بالاخره سریال My brilliant friend رو تموم کردیم…
براساس کتاب چهارگانه النا فرانته که اسمش دوست اعجوبه من هست ساخته شده…
هر فصل سریال یک جلد کتابه و تا الان ۳ فصل اومده و فقط یک فصلش مونده…
کتابش برای من حزو بهترین کتابهایی بود که خوندم و حقایق زیادی رو برام روشن کرد…گره هایی که همیشه تو زندگیم داستم و فکر میکردم فقط خودم درگیرش شدم…
و خب همونقدر هم با سریالش ارتباط برقرار کردم ممکنه حتی بشینم دوباره ببینم…همسرم کتابشو نخونده ولی از سریالش خیلی خوشش اومد و خیلی خوب تونسته بودن اون حقایق رو توی سریال هم نشون بدن…اما خب قطعا به پای کتاب نمیرسه…
داستان دو تا دوست هست که تو به محله فقیرنشین تو ایتالیا زندگی میکنن…بعد از جنگ جهانی دوم و زمانی که مردم براحتی نمیتونستن ادامه تحصیل بدن…در حقیقت داستان ازاینجا شروع میشه که یک دوست میتونه ادامه تحصیل بده و اون یکی مسیر متفاوتی رو شروع میکنه…
توی محله ای که مافیا هست و همه چیز محله زیرنظر اون اشخاص هست…
در خلل داستان اون روزها ایتالیا که درگیر کمونیست و فاشیست و ان*قل*ابیون رو هم نشون میده…
داستان کاملا درامه و منتظر هیجان و اتفاق خاص نباید تو سریال باشید مثل this is us…اما بازیگرا عالی…اهنگ عالی و پیش پرده که محشره واقعا…صحنه ها فیلمبرداری همه حساب شده اس…
واقعا سریالی هست که در زمینه درام پیشنهاد میکنم ببینید…
فصل جدید امیلی این پاریس رو هم دو قسمتشو دیدم…بنظرم باتوجه به افتی که فصل دومش داشت این فصلش بهتر شده و یه داستان خوبی داره…و البته خداروشکر که این مثلث امیلی و کامیل و گابریل تموم شده البته امیدوارم

چون با خودم گفته بودم اگر همچنان مثل فصل قبل گابریل هی ازاین بپره به اون ازاون بپره به این،دیگه من نگاه نمیکنم
و احساس میکنم تو این فصل زیبایی پاریس رو بیشتر نشون میدن…