دو ماه؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۴۳ عصر)پری نوشته است: نخیر اصلا هم اینطور نیست  Sleepy

تو کتک لازمی Angry
  • youtab
پاسخ
اینجا ندا آخه از چهار ماه شروع می کنن غذا دادنو من سر دخترم از چهار ماه شروع کردم ولی به نظرم یکم زوده. سر پسرم همون ۵-۶ ماه شروع می کنم. زمان دخترم که اکثرا بچه ها می گفتن سیب زمینیو نباید زود شروع کرد. البته من اوایل بهش سیب زمینی شیرین می دادم بیشتر.
  • Nedaaa28
پاسخ
منم از پیج آریان بهشتی و مامان مایلا خیلی استفاده کردم مخصوصا آریان که برای غذا الگوی من بود.

یادمه مامان مایلا خیلی برای تنظیم خواب تلاش کرد بعد چند وقت دیدم که انگار موفق نبوده و برگشت داشته بچه اش
دیگه پیگیری نکردم کسی می‌دونه الان در چه حاله؟
  • Rose
پاسخ
خخخخخ
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
پاسخ
[/quote]

ای بابا!!!!
چی شد یعنی؟

منم دکتری که بردم بهم تویه کرد حتما بزن...
منم نه پرونار زده بودم نه انفولانزا...
گفت بچه رو می خوای بفرستی توی جامعه اول آماده ش کن...
واقعا حرف درستی زد...
حس کردم که انگار بچه رو لخت فرستادم به جنگ..
[/quote]

دیروز بیردن بودیم تو مسیر برگشت شهر کتاب تو مسیرمون بود گفت کتاب میخوام دوتا کتاب انتخاب کردیم یهو با ناراحتی گفت مامان کمرم درد میکنه بغلم کن منم اصرار که نه مامان نمیتونه بغل کنه و ..‌یهو با ناراحتی گفت اگر بغلم نکنی پی پیم میاد
فهمیدم دل پیچه گرفته (قبل رفتن ۳ تا کیوی خورده بود)
اصرار هم داشت کتاباشو حتما بخره  Dodgy
تا برسیم به ماشین همش نگران بود حالا لباسم کثیف میشه چه کار کنم کجا بشوریم و....(من تا حالا به خاطر کثیف کردن لباس چیزی بهش نگفتم که انقدر نگران بود،تا الان هم تو لباسش پی پی نکرده)
یه کوچولو شورتش کثیف شده بود
تا پوشک رو بستم انگار منفجر شد  Sad
فقط شانس آوردم خودش رو تونست نگه داره
کل مسیر بغلم بود دستم هنوز درد میکنه

• Gitii، maryam_na، nona، Rose، رخشید
پاسخ
رز پسرت سر غذا گلیست از گلهای بهشت بصورت ذاتی
وگرنه الان برادرزادم که کاناداست و با همون شیوه هم تحتنظر هم تغذیش با سالید فود و گوشت و سلزیجات شروع شده بسیار بد غذاست اون یکیم یه کشوردیگه هم همینطور
کلا بچههای خاندان ما فکرکنم مشکل دارن با غذا
  • Gitii، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
ماری خیلی وقته مامان مایلا توی پیجش نیومده، فکر کنم کلا هم غیرفعال کرد پیجش رو (فیل کشم غیرفعاله نمی تونم برات چک کنم ولی خیلییی وقته هیچ خبری ازش نیست حتی در مورد همین بحثای ان*قل*اب و اینا...)... یهو درگیر بحث پرایوسی مایلا شد (مامان اریان هم همین شد و پیجش رو تبدیل کرد به پیج هنری!!!)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90
پاسخ
به نظر منم تو ژن و الگوی غذایی خانواده است. من بابام خیلی شیرینی خوره و ما هممون شیرینی خور شدیم چون واقعا شکر اعتیادآوره ولی من به دخترم شیرینی اصلا زیر ۲-۲.۵ سال ندادم خودش زیاد رغبتی نداره و بعضا اونه بهم میگه مامان انقدر شیرینی نخور برای سلامتیت بده و چاق میشیها. ولی خب کلا بدغذاست ولی یه چیزهایی دوست داره که من خودم بدم میاد ولی از کوچیکی بهش دادم چون سالم بوده. مثلا فلفل دلمه ای خام براش خورد می کنم می خوره و دوست داره یا کلم بروکلی اینا
  • Gitii، Mari90، nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان