موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۳:۱۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۳:۱۰ صبح، توسط ستیلیته.)
این رستورانها به درد مهمون خارجی و توریست خیلی میخوره راستی. چون خارجیا از کباب و خورشت تکراری خسته میشن و دلشون طعم عجیب و جدید میخواد.
رز دوباره داریم برمیگردیم به زمانی که همه واسه تولد خودشون کیک میپختن که ارزون در بیاد.
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,305
۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۸:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۸:۲۴ صبح، توسط Donya.)
ععع تولد گل پسری مبارک رز عزیزم.
من امسال میخوام بجای کادوی تولد به مامانم، خواهرهاشو با بچه ها و همسرشون دعوت کنم ازين کافه های تو خونه قدیمی که حوالی ان*قل*اب زیادن.
اما نمیدونم کدوم گنجایش بیست و پنج نفر کنار همو داره.
اونها که خودم رفتم خیلی کوچک و جمع و جور بودن.
جای قبلی کافه تهران کندوان خوب بود که بعدا جابجا شدند...
عمارت خاورمیانه هم که بخاطر حجاب پلمپ شد... مرکوری موزه آبگینه هم نمیدونم چرا ولی اونهم دوبار رفتم تعطیل بود...
گل پسر ۳۰ ماهه.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۳:۱۰ صبح)ستیلیته نوشته است: این رستورانها به درد مهمون خارجی و توریست خیلی میخوره راستی. چون خارجیا از کباب و خورشت تکراری خسته میشن و دلشون طعم عجیب و جدید میخواد.
رز دوباره داریم برمیگردیم به زمانی که همه واسه تولد خودشون کیک میپختن که ارزون در بیاد.
من یادمه برای کرونا این کارو کردیم... ولی بخاطر قیمت نه چون توی خونه مواد با کیفیت رو در حجم کم وقتی خرید کنی و بپزی، اتفاقا شاید گرونتر هم دربیاد چون بهترین چیزا رو آدم استفاده می کنه... والا روش هم تزئین غیر تمی بود بعدم همه رو با وزن همون کیلویی 300 حساب کرد دیگه... واقعا به قول شما باید خودمون دست به کار بشیم... هم کلی پول میدیم هم معلوم نیست چی می خوریم!!!! فوندانتش 380 بود فکر کنم!!! فوندانتی که کمتر کسی می خوردش اصلا...
ولی خیلی عجیب بود برام که همچین جایی اینجوری کرد باهامون... شاید 2-3 ماه پیش بود رفته بودیم کیک کیلو 200 بود اگه درست یادم باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۸:۲۳ صبح)Donya نوشته است: ععع تولد گل پسری مبارک رز عزیزم.
من امسال میخوام بجای کادوی تولد به مامانم، خواهرهاشو با بچه ها و همسرشون دعوت کنم ازين کافه های تو خونه قدیمی که حوالی ان*قل*اب زیادن.
اما نمیدونم کدوم گنجایش بیست و پنج نفر کنار همو داره.
اونها که خودم رفتم خیلی کوچک و جمع و جور بودن.
جای قبلی کافه تهران کندوان خوب بود که بعدا جابجا شدند...
عمارت خاورمیانه هم که بخاطر حجاب پلمپ شد... مرکوری موزه آبگینه هم نمیدونم چرا ولی اونهم دوبار رفتم تعطیل بود...
مرسی عزیزم
البته الان تولد مهد بودش، ولی پسرم آخرای خرداده... توی مهد همه ی مثلا خردادی ها رو باهم می گیرن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
اعتبار:
15,305
۱۴۰۲/۳/۱۲، ۱۰:۲۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۲، ۱۰:۲۸ صبح، توسط Donya.)
اتفاقا من پارسال رفتم برا تولد امیر که یادتون باشه حدود چهل نفر دعوت کرده بودم کیک سفارش بدم. دقیقا همینطوری شد.
اول گفتم یک کیک ساده از تو یخچال آورد که همون روز که تولدشو سه تایی تو خونه بخوریم، گفت کیلویی اینقدر، بعد گفت کیک ساده سفارش بدید همین قیمته کیک دکوراتیو گرون تره.
موقع ثبت سفارش کیک ساده رو از کیکی که همون لحظه خریدم بیشتر فاکتور کرد گفت برای اینکه در حاااال افزایش قیمت هستیم!!! تا پنجشنبه که کیک شما حاضر بشه افزایش قیمت خواهیم داشت. الانم لطططف کردیم که هنوز کیک های توی یخچال و با قیمت قبلی داریم حساب میکنیم. ولله طلا فروش هام اینطوری لحظه ای حساب نمی کنند و وقتی فاکتور میکنند همون قیمت روز طلاست نه روزی که طلا قراره حاضر بشه.
خلاصه دخترها من حدود بیست و پنج نفر میخوام برا تولد مامانم دعوت کنم نهایتا برای هر نفر میتونم دویست تومن هزینه شام و نوشیدنی بدم . هر خانواده ای تقریبا یک میلیون تا یک میلیون و دویست اینطوری هزینشون میشه. اگر جایی سراغ دارید بهم بگید.
چون چندتا کافه حیاط دار دیدم الان، یک نوشیدنی ساده سادشون بین هشتاد تا صد و هفتاد تومنه. یک غذا در حد کوکوسبزی شون بالای صد و بیست تومنه... نمیشه که خاله های حرف مفت زنمو دعوت کنم بهشون کوکوسبزی بدم...
گل پسر ۳۰ ماهه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• artatam، Rose
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۲/۳/۱۲، ۱۱:۳۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۲، ۱۱:۳۶ صبح، توسط ستیلیته.)
دنیا نمیتونی با ۵ میلیون به ۲۵ نفر تو کافه عصرونه یا شام بدی. نمیتونی بهشون بگی کم سفارش بدن که! چرا وقتی توانش رو الان نداری میخوای همچین کاری بکنی؟ کافههای ان*قل*اب و ایرانشهر و فلسطین خیلی شلوغ و رو بورسن، روزانه صد میلیون قطعاً صندوق میزنن، نمیان به خاطر ۵ میلیونی که تو میخوای خرج کنی بقیه مشتریاشون رو راه ندن. گنجایششون هم اغلب در همین حدود ۵۰ نفر هست تو حیاطشون، نه بیشتر. مطمئن باش بخوای تعداد بالا رزرو کنی فقط چند میلیون پیشپیش برای رزرو میگیرن. به جای تصمیمات نشدنی یه کار معقولتر بکن.
ولی اگر میتونی ۱۵ میلیون اینا خرج کنی کافه عمارت دل تو فلسطین خیلی جای خوبی بود تا پارسال. بزرگتر از بقیهشونم هست حیاطش.
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
اعتبار:
15,305
ستی جان ما اونطوری معمولا با دوستامون جشن نمیگیریم و دور هم بودن بیشتر و به خرج زیاد و هرچندسال یکبار ترجیح میدیم. الان چون یکسری خانم مسن هستند که توشون دو نفر حسود هست مجبورم یه مقدار بیش از حد لازم خرج کنم و این کارو خارج از بودجه میکنه، وگرنه که با کمتر ازین قیمت تو کافه تو تهران برگزار شده قبلا پذیرایی هم خوب بوده.
اینطوری هم هزینه ها خیلی بالا نمیره که معمولا خانم ها با هم دو نفری یک غذای اصلی سفارش میدن و چیزی شبیه چای با قوری سرو میشه برای همه. یا حتی سفارشی نیست و برای همه بصورت کلی چندتا غذا میاد سر میز و همه باهم از همه ش میخورن. نه اینکه حالا فکر کنی من خسیس باشم اینطوری بگیرم، کلا دورهمی هامون اینطوریه و چه صبحانه باشه چه نهار چه عصرانه بازهم غذای اضافی هست که به زور جهت جلوگیری از اسراف خورده یا برده بشه.
چون وقتی یکساعت یا یکساعت و نیم آدم یکجا نشسته در آن واحد یک برش کیک و یک لیوان چای میخوره قطعا خانمها نمیتونند یه غذای کاملو بخورن. حتی بسیاری از آقایون و بچه ها هم نمیتونند.
ولی خب الان که فکر میکنم به نظر خودمم بهتره آقایون و بچه ها رو حذف کنم و با چندتا خانم و دو سه تا دوست مامانم قضیه رو برگزار کنم. اونطوری خیلی شلوغ پلوغ بیست و پنج نفری سخته... و کافیه به بچه های همون دوتا خاله م که مشکل روحی روانی دارند بجای صد بار، ده بار تعارف کنیم هزار جور حرف و قصه درست میشه که به شوهر خودش یازده بار تعارف کرد به بچه های ما ده بار تعارف کرد...
گل پسر ۳۰ ماهه.
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۳:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۲، ۰۳:۴۷ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
چه خوب دنیا، با نفری زیر دویست جمعش کردی یعنی؟ کجا؟
منظورت غذاست یا نوشیدنی و ....؟
در مورد اسراف باهات موافقم. راهشم اینه خودت سفارش بدی به اختیار خودشون نذاری اما خب اینکه چه تعداد سفارش بدی رو قبلا حجم غذاشونو چک کن چون خیلی زشته که کم باشه. من به شخصه اگر یک غذای کامل نخورم بیش از نصفشو راحت میخورم حالا شاید شکموام نمیدونم ولی حتما حواست باشه.
• youtab، ستیلیته
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
اعتبار:
15,305
نه فقط من جمعش کنم صنوبر، کلا همه دسته جمعی هامون همین ارقامه حتی کمتر، یکبار صبحونه رفتیم کافه تهرون
یه سری هم یه کافه تو جمهوری الان اسمش یادم نیست ازين حیاط دارها
دیگه پرهزینه ترین کافه میتو رو روف پاساژ محسنی بوده.
با همین سیستم همشون....
ولی خب اگر هر کس نوشیدنی های متفاوتی سفارش بده و غذاها مختلف باشه قطعا حداقل نفری سیصد باید درنظر گرفت.
گل پسر ۳۰ ماهه.
• youtab، صنوبر۷۱