امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی خرید طلا
درست می گی ندایا جان
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
طلا که از دیروز چند بار تغییر کرده و افزایش داشته - اونم بعلت نرخ جهانی طلا و نفت بوده - والا این جا بی صاحب دیگ همه میدونیم و چیزی مشخص نمیکنه - ولی طلا همیشه سرمایس - همیشه پول - حتی نصف شب هم میتونین به پول تبدیلش کنین ولی مثلا زمین - ماشین و.. حداقل چند روزی زمان میبره

اگر میخواین پس اندازی باشه میتونین طلای دسته دوم بخرین که کارمزد نداره یا طلاهایی با اجرت پایین بگیرین - یا طلاهاتون بدون سنگ و بند و....اینا باشه چون بعدا براتون پول نمیشه و ...
سکه ربع هم مورد خوبی هم مقدار پولیش قابل دسترس تره ( مثلا سکه کامل حدودا 12 تومن تا پولش جمع بشه کلی زمان میبره یا پولش خورده میشه ولی ربع هم سریع پولش جمع میشه و اینکه اگر زمانی خواستین بفروشین برای مبلغ کمی - راحت تره و پولتون حفظ )
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Elham67، Nedaa28، Rose، Sepi، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره واقعا
من اون شبی که رفتم برای عمل (ساعت 3 صبح)، 10 تومن بیشتر توی حساب نبود، همه هم خواب بودن، فوری 2 تا سکه برداشتیم و رفتیم بیمارستان... حتی اگه در لحظه جایی نباشه که بفروشیم، راحت میشه با آشنا نقدش کرد... ولی پدر همسر شاید 10-12 سال درگیر فروش یه باغ بود (زمین هم نه، باغ...)... من نقدشوندگی طلا رو خیلی می پسندم... به قول شما یه سرمایه هم هست... زیبایی هم که داره...

(اعترافات ادمینی که به طلا علاقمند شده است Smile)
  • 2015، Elham67، nona، sims s، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
بله دقیقا رز عزیز - و اینکه حدودا کارمزد این دستبندی که خریدین 14 درصد براتون حساب کرد
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم جدیدا خیلی انگشتر پسند شدم !!!
یه مدل دیدم مث گندمه ،بعد میپیچه دور انگشت
اینقد دلبرررررررر
حدود ۸ تومن قیمتشه
ولی الان توی موقعیتی هستیم ک هر آن ممکنه معامله خونه مون جوش بخوره و پول نقد لازم داریم واقعا

[تصویر:  ۲۰۲۲۰۳۰۹_۱۴۳۱۴۱_fbfw_thumb.jpg]

چطوره بچه ها؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • *كيانا*، 2015، nona، Rose، sims s، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ
مرسی عزیزم زحمت کشیدی حساب کردی :* اره فکر کنم همین حدودا بود... البته گفتم 1 تومن تخفیف داد... ولی همین حدودا گفت به نظرم (چون از چند تا مغازه قیمت گرفتم، یادم نمونده دقیق... به قول شما طرف ننوشته هم آدم بدونه...)
  • 2015، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
خواهش میکنم رز جان - من با مبلغی که داخل فاکتور بود حساب کردم

بله نسیمه جان خیلی قشنگ - کلا کار گندم تو طلا خیلی زیبا و پرطرفدار
مسیر جهان دوره گردیست
  • Rose، sims s، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۲۵ عصر)Elham67 نوشته است: وووای رز از نوشته هات حس میکنم چشمات طلایی شده رفتی توی فاز طلاها Big Grin

دقیقا درست حس کردی Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

اصلا بهار که میخواد بیاد من زنده میشم انگار... همه ی مراسمای ما تو بهاره و اینجانب امیدواااار به جمع کردن هدایا و عیدی ها وو... Big Grin Big Grin Big Grin  و الان که یه تیکه طلا به سلیقه ی خودم خریدم می بینم چقدر حس خوب بهم میده Big Grin Big Grin Big Grin واقعیتش من حتی برای خرید عروسی هم این لذت رو نداشتم و بدون حضورم حتی حلقه هم خریده شد... چند سال بعدشم که رفتیم عوضش کنیم، مامان همسر و مهمونشونم بودن!!!!!! برای همین هول هولی یه چیزی انتخاب کردم... الانم کوچیک شده برام... 
ولی الان احساس جوونی می کنم که طلای موردپسندم رو خریدم Big Grin Big Grin Big Grin
  • 2015، Elham67، nona، sims s، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
به من گفتن اگه انس جهانی 2000 رو زد و تثبت کرد خریداتون رو انجام بدید که دیروز این قیمت رو زد
برجامم که همه رو معطل کرده
منم یه مقداری گذاشتم کنار برای خرید ولی نمیدونم کی وقت خریده
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۳۰ عصر)نسیمه جااان نوشته است: منم جدیدا خیلی انگشتر پسند شدم !!!
یه مدل دیدم مث گندمه ،بعد میپیچه دور انگشت
اینقد دلبرررررررر
حدود ۸ تومن قیمتشه
ولی الان توی موقعیتی هستیم ک هر آن ممکنه معامله خونه مون جوش بخوره و پول نقد لازم داریم واقعا

چطوره بچه ها؟؟

خیلی خوشگله توی دست و شیکه واقعا 
من بخوام از ضعفی که حس می کنم داره بگم، اگه برای طولانی مدت می خری و قراره بچه دار شی، یا مثل اینجانب، سلیقه ملیقه ت کمه (که بعید می دونم Smile)، این مدل برات استفاده ش سخت میشه... همین بیلبیلک دستبند من یههه ذره برآمده اس فقط، هم کج شد توی این مدت، هم بارها به پسرم توی این مدت گیر کرده، بارها خودم رو خراش داده Dodgy ... قبلشم انگار یه زائده ی اضافی بود Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

الان این مدل هم شیکه ولی مثلا برای مهمونی، برای مراسم... توی خونه نمیشه باهاش کار کرد، نمیشه سرکار رفت، بچه داری هم که اصلا نمیشه باهاش کرد Big Grin

ولی اگر قراره خونه بخرید اصلا خودت رو ناراحت نکن، جای بهتری میره پولت Shy این رو هم یه وقت دیگه می خری... می تونی براش قلک بذاری کنا ر و خرد خرد جمع کنی Smile مثلا چند ماه هله هوله ممنوع و پلش میره توی قلک... به مرور زیاد میشه و می تونی بخری ان شاءالله Heart
  • 2015، nona، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان