۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۸:۳۸ عصر
لوازم تحریری ارغوان بلدی؟ بالاترشه یه ده قدم
یا بانک پارسیان پایینترش میشه
یا بانک پارسیان پایینترش میشه

از چه خریدهایی راضی بودم؟
|
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۸:۳۸ عصر
لوازم تحریری ارغوان بلدی؟ بالاترشه یه ده قدم
یا بانک پارسیان پایینترش میشه ![]() (۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۷:۱۸ عصر)ستیلیته نوشته است: آخ جون بازم ترگل داریم! ترگل لطفاً بگو آبیش دقیقا رو جلدش چی نوشته. عین همین که من گفتم رو نوشته؟قربونت ![]() ستیلیته جون ببین اینا مدل اولترا مای لیدی هست. همش عالیه. اما من دیگه فقط مدل سیلکی سافت میخرم. https://myladypads.com/product_cat/ultra/
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۰:۵۶ عصر
بله فری برد
۱۴۰۱/۱۰/۵، ۰۱:۲۰ عصر
از "ویفر کاراملی نظری " خیلی راضیم - خیلی خوشمزس - شاید تنها بیسکوییتی هست ک من از خوردنش لذت کامل میبرم
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۲:۳۳ عصر
من از نوار بهداشتی مای لیدی مدل مکسی سایز خیلی بزرگ راضیم.
الان دو سه سری استفاده کردم و اوکی بوده. مدل مکسی نازک نیست و نیمه ضخیمه. البته من خودم خوشم میاد و ترجیحم اینه که یکم ضخامت داشته باشه. ولی میخوام مدل اولترا هم امتحان کنم. ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۲:۴۲ عصر
وای شیدا جان منم اومدم مای لیدی رو بنویسم
![]() من از مای لیدی آبی خیلیی خیلی راضیم.طولش بلنده و جذبشم خیلی خوبه حتی من باهاش رفتم سر یه امتحان ۴ ساعت و نیمه و هییییچ کثیف کاری ای صورت نگرفت.
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۳:۵۲ عصر
البته از بنفشش راضی نیستم زیاد
۱۴۰۱/۱۱/۱، ۰۳:۰۱ عصر
اومدم بگم ممنون از ستی جان که مای لیدی رو معرفی کرد
انقدر نازکه که انگار هیچی نپوشیدی آدم استرس داره اوایلش ولی عالی دیگه پنبه ریز نمیخرم من مدل سیلکی سافت خریدم اون یکی فکر کنم خیلی خشک میشه و لطافت اینو نداره.قبلا به اینا که ماده جاذبشون زیاد بود حساسیت میدادم برای همین امتحان نکردم
بچه ها ممنون از معرفی مای لیدی منم میرم سراغش حتما
منم از ابر جادویی بسیار راضیم ممنون از رز و یوتاب عزیز برا معرفی شون. همین طور رشته آش " رشد" خیلی عالیه سرکه هم برند "وردا" |