امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
ملافه نخی از کجا بگیریم؟ واسه چه کاری لازمه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان فکر کنم تا عید برای پسرم خوبه چون میخوام بذارمش تو اتاق خودش دیگه از اونموقع خدا بخواد
مثلا ۷-۸ ماه

نداجان من نمیدونم سیسمونیا دارن یا نه اما من مادر شوهرم از پارچه فروشی از این نخی نرما خرید سفید. اسمشو میپرسم برات بعد برام دورشو چرخ کرد
برای همه چی
مثلا جایی بخوای بذاریش یکی میندازی بعد بچه رو میذاری تمیز تره
برای انداختن روروش مثلا پاهاش سرد شه به جای جوراب
دو تا هم کوچیک برام درست کرده برای تمیز کردن صورتش با اب گرم . کنار دهنش که گاهی شیر میریزه 
جایی بخوای بیرون بغلش کنی نخوای با این الودگیا دهنش به مانتو شالت بخوره اونو میذاری بعد بغلش میکنی
دو تا هم همیشه تو ساکش هست برای هر جا برن
اینا مواردی بود که به کار من اومد
اهان من روز دو سه ساعت پسرمو لخت میکمنم و میذارم روز پد یکبار مصرف یه دونه ازاینارو میذارم زیرش که نرم باسه یکی هم روش که دستشویی کرد فواره نزنه
کیف میکنه
بعد میشورمشون
  • 2015، mona70، Nedaa28، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
دوستان کسی هست که خودش سرویس خواب دوخته باشه؟ من از ملحفه خیلی خوشم اومده و خواستم بگیرم برای سرویس خوابش.ولی نمیدونم به عنوان لحاف چی بگیرم. شما لحاف لایت گرفتید؟یا پشم شیشه گذاشتید تو لحافش؟
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من خودم سفارش دادم جایی برام بدوزن ولی الان از این پارچه ها که اصطلاحا بهش میگن ببعی یا از این پشمالوها خزها هست بگیری یه روش اونو بدوزی یه روشو از پارچه ای که میخوای تو اینستا سرچ کنی پتو. نوزاد مدلاشو میاره
پشم شیشه هم از این لایه لایه ای ها هست ولی واقعا نمیدونم واسه نوزاد استفاده میکنن یانه
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سحر جان برای تختش میخوام. این ببعی ها فکر کنم دورپیچ باشن
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام سلام
حالا من از تجربه م بگم
به نظر من لباس نوزادي خيلي استفاده داره، چون يه موقع هايي توي روز دو سه بار بايد عوض كنيم، يا خيس ميشه يا بچه بالامياره كلا من چند دست ديگه خريدم
من جاي شما باشيم به هيچ وجه بليز شلوار نميخرم، بهترين حالت بادي شلواره ، چون بليز شلوار توي بغل كردن بچه خيلي حالت شلخته ميده و مدام از شلوار درمياد و بالا ميره.
قنداق چسبي از نظر من مفت گرونه من اصلا استفاده نكردم
فلاكس خوب نعمته فلاكس من تا ٦ ساعت آب رو جوشه جوش نگه ميداره و تا ٨ ساعت هم قابل استفاده ست
پستونك زياد نخريد چون بعضي بچه ها مثل بچه من نميگيرن( من يه عالمه خريده بودم)
زير انداز دو سه تا داشته باشيد چون احتمال كثيف شدنش خيلي زياده
موقع شلوار خريدن دقت كنيد كشش زياد سفت نباشه ، لعنتيا همه شون سفتن و شكم بچه درد ميگيره
قنداق سوييسي خيلي به درد ميخوره مخصوصا واسه بچه هاي تابستون
راستي كسايي كه شير روشوييه دستشوييشون ازين مدرن هاست و كوتاهه تا زماني كه دستتون راه بيوفته و حرفه اي در زمينه ي ك و ن شويي بشيد حتما يه آفتابه يا آب پاش كوچولو داشته باشيد ولي اگه شير روشوييتون ازين معمولياست نياز نيست
بابت شير دوش دستي هزينه ي زياد نكنيد كه براي نوك سينه اصلا خوب نيست خون مياره لعنتي
من چيكو گرفته م پمپش قوي هست ولي اسيب ميزنه
بعد دنيا اومدن بچه م شيردوش برقي گرفتم هم سوراخارو باز ميكنه و جريان شير رو راه ميندازه هم اسيب نميزنه
لباس شيردهي هم واقعا به درد ميخوره حتما يه مدلي بخريد كه به راحتي سينه ازش دربياد
  • (کژال)، 2015، Hami99، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، مینو، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
دوستان شما ساک لوازم نوزاد چجوری گرفتید؟
نمیخوام خیلی هزینه کنم چون برای خونه مامانم و مادرشوهرم براش همه چیز گرفتم و دیگه وسیله زیادی قرار نیست با خودم ببرم

راستی این چیزایی که تو سایتا میبینم خیلی شبیه کوله پشتی معمولی های خودمون هست. داخلش چیدمانش فرق داره؟ یا میشه به جاش یه کوله سبک بگیرم؟
  • Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کژال جان سخت نگیر...یه کوله سبک یا یه کیف زنانه بزرگ در حدی که یه پوشک و شیشه شیر و یه دست لباس توش جا بشه کافیه...من برای دخترم کیف سر سرویس کالسکه ش بود استفاده کردم ولی خب خیلی بزرگ بود الان دوباره رفتم مغازه کیف فروشی یه کیف زنونه بزرگ خریدم همون خوبه خیلی هزینه نکن
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Mari90، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۱۲:۱۳ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان شما ساک لوازم نوزاد چجوری گرفتید؟
نمیخوام خیلی هزینه کنم چون برای خونه مامانم و مادرشوهرم براش همه چیز گرفتم و دیگه وسیله زیادی قرار نیست با خودم ببرم

راستی این چیزایی که تو سایتا میبینم خیلی شبیه کوله پشتی معمولی های خودمون هست. داخلش چیدمانش فرق داره؟ یا میشه به جاش یه کوله سبک بگیرم؟

من یه دونه خودم گرفته بودم، ولی خب گویا جنسش خوب نبود و همون موقع هم 250 پولش شد... ولی بندش زود پاره شد...
ولی برای ذخیره ی بند ناف هم که رفته بودیم، اونجا خودشون یه ساک دادن، که خیلی عالی بود... 
بندش دوخته شده بود به کیف و هیچ قطعه ی پلاستیکی شکننده نداشت... خیلی هم راحت بود...
این کیف هر چقدر سبک تر راحت تر...
هر چی جیباش بیشتر بهتر...
و همون روزهای اول به این نتیجه رسیدم که چقدر خوب می شد اگه کوله می گرفتم... خیلیییییی راحت تره به نظرم... چون دست آدم همش درگیره... یه کیفم اضافه شه اونم به یک طرف بدن، به نظرم خیلی اذیتش بیشتر بود نسبت به کوله... کوله استانداردتره...

تقریبا 1 سال به کارت خواهد اومد، بعدش دیگه نیازی به خیلی چیزا توی مسیرهای داخل شهری نداری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Mari90، mona70، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها زیر انداز یک بار مصرف هم خوبه، بخرین. دیگه لازم نیست دایم زیرانداز بشورین. مخصوصاً وقتی بیرون هستید
  • (کژال)، mona70، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان