امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه سریالی ببینم؟
من دارم سریال THIS IS US میبینم - داره کم کم کم کم جالب میشه - فعلا هشت قسمت دیدم

البته برنامه کودک جوی ابوت ( بابا لنگ دراز ) و انه شرلی هم دارم دنبال میکنم دوباره -
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari
پاسخ
ممنون نرگس جان و مینو جان و پری جان.
پری جان چقدر خوب یادته من احساس میکنم از فصل سوم اینایی که گفتی رو یا یادم نیست یا متوجه نشدم Smile) دقیقا منم میرفتم یه سری پیج پیدا میکردم بعد کامنتای مردمو میخوندم تااازه یه سری مسائل رو میفهمیدم‌.
ممنونم از توضیح کاملت
  • Pari، نرگس
پاسخ
راستش انقدر این سریال برام باارزش و‌دوست داشتنیه که روش خیلی غیرت دارم: )
خیلی از صحنه های فیلم یادمه…داستان تک تکشون تو ذهنمه میتونم الان تعریف کنم که چیشدن و به کجا رسیده بودن تو این چرخه…
یادمه این تنها سریالی بود با همسرم پشت سر هم ۳ یا ۴ قسمت میدیدم
الان دو قسمت سریال میبینم همش میگم وای چقدر طولانیه وای چرا تموم نمیشه…
البته شایدم ارتباطی به جوانی داره اما ما هرجفتمون شیفته این سریال بودیم…
برای من باارزشتر از هرچیزی فیلنامه اشه…یه ذره سوتی یا باگ تو سریال نیست حتی قاب عکسا هم حساب شده اس

من کامنتهای اپ tv time رو میخونم اونجا کاملتر و بهتر از اینستاکرامه…همه سریالهامو اونجا کامنتاشو میخونم…
پاسخ
آره دقیقا خیلی پیچیده بود مخصوصا فصل ۳.کلا من فصل یک رو بیشتر دوست داشتم از فصلای دیگه‌ش
  • نرگس
پاسخ
بالاخره سریال My brilliant friend رو تموم کردیم…
براساس کتاب چهارگانه النا فرانته که اسمش دوست اعجوبه من هست ساخته شده…
هر فصل سریال یک جلد کتابه و تا الان ۳ فصل اومده و فقط یک فصلش مونده…

کتابش برای من حزو بهترین کتابهایی بود که خوندم و حقایق زیادی رو برام روشن کرد…گره هایی که همیشه تو زندگیم داستم و فکر میکردم فقط خودم درگیرش شدم…
و خب همونقدر هم با سریالش ارتباط برقرار کردم ممکنه حتی بشینم دوباره ببینم…همسرم کتابشو نخونده ولی از سریالش خیلی خوشش اومد و خیلی خوب تونسته بودن اون حقایق رو توی سریال هم نشون بدن…اما خب قطعا به پای کتاب نمیرسه…

داستان دو تا دوست هست که تو به محله فقیرنشین تو ایتالیا زندگی میکنن…بعد از جنگ جهانی دوم و زمانی که مردم براحتی نمیتونستن ادامه تحصیل بدن…در حقیقت داستان ازاینجا شروع میشه که یک دوست میتونه ادامه تحصیل بده و اون یکی مسیر متفاوتی رو شروع میکنه…
توی محله ای که مافیا هست و همه چیز محله زیرنظر اون اشخاص هست…
در خلل داستان اون روزها ایتالیا که درگیر کمونیست و فاشیست و ان*قل*ابیون رو هم نشون میده…

داستان کاملا درامه و منتظر هیجان و اتفاق خاص نباید تو سریال باشید مثل this is us…اما بازیگرا عالی…اهنگ عالی و پیش پرده که محشره واقعا…صحنه ها فیلمبرداری همه حساب شده اس…

واقعا سریالی هست که در زمینه درام پیشنهاد میکنم ببینید…

فصل جدید امیلی این پاریس رو هم دو قسمتشو دیدم…بنظرم باتوجه به افتی که فصل دومش داشت این فصلش بهتر شده و یه داستان خوبی داره…و البته خداروشکر که این مثلث امیلی و کامیل و گابریل تموم شده البته امیدوارمSmile
چون با خودم گفته بودم اگر همچنان مثل فصل قبل گابریل هی ازاین بپره به اون ازاون بپره به این،دیگه من نگاه نمیکنم
و احساس میکنم تو این فصل زیبایی پاریس رو بیشتر نشون میدن…
پاسخ
سریال the great رو تموم کردم…
دو فصلش اومده و راجع به دختریه که با پادشاه روسیه ازدواج میکنه باتوجه به شرایط دربار تصمیم میگیره علیه پادشاه کودتا کنه و خودش جانشین بشه…
سریال فان و کمدیه و داستان برایاس واقعیت ساخته شده حالا به جز اونجاهایی که کمدیه…
فصل دومش رو خیلی خیلی دوست داشتم…فضل اولش همش استرس داشتم ولی فصل دوم تشنج کمتر بود،عاشقانه تر بود و خیلی خیلی کمدی تر بود…خلاصه اگر به سریال تاریخی و پرنسسی علاقه دارید نگاه کنید

اومدم یه قسمت سریال Wednesday رو بیینم چجوریه…یهو به خودم اومدم دیدم سه قسمتشو پشت سرهم دیدمSmileهمچنان دوست دارم ببینم فقط میترسم میگرنم بگیره…

دلیل شهرتش اینکه تینیجریه و فضاش خیلی شبیه هری پاتره…
دختر خانواده ادامز میره تو یه مدرسه برای افراد خاص…
و اونجا درگیر یه داستان و رمزگشایی اون داستان میشه…

دلیل کشش این سریال هم همینه که ماجراجوییه…و اینکه کمدی هم هست…دوستش دارم واقعا برام جذابه…فکر کنم ازاون سریالاست که دوبار ببینم…

راستی سریال خیلی تمیزیه…
  • آیسان ۹۶، نرگس
پاسخ
سریال سرگذشت ندیمه رو دارم میبینم. فوق العاده هست.
  • نرگس
پاسخ
نرگس بنظرم بذار ببینه…این سریالا برای سن نوجونا خیلی جذابتره
من چون خودم هنوز عاشق هری پاترم بنظرم برام جذابه وگرنه شاید برای همسرم بذارم خیلی مسخره بنظر بیاد…

من ۴ قسمتشو دیدم خونریزی نداره ولی خوب مثلا دست و پای جدا شده رو نشون میده خیلی کمرنگ و محو…یه هیولا هست که به ادما حمله میکنه…اصل معما همینه…

تا اینجا هم فقط دوتا بوس داشت…Smile
  • youtab، نرگس
پاسخ
اومدم بگم سیزن اخر خانم میزل ۳۷ روزه دیگه میاد*_*

کسی سریال the last of us رو دیده؟
مثل اینکه خیلی ترند شده
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
  • youtab
پاسخ
پری من چند قسمتش رو دیدم