موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
والا ترگل جان چاره ای ندارم...
بعدشم دیگه خسته شدم... میخوام تموم کنم برم دنبال کار و پول درآوردن... خیلی ناراحتم که چرا بعد اینهمه تلاش و سختی، هنوز درآمد ندارم... چرا تهش فقط وام و کار دانشجویی و گرنت استاده (خلاصه کنم یه چندرغاز...).. وقتی می بینم که می تونم ساعتی 50-100 تومن دربیارم... حیف عمرم نیست مونده توی تزی که تهش هیچ فایده ای نداره؟ مگه اینکه بخوام از ایران برم و بتونم استفاده کنم... توی ایران که همه چی باند بازیه... ابدا امیدی به استخدام ندارم...
خسته شدم از اینکه 10-15 ساله توی محیط دانشگاه هستم که تنها چیزی که برای کسی ارزش نداره، دانشجو و توان و خواسته ی دانشجو هستش................
تموم شه بره من راحت شم و به اهداف دیگه م برسم... هر روزمو و شبمو به این هدف می گذرونم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
الهام جان من چند وقته یک نفر رو میارم.برای خونه من ۵ ساعت وقت میبره .تازه بدون تمیز کردن یخچال و تو کابینت ها.قشنگ اگر در حد خونه تکونی عید بخوای دو الی سه روز میشه.
ولی قبول دارم من خودم که تمیز میکردم زودتر میشد مثلا ۳ ساعت ولی خب من همزمان یه سری کارها رو میکردم شاید اینم بی تاثیر نبود.
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
بچه ها کسایی که میارین چه کارایی رو میکنن؟ جاروبرقی و تی و گردگیری و شستشوی سرویس ها و بالکن؟ اگر بخوایم اتو کنن میکنن؟
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
وای چه موضوع مهمی رو گفتید...
لطفا اگر تجربه دارید چه مثبت یا منفی و نکاتی که باید توجه کنیم رو بیاید به اشتراک بذارید...
من شدیدا حس می کنم باید کمک بگیرم... ولی اصلا آشنایی ندارم و احتمالا باید خودم یه دور قبلش تمیز کنم تا روم بشه به کسی بگم بیاد!!!!
درباره ی ساعت و هزینه ها، نکاتی که باید بگیم، توجه کنیم، نگران چی باشیم و نباشیم وووو... هم بگید اگر دوست دارید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
۱۴۰۰/۹/۲۷، ۰۷:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۷، ۰۷:۵۶ عصر، توسط Elhamgoli.)
خونه ما بزرگه و قبول دارم وقت میبره ولی همین خانومو قبلا میاوردم تو ی روز خیلی بیشتر میرسید حالا خورد تو ذوقم نمیدونم برا عید از الان باهمین وقت بگیرم یا بگردم ی فرزتر پیدا کنم
صنوبر جون هر کاری بخوای انجام میدن
برا من مبل و فرشارو دستمال مبکشه، پنجره تمیز میکنه، جارو میکشه
تی میکشه
گردگیری
اشپرخونه گاز و سینکارو تمیز میکنه
کابینت و یخچالو ک هیچوقت نمیرسه
امروز نهایت رسید ی سرویس شست
رز جان اینجا ساعتی 45 میگیرن تهرانو نمیدونم
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
۱۴۰۰/۹/۲۸، ۱۲:۳۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۸، ۱۲:۳۶ صبح، توسط نسیمه جااان.)
منم خیلی دوس دارم حداقل ماهی یه بار یکی بیاد یه حال اساسی به خونه بده
من خودم هر روز تمیزکاری دارم یه قسمتو ،ولی تا بیای همه رو تمیز کنی یه جا دیگه کثیف شده و واقعا آدم لذت نمیبره ،هی بایدبشور بساب کنی
من اگه یه نفر رو پیدا کنم بیاد فقط توی کابینتا رو تمیز کنه ،سرویس ها رو اساسی بشوره برام کافیه،بقیه جاها همیشه خودم تمیز نگه میدارم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
تشکر Received:
4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
اعتبار:
4,839
خانومی که برا کمک میاد خونه ما خیلی وقته میشناسیمش خونه مامانمم میومد ولی باز منم طلا و پول رو قایم میکنم نمیخوام اگه یهو اون وسط گم شن فکرم بره که این خانومه ممکنه برداشته باشه، اول از شستنی ها شروع میکنه اگه پتویی قالیچه ای چیزی باشه، گردگیری خونه و لوستر و... دیوارای آشپزخونه و درای کابینت و هود رو میسابه، شیشه و پنجره ها رو تمیز میکنه با درهای اتاقا، فرش ها و مبل هارو تور میکشه بعد جارو و تی و در آخر سرویس بهداشتی ها و حموم رو میشوره. من اصلا دوس ندارم کسی داخل کابینت و یخچالمو دست بزنه همیشه اینارو خودم انجام میدم.